Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook!

Publicat: 12/06/2018 | 16:32

După ce a fost huiduită pe Arena Națională, Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook! (Promotiile zilei la monitoare)

Luni seara, Simona Halep a fost ovaţionată de peste 15.000 de suporteri care au venit să o aplaude pe campioana de la Roland Garros.   După ce primarul Capitalei a urcat pe scenă şi i-a oferit Simonei cheia Bucureştiului, Gabriela Firea a fost huiduită până ce a părăsit Arena Naţională.    Mai târziu, primarul publica pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care explica că sorosiştii au încercat să compromită evenimentul. La scurt timp după, internauţii au criticat reacţia lui Firea prin mii comentarii jignitoare la adresa acesteia. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA FIREA A FĂCUT ANUNȚUL! CU CÂT CRESC TAXELE ȘI IMPOZITELE)

”Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc.”, a scirs Gabriela Firea pe contul ei de Facebook.

Gabriela Firea, criticată de internauți

Gabriela Firea a fost aspru criticată de internauți din cauza mesajului transmis pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: SCANDALUL DE LA RATB IA AMPLOARE! REACȚIA PRIMARULUI GENERAL AL CAPITALEI, GABRIELA FIREA: ”SOLICIT DE URGENȚĂ…”)

”Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”, a scris Gabriela Firea pe contul ei de Facebook. (Reduceri mari la jocuri PC)

Gabriela Firea a explicat de ce pagina ei de Facebook nu mai putea fi accesată

Gabriela Firea a mărturisit de ce pagina ei de Facebook nu a mai putut fi accesată. Primarul Capitalei susține că nu l-a închis, ci s-a ”blocat” din cauza numărului mare de mesaje primite.

Primăria Municipiului Bucureşti a răspuns prompt propunerii Federaţiei Romane de Tenis de a  organiza un eveniment prin care marea campioana Simona Halep să prezinte publicului trofeul câştigat la Roland Garros. Ceremonia s-a desfăşurat la Arenă Naţională, cea mai potrivită locaţie unde se poate organiza un eveniment de înaltă ţinută, aşa cum merită o campioană de talia Simonei Halep. Dacă Primăria Capitalei şi Primarul General nu s-ar fi implicat în organizarea unui astfel de eveniment, aşa cum fac toate administraţiile oraşelor europene atunci când sportivii din ţările lor obţin performante remarcabile, cu siguranţă am fi fost acuzaţi de lipsa de respect faţă de o sportivă care a scris istorie în sportul românesc. Facem precizarea că nu toţi cei  20.000 de oameni prezenţi la Arenă Naţională au întâmpinat apariţia Primarului General alături de Simona Halep pe stadion cu huiduieli, ci doar grupările organizate care aveau afişate la vedere bannere cu însemnele #rezist şi care au venit la stadion cu scopul precis de a compromite evenimentul, o dovadă clară în acest sens fiind mobilizarea pe care aceştia au făcut-o pe reţelele de socializare. Este regretabil faptul că, din dorinţa de a afecta cu orice preţ imaginea Primarului General, mai multe persoane au transformat o ceremonie prin care romanii îşi omagiau campionii, într-o manisfestare cu tentă politică. În ceea ce priveşte contul de facebook al Primarului General, precizăm că acesta nu a fost închis, ci s-a blocat ca urmare a avalanşei de mesaje primite., a mărturisit Gabriela Firea pentru stirileprotv.ro.

Citește și...