Ludovic Orban, mesaj acid pentru PSD! „A adus minciună, corupţie, prostie și incompetenţă…De 12 ani, Bucureştiul este făcut praf”

Autor:
Publicat: 16/08/2020 | 20:21
Ludovic Orban, mesaj acid pentru PSD! „A adus minciună, corupţie, prostie și incompetenţă…De 12 ani, Bucureştiul este făcut praf”

Ludovic Orban a transmis un mesaj dur la adresa PSD. Acesta a participat, duminică, la depunerea candidaturii lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general al Capitalei, și cu această ocazie și-a arătat susținerea pentru candidat și a lovit în oponenți.

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre pagubele pe care PSD-ul le-a adus și despre proiectele noi ce urmează. Acesta a transmis un mesaj acid și a declarat că s-a săturat ca PSD să fie la conducerea Capitalei. (CITEȘTE ȘI: LUDOVIC ORBAN, IRONII LA ADRESA LUI MARCEL VELA: NU TREBUIE SĂ FIȚI DOAR CU OCHII PE INFRACTORI, TREBUIE SĂ FIȚI CU ALTCEVA PE EI)

 „Personal, m-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit şi faţă de bucureştean. De 12 ani, Bucureştiul este făcut praf, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, de nişte oameni care nu au nicio legătură. Toţi cei care s-au săturat de PSD, toţi cei care percep faptul că cei care au condus Bucureştiul au dus Bucureştiul spre nicăieri, toţi care vor să scape de PSD au cu cine să voteze: Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, şi cei şase candidaţi la primăriile de sector, pe care îi susţinem de comun acord – USR PLUS şi PNL.

 De asemenea, echipele de candidaţi la Consiliul General şi la consiliile locale de sector şi foarte mulţi specialişti, profesionişti, foarte mulţi oameni de calitate care contribuie la identificarea şi la punerea în practică a soluţiilor pentru Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban și-a declarat sprijinul

Mai mult, Ludovic Orban a vorbit despre noile proiecte și a adăugat că Bucureştiul are nevoie de un guvern care să se preocupe de problemele bucureştenilor şi care să fie un partener real pentru adminstraţia Capitalei. (VEZI ȘI: LUDOVIC ORBAN, DESPRE CREȘTEREA SALARIILOR PROFESORILOR: „NU TE DUCI SĂ ÎȚI BEI BANII LA CÂRCIUMĂ!”)

„Cu o singură condiţie – ca administraţia să fie condusă de oameni care să aibă proiecte corecte, să vrea să facă ceva, de oameni care să pună pe masă toate acele programe de care are nevoie Bucureştiul, pachetele de soluţii care au nevoie de sprijinul Guvernului. Declar limpede şi clar: va avea întreg sprijinul Guvernului pentru toate proiectele care sunt vitale pentru Bucureşti”, a mai spus Ludovic Orban.