Antonia și Alex Velea, despărțire în lacrimi! Au început să plângă amândoi. VIDEO

Autor:
Publicat: 20/10/2019 | 09:42
Antonia și Alex Velea, despărțire în lacrimi! Au început să plângă amândoi. VIDEO

Alex Velea și-a luat rămas bun de la familie și s-a îmbarcat către Asia, unde va trăi experiența vieții lui, într-un reality show care va fi difuzat de Antena 1. La despărțire, Antonia nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, gândindu-se la dorul care o va cuprinde în perioada următoare. 

Alex Velea a acceptat provocarea de a participa la Asia Express, alături de Mario Fresh, cel cu care va face echipă. Ieri, concurenții s-au îmbarcat pentru cea mai mare aventură a vieții lor, moment care a fost presărat cu foarte multe lacrimi.

Velea a fost însoțit la aeroport de toată familia, Antonia și cei doi băieței pe care îi au împreună fiind nelipsiți de la fața locului. Atunci când însă a venit timpul să își ia „adio” de la cei dragi, aceștia s-au intimidat și au început să plângă.  Antonia a izbucnit în lacrimi când a aflat că nu va mai putea lua deloc legătura cu tatăl băiețeilor ei, având în vedere că la „Asia Express” regulile sunt stricte, iar tehnologia este interzisă.

Micuții lui Velea, Akim și Dominic, încearcă la rândul lor să se obișnuiască cu ideea, iar mama lor i-a filmat în timp ce urmăreau câteva secvențe din sezonul trecut al emisiunii, pentru a se pune în temă cu ce-l va aștepta în curând și pe tăticul lor.

Plecarea in Asia Express nu e deloc usoara 💔 @iamvelea @antonia

Publicată de Asia Express Romania pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019