”Ginerele” Andreei Esca are intimități cu un amic! Filmări cu Mario Fresh & tovarășul său în timp ce…

Autor: A.N.
Publicat: 25/12/2019 | 21:09

”Ginerele” Andreei Esca are intimități cu un amic! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe iubitul Alexiei Eram într-un mall din Capitală. Artistul a fost la shopping, înainte de Crăciun, iar noi am aflat ce anume și-a cumpărat.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Mario Fresh a mers la shopping! Artistul avea nevoie de câteva lucruri așa că și-a luat un amic bun și s-a dus într-un mall din Capitală. După ce a colindat magazinele în lung și-n lat, Mario Fresh s-a oprit la un stand de lenjerie intimă bărbătească. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA ȘI MARIO FRESH SUNT FABRICĂ DE FĂCUT BANI)

După ce s-a consultat cu amicul său și a analizat ”piața”, Mario Fresh a ales mai multe modele. Apoi, a mers la casă, a plătit și a ieșit din magazin.

Mario Fresh și-a cumpărat lenjerie intimă

Cum se înțelege Mario Fresh cu tatăl iubitei sale

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație care a ”încins” spiritele în mediul online, fanii urmărindu-le, cu mare interes, fiecare mișcare. Inițial, unii au fost de părere că legătura se va destrăma, dar iată că timpul a trecut și totul merge ca pe roate. Au existat și semne de întrebare referitoare la modul în care este perceput Mario Fresh de către Andreea Esca și soțul ei, dar o fotografie postată de fiica prezentatoarei TV în mediul online lămurește toate ipotezele. (VEZI AICI: FIICA ANDREEI ESCA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! ALEXIA ERAM ȘI MARIO FRESH AU FĂCUT PUBLICĂ FOTOGRAFIA)

Alexia le-a transmis ”Crăciun fericit” tuturor vizitatorilor paginii sale online, iar în fotografie apar, bineînțeles, Andreea Esca și Alexandre Eram. Nu lipsește Mario Fresh, iar imaginea transmite, cu certitudine, că Alexandre Eram, care ține o mână pe umărul lui Mario, are o relație foarte bună cu iubitul fiicei sale.

”Este prima dată când nu sunt alături de părinți și bunici, de Crăciun 🙁 Dar am organizat o cină înainte de plecare, deoarece sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dragoste, familie și bucuria de a dărui! Vă doresc tuturor un Crăciun fericit!❤️🎄”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram.

Mario Fresh, alături de familia Alexiei Eram

Alexia Eram, detalii neștiute și picanterii despre cum a început relația cu Mario Fresh

Alexia Eram a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh, dar și cum s-a aprins flacăra iubirii dintre ei! Vă dăm câteva indicii: vedeta îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască. (VEZI ȘI: ALEX VELEA ȘI MARIO FRESH AU FOST ELIMINAȚI DE LA ”ASIA EXPRESS”. CUM AU FOST FILMAȚI LA RÂMNICU-VÂLCEA! EXCLUSIV)

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara.

Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca pentru Unica.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...