Antonia oare ce zice?! Alex Velea, filmat sărutându-se cu alta

Publicat: 12/10/2019 | 12:27

De multă vreme, atunci când spui Antonia te gândești, imediat la Alex Velea, iar reciproca este valabilă. Unul dintre cele mai invidiate cupluri ale showbizului din România își trăiește, concomitent, povestea de viață și povestea artistică, având din ce în ce mai mulți fani și oferind tuturor admiratorilor imaginea unei familii sudate.

Ei, iată că a venit și momentul în care Antonia se poate declara ”geloasă”, fiindcă Alex Velea a fost surprins sărutându-se cu o brunetă focoasă. Dar lucrurile nu vor ”degenera”, suntem siguri de asta, fiindcă scenele fierbinți se petrec… în videoclipul ”Neatent” lansat de Alex Velea. Iar atunci când este vorba despre un act artistic, gelozia nu are ce să caute. 🙂

”Va mulțumesc mult pentru susținere și ca sunteți alături de mine .Haideți sa ducem piesa asta pe locul #1 . Va pup și va iubesc! ❤️”, a scris Alex Velea în dreptul videoclipului.

“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea”

Deși au foarte mulți susținători, sunt și răutăcioși care nu sunt de părere că celor doi le stă bine împreună și se întreabă cum a reușit Alex Velea să “combine” o bunăciune ca Antonia. Răspunsul a venit chiar de la el, a declarat că a visat tot timpul să întâlnească o fată precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

”Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a spus Alex Velea.

“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a completat și Antonia.