Horia Brenciu, scuipat în public! Copiii lui au fost martori la incident: “Mamă! Mamă!”

Publicat: 06/09/2018 | 15:26

Aflat pe litoralul românesc într-o binemeritată vacanță alături de frumoasa lui familie, Horia Brenciu a avut parte de un moment… nefericit. Fostul jurat de la “X Factor” a fost scuipat în timp ce se afla în public, iar momentul a fost filmat de unul dintre membrii familiei. Imaginile au ajuns pe o rețea de socializare, unde au făcut deliciul internauților.

Citește și: După experiența sa de jurat la ”X Factor”, Horia Brenciu se lansează în afaceri. ”Mă gândesc serios să…” Ce vrea să deschisă artistul

Horia Brenciu, scuipat de o lamă în timp ce era în vacanță

După ce a vizitat delfinii și leii de mare de la Delfinariul din Constanța, Horia Brenciu, soția și copiii au mers să le salute și pe lamele aflate în rezervația de acolo. Amuzați de faptul că animalele făceau pe inabordabilele, ei le-au filmat. La un moment dat însă, una dintre ele a scuipat, iar saliva l-a atins pe efervescentul artist, care s-a amuzat copios de întâmplare.

“Mamă! Mamă, l-o scuipat pe tata”, a strigat una dintre fiicele lui Horia Brenciu.

Citește și: Soția lui Horia Brenciu a ”fugit” de acasă!

În înregistrarea de mai jos puteți vedea momentul savuros. La descriere, cântărețul a povestit câteva impresii despre pățania din vacanță.

“Totul era minunat. Fusesem cu familia la Delfinariu. Ne-am bucurat de delfini, de leii de mare și ma gândeam sa închei aventura asta cu o incursiune în micro rezervația aflată in incinta Delfinariului. Habar n-aveam ce surpriză avea sa-mi facă unul dintre animalele de-acolo. Vizionare plăcută! PS – Știți bancul cu lama? L-am atins! 🙂 @maria_bogaciu @alicedumitrescu #delfinariu #constanta #lama” este mesajul scris de artist pe contul ei de Instagram.

Citește și: Horia Brenciu va adopta un alt băiețel: „Lui Toma i-ar trebui un frățior!”

Citește și...