Antonia, mesaj sfâșietor pentru Alex Velea, care este în cursa de la Asia Express. Ce a transmis cu lacrimi în ochi artista

Publicat: 01/11/2019 | 14:17

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de iubire care îi poate inspira pe scenariștii din lumea întreagă. Iar cursa de la “Asia Express” este, totodată, un test și pentru frumoasa cântăreață, nu, doar pentru partenerul ei… mai ales că cei doi nu au stat niciodată atât de mult timp departe unul de celălalt. Recent, artista a transmis un mesaj sfâșietor, iar ochii îi avea în lacrimi. 

Citește și: Antonia a recunoscut cine o ajută să-și crească copiii, după ce Velea a plecat prin Asia!

Antonia, mesaj sfâșietor pentru Alex Velea, care este în cursa de la Asia Express

Au trecut aproape două săptămâni de când Alex Velea a plecat în competiția “Asia Express – Drumul Comorilor” împreună cu Mario Fresh, alături de care speră să câștige marele premiu. În tot acest timp, Antonia, rămasă acasă împreună cu cei doi băieți pe care îi au împreună, a scos de la naftalină filmări personale și a făcut publice postări emoționante în legătură cu partenerul său de viață. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când artista a scris un mesaj sfâșietor, pe care l-a urcat pe Instagram Stories. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, cântăreața a scris cu alb pe un fond negru următorul mesaj: “Mor de dorul tău… @alexvelea”, și a pus un emoticon care este o felină care plânge.

Citește și: Antonia, probleme de sănătate. Primele declaraţii, cu perfuzia în mână: „Aveţi grijă de sănătatea voastră”

Fiica Antoniei, poză de album cu frații săi vitregi

Îndrăgita artistă a publicat de curând și o poză de album cu fiica pe care o are cu fostul soț, Vicenzo Castellano, și cei doi fii pe care i-a dăruit lui Alex Velea și a desenat i inimă uriașă cu roșu pe imagine. Antonia a fost copleșită de gândurile apropiaților și ale fanilor, care i-au trimis mesaje în privat.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Mesajul sfâșietor dedicat partenerului ei nu este singurul de acest fel. În urmă cu câteva zile, ea a scris pe unul dintre selfie-urile sale mărturisirea: “Știai că mor de dorul tău, @iamvelea?”, iar pe o fotografie de când a devenit prima dată mămică de băiat, iar Alex Velea se afla în salon cu aceasta, ea a notat un mesaj în limba engleză: “If I couldn’t feel your touch… (n.r.: Dacă nu aș putea simți atingerea ta…)”.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.