FOTO | Ludovic Orban, fotografiat în timp ce fuma cu masca de protecție sub bărbie!

Publicat: 16/08/2020 | 20:30
FOTO | Ludovic Orban, fotografiat în timp ce fuma cu masca de protecție sub bărbie!

Premierul Ludovic Orban a fost fotografiat, astăzi, în timp ce fuma cu masca de protecție sub bărbie. Imaginea a ajuns pe Facebook, unde a devenit rapid virală.

Orban a mai apărut în ipostaze care i-au adus numeroase critici. Chiar de ziua lui, premierul a fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool alături de mai mulți colegi din Guvern și din PNL, chiar într-un birou din Guvern.

De asemenea, în momentul redeschiderii teraselor, Orban a ieșit alături de colegi și consilieri la terasele din Centrul Vechi din București, acolo unde a fost surprins în timp ce bea bere.

De această dată, politicianul a fost fotografiat azi în timp ce fuma, deși avea masca de protecție sub bărbie.

Imaginea a fost postată pe o rețea socială de jurnalista Floriana Jucan.

„Poartă mască de protecție corect!”

„Poartă mască de protecție corect! Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris jurnalista.

Poartă mască de protecție corect!Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune…

Publicată de Floriana Jucan pe Duminică, 16 august 2020

Foto: Inquam Photos