E complet dezbracată, iar Alex Velea îi atinge sânii. Fotografia făcută publică de Antonia, în timp ce iubitul ei e la Asia Express

Publicat: 06/11/2019 | 11:11

Antonia și Alex Velea sunt despărțiți… de mii de kilometri din cauza filmărilor pentru “Asia Express”, unde cântărețul face echipă cu “fiul său adoptiv”, Mario Fresh. Frumoasa artistă își alină dorul infinit de iubitul ei uitându-se la pozele, filmările cu el sau cele făcute împreună. Uneori, ea le împărtășește pe rețelele de socializare, unde postează și mesaje sfâșietoare pentru partenerul său de viață. Recent, cântăreața a făcut publică o poză în care apare complet dezbracată, iar Alex Velea îi atinge sanii.

Citește și: Antonia a recunoscut cine o ajută să-și crească copiii, după ce Velea a plecat prin Asia!

Fotografia HOT făcută publică de Antonia, în timp ce iubitul ei e la “Asia Express”

De când iubitul ei a plecat în competiția “Asia Express”, Antonia încearcă să își țină mintea ocupată… iar când dorul ei depășește cotele maxime admise, îndrăgita artistă împărtășește filmări făcute în intimitatea sa cu Alex Velea, dar și poze realizate în timpul unor pictoriale incendiare. Recent, ea a urcat pe Instagram Stories o imagine în care apare dezbracată, iar Alex Velea stă în spatele ei, iar mâinile sale sunt pe sânii vedetei. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, cântăreața a făcut publice și poze de album mai vechi… de când a devenit mămică de băiat, iar partenerul său de viață îi era alături.

Alex Velea, Mario Fresh, dar și ceilalți concurenți ai sezonului trei de la “Asia Express” au părăsit România pe 20 octombrie. Cu toții s-au îmbarcat în avionul care i-a dus spre Drumul Comorilor care se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Citește și: Antonia, apariție provocatoare în cel mai nou clip, lansat în colaborare cu Faydee! Versurile melodiei “Trika Trika” îți dau un vibe pozitiv

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.