Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la ”Asia Express”. Cum au fost filmați la Râmnicu-Vâlcea! EXCLUSIV

Publicat: 30/11/2019 | 08:07

Surpriză uriașă pentru fanii lui Alex Velea, cu atât mai mult cu cât îl știau plecat la ”Asia Express” și anticipau că despărțirea de artistul preferat va fi destul de lungă, sperând chiar că va reuși să ”dea lovitura”. Iată că nimic nu este ceea ce pare a fi, cu atât mai mult atunci când este vorba despre un reality-show de ”anduranță”.  Alex a făcut echipă cu Mario Fresh la ”Asia Express”, amândoi încercând să-și atingă limitele. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă o informație în exclusivitate. Eliminat din celebrul reality-show, Alex Velea a revenit, în secret, pe meleagurile natale. Dar nu ”pe scut”, cum se spune, ci ”sub scut”, fiindcă artistul și-a demonstrat calitățile și a făcut show… la Râmnicu-Vâlcea. (CITEȘTE ȘI: LA CE VÂRSTĂ FRAGEDĂ ȘI-A PIERDUT ALEX VELEA VIRGINITATEA)

Alex Velea s-a ”produs” la un club celebru din Râmnicu-Vâlcea, iar adolescenții au profitat, din plin, de prezența vedetei. Discutăm despre o petrecere organizată cu ocazia unui ”Bal al bobocilor”, iar unul dintre cele mai bune licee din oraș – Colegiul Național Mircea cel Bătrân – a ținut neapărat să profite de eliminarea lui Velea de la ”Asia Express” și să îl aibă pe scenă, sub lumina reflectoarelor. (VEZI AICI: CE A PĂȚIT ALEX VELEA LA FILMĂRILE ASIA EXPRESS DE LA ANTENA 1)

În anii ’90, Cosmin făcea furori cu T-Short. Acum e patron de club

Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, spun că Alex Velea nu a cântat și dansat într-un club oarecare din Râmnicu-Vâlcea, fiind invitat special al fostului component al trupei T-Short, care făcea furori în anii ’90. Prietenia dintre cei doi a făcut ca adolescenții din oraș să fie ”privilegiați” la nivel muzical, astfel că prestația lui Alex Velea s-a ridicat la nivelul tuturor pretențiilor. Fanii săi au cântat și au dansat pe melodiile care au devnit hituri, iar Alex Velea, ”scăpat” de stres și din ce în ce mai aproape de frumoasa Antonia, după o perioadă în care despărțirea temporară a fost o provocare pentru amândoi, s-a dezlănțuit, muzical, la propriu. (NU RATA: A FOST ALEX VELEA „TRADUS” DE ANTONIA CU SMILEY?!)

 

A ajuns acasă mai devreme decât ar fi crezut, dar ”viața mertge mai departe” pentru Alex Velea

Experiența de la ”Asia Express”

”Îmi urmez visul și sunt plin de ambiție”, a declarat Alex Velea, referindu-se la ”Asia Express”. ”În toate locurile în care mi-am dorit să câștig, am câștigat”. Mario Fresh, partenerul lui Alex Velea la ”Asia Express”, l-a caracterizat pe acesta drept o persoană foarte ”ambițioasă”.

”Suntem niște talentați”, a izbucnit Velea, zâmbind. ”Copiii mei erau fani ai emisiunii înainte de a participa tatăl lor. (…) Le-a plăcut foarte mult, când au auzit că merg au fost fascinați, de-abia așteaptă să mă vadă. Am răsărit ca soarele din întuneric, acum am tot ce vreau pentru că merit”, a versificat Alex Velea, spre amuzamentul lui Mario Fresh.

”Noi credem că facem o echipă bună, ne avem unul pe celălalt”, spunea Alex Velea, încrezător, înainte de a porni, alături de Mario Fresh, în ”marea provocare”. Cei doi au părăsit competiția mai devreme decât ar fi crezut, însă au ”gustat” din plin toate ingredientele… asiatice. (CITEȘTE ȘI: CUM FACE AMOR ANTONIA CU ALEX VELEA)

.

Antonia, despre despărțirea temporară de Velea: ”Unul dintre noi trebuia să rămână acasă…”

Firește, fanii au pus întrebări și au dorit răspunsuri. Antonia fără Alex Velea, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp? Cei doi sunt priviți precum ”sacul și peticul” sau, de ce nu?, precum timbrul și scrisoarea – stilul ”vintage”, evident.

”Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, a spus Antonia. Bineînțeles, dorul de Alex Velea trebuie adus, neapărat, în discuție, iar Antonia mărturisește că îi va fi dor de el, cu atât mai mult cu cât  nu vor putea să comunice telefonic. ”Sigur, mai ales că nu mă va putea suna deloc”, a mărturisit vedeta pentru click.ro. (VEZI ȘI:  ALEX VELEA, FILMAT SĂRUTÂNDU-SE CU ALTA)

Întrebată dacă ar fi participat la ”Asia Express”, Antonia a fost tranșantă: ”Nu m-am gândit la aşa ceva. Însă unul dintre noi trebuia să rămână acasă cu copiii”. La rândul său, Alex Velea a recunscut că dorul de Antonia… a cântărit greu în balanță. ”Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci, dar să nu dormi”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show. (NU RATA: FOTOGRAFIA FĂCUTĂ PUBLICĂ DE ANTONIA, ÎN TIMP CE IUBITUL EI E LA ASIA EXPRESS)

Alex Velea, mai sensibil decât s-ar fi crezut

Alex Velea are o sensibilitate aparte atunci când vine vorba de copii, iar asta s-a demonstrat în timpul filmărilor pentru ”Asia Express”. În fiecare casă în care a ajuns, la fiecare cazare unde se aflau copii, Alex și-a petrecut întreaga seară jucându-se cu ei, cântându-le sau învățându-i diverse lucruri. Alături de Mario Fresh a făcut adevărate spectacole pentru cei mici. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE ALEX VELEA PARTICIPĂ SINGUR LA ASIA EXPRESS)

Unul dintre cele mai grele momente de care a avut parte a fost o misiune care l-a trimis în suburbiile din Filipine. Felul în care trăiau familiile respective, felul în care trăiau copiii de acolo, l-au impresionat atât de mult pe artist, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Chiar dacă era în cursă, a rămas minute bune să se joace și să strângă în brațe toți copiii aflați în aceea casă.  (VEZI ȘI: ANTONIA A RECUNOSCUT CINE O AJUTĂ SĂ-ȘI CREASCĂ COPIII, DUPĂ CE VELEA A PLECAT PRIN ASIA!)

În timpul filmărilor pentru ”Asia Express”, Alex Velea și-a dezvăluit și… latura sensibilă

”Asia Express”, o provocare pentru vedete

La jumătatea lunii octombrie, nouă perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express, cel mai dur reality show din România. (NU RATA: INTERVIU DEMENȚIAL CU ANTONIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...