Giulia își schimbă look-ul: ”Port foarte des ținute bărbătești…”

Publicat: 20/05/2018 | 19:21
Giulia își schimbă look-ul: ”Port foarte des ținute bărbătești…”

Giulia Anghelescu va face cât de curând o nouă schimbare de look, pentru că nu-I place ruțina, așa cum a dezvăluit. Artista a dezvăluit că este gata pentru o nouă schimbare, însă nu vrea să se mai vopsească.

“N-am ce să fac ca să fiu mai badass decât acum. Port foarte des ținute bărbătești pentru că mă simt bine și depinde cât de mult mă mai tund. De vopsit nu mă mai vopsesc în această vară, dar de tuns sigur, avem câteva lucruri pregătite. Nu-mi place rutina”, a spus Giulia Anghelescu, la Antena Stars.

Giulia Anghelescu a vorbit și despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă. “Nu stau să-i observ pe copii dacă mă moștenesc. Antonia este extrem de pasionată de gimnastică ritmică și de balet. Îi place să danseze, cântă melodii de la radio. Cel mic e încă mic, el chiar cântă mult. El este foarte înțelegător. Mi-a fost greu să mă descurc cu ambele, dar nu imposibil. Prima oară nu m-a atras nimic la soțul meu, pentru că nu era genul meu. Dacă m-ar fi întrebat cineva înainte dacă vreau să fiu împreună aș fi spus categoric că nu”, a completat Giulia.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020