Gina Pistol, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express: „Se schimbă totul”

Autor: L.N.
Publicat: 30/03/2020 | 18:35
Gina Pistol, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express: „Se schimbă totul”

Gina Pistol, moderatoarea emisiunii ”Asia Express” a dat cărțile pe față în ceea ce privește următoarele ediții din competiția momentului difuzată la Antena 1. Iubita lui Smiley a mărturisit la emisiunea lui Dan Capatos că cel de-al treilea sezon din Asia Express este cel mai dificil de până acum.tre

Invitată prin videocall în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Gina Pistol a făcut mărturisiri bombă despre probele ce vor urma în competiția Asia Express.

CITEȘTE ȘI: Oana Gârbea și fostul iubit al Oanei Zăvoranu au devenit părinți! ”Regina Prahovei” a născut o fetiță

Iubita lui Smiley a dezvăluit că acest concurs se va schimba radical din momentul în care participanții vor ajunge in Taiwan. La acest moment echipele de vedete se află abia la jumătatea competiției.

”De săptămâna viitoare se schimbă puțin povestea. O să vedeți că se schimbă un pic și jocul și de duminică va începe ultima etapă din Filipine. După care vom pleca în Taiwan, unde… dacă până acum vi s-a părut că a fost greu, stați să vedeți ce o să fie de acum încolo! Pentru că în Taiwan oamenii nu prea vorbesc engleză și ei sunt puțin mai reținuți, mai reci.”, a mărturisit Gina Pistol.

CITEȘTE ȘI: Gina Chirilă, mărturisire-bombă: “O să divorţăm, pentru că…”. Vedeta e însărcinată cu primul copil al lui Bogdan Vlădău

Citește și...