Ce face Ilinca Vandici înainte de fiecare zi de filmări la „Bravo, ai stil!”
Acum s-a aflat! 👀
Home » Horoscop » Horoscop 11 februarie 2023. Mercur schimbă semnul și intră în Vărsător

Horoscop 11 februarie 2023. Mercur schimbă semnul și intră în Vărsător

De: Virginia Olteanu 10/02/2023 | 23:59
Horoscop. Foto: pixabay.com

Horoscop sâmbătă, 11 februarie 2023. Mercur schimbă semnul și intră în Vărsător, schimbare majoră pentru aproape toate zodiile. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi

Berbec

Activitățile de cuplu pot întâmpina unele obstacole sau interacțiunea cu partenerul are și momente mai tensionate, însă cu răbdare și toleranță, se pot găsi soluții potrivite. Mercur intră astăzi în Vărsător favorizând relațiile de prietenie, realizarea proiectelor de viitor dar și amplificarea rolului sau contribuției tale într-un grup sau o comunitate.

Taur

Dorința de cooperare sau de a-i susține pe ceilalți în realizarea unor sarcini sau responsabilități trebuie evaluată și exercitată cu grijă astfel încât să nu-ți afecteze unele planuri. Sectorul socio profesional este dinamizat de intrarea lui Mercur în Vărsător care îți va amplifica în următoarea perioadă comunicarea cu superiorii dar și cu foruri ale autorității. Călătoriile, studiile sau negocierile în interes profesional se vor intensifica.

Gemeni

Poate gradul tău de satisfacție în privința unor lucruri sau activități este redus, ți-ai dori să te poți bucura mai mult de timpul liber, să poți citi, studia ceva care îți place sau chiar face o plimbare. Intrarea propriului tău guvernator, Mercur în Vărsător te avantajează venind ca o briză de aer proaspăt după o perioadă tensionată. Îți amplifică nevoia de a-ți lărgi orizonturile fizice sau intelectuale în următoarea perioadă prin tot felul de cursuri, călătorii, activități care implică scriere, publicare sau comunicare cu străinătatea.

Rac

Chiar dacă interacțiunea cu un partener poate să fie ușor tensionată amplificând o stare de disconfort emoțional, ai forța interioară necesară pentru a te focusa pe acele lucruri sau activități care te stabilizează. Mercur intră astăzi în Vărsător intensificând percepțiile tale vis-à-vis de unele subiecte sentimentale, financiare sau oculte. Asocierile în materie de finanțe sau afaceri îți vor capta interesul în următoarea perioadă cât și orice ține de asigurări, taxe, credite.

Leu

Te poți confrunta cu unele probleme tehnice, logistice sau care vizează comunicațiile sau transporturile însă asistența specializată de care beneficiezi va ajuta la rezolvarea lor. Nu este cea mai potrivită zi pentru negocieri. Sectorul parteneriatelor beneficiază de intrarea lui Mercur în Vărsător fapt care îți va intensifica comunicarea și colaborarea cu partenerul, indiferent de natura lui. Poți fi implicat în urmatoarea perioadă în tot felul de negocieri, analizarea unor contracte legale dar și în activități de publicitate, promovare sau relații cu publicul.

Fecioara

Precizia în evaluarea corectă a unor lucruri cât și spiritul de analiză te vor scuti de unele neînțelegeri sau probleme de natură financiară, deci fii mai prudent astăzi cu modul de gestionare al banilor. Mercur, planeta care te guvernează intră în Vărsător amplificând eficiența și organizarea în chestiuni legate de muncă sau metode de lucru, sănătate, relațiile cu angajații și colegii. Atenția la detaliu va fi amplificată dar și tendința spre critică sau perfecționism.

Balanța

Chiar dacă ai nevoie să depășești unele nesiguranțe sau poate părerile mult prea rigide ale cuiva din propria familie, poți face progrese cu unele lucruri sau activități importante pentru tine care au ca rol amplificarea propriei personalități. Intrarea lui Mercur în Vărsător activează sectorul iubirii și al creativității amplificând nevoia de socializare, divertisment, participare la evenimente artistice sau educaționale. O relație de iubire este revitalizată sau una nouă poate să apară.

Scorpion

Evită oamenii, discuțiile sau mediile pe care nu le consideri potrivite pentru tine mai ales dacă cineva încearcă să-și impună unele opinii asupra ta amplificându-ți unele sensibilități. Intrarea lui Mercur în Vărsător va amplifica în urmatoarea perioadă comunicarea cu membrii familiei, implicarea în discuții sau planuri de natură domestică, vizitele la domiciliu din partea prietenilor dar și înțelegerea unor emoții sau sentimente.

Săgetător

Este important să rămâi realist în privința unor planuri sau proiecte oricât de importante ar putea să fie pentru tine. Asigură-te că sunt realizabile și durabile. Mercur intră în Vărsător dinamizându-te atât fizic cât și intelectual în următoarea perioadă. Toate activitățile care vizează comunicațiile, studiul unor domenii noi, citire, predare sau interacțiunea cu mass media te favorizează.

Capricorn

Oricât de mult te-ar avantaja profesional sau financiar relațiile cu anumite persoane, dacă consideri că acestea nu coincid cu principiile tale, nu ești dispus să faci prea multe compromisuri. Și totuși, cu răbdare, se poate ajunge la un acord, deci un pic de flexibilitate te-ar putea avantaja. Intrarea lui Mercur în Vărsător amplifică interesul tău în chestiuni financiare și în dezvoltarea acelor idei sau metode care au valoare și aplicabilitate practică cu scopul de a-ți înbunătați situația veniturilor.

Vărsător

Poți da dovadă de multă înțelegere, toleranță și acceptare chiar și atunci când unele conversații mai delicate par a nu fi cele mai confortabile. Intrarea lui Mercur în propriul tău semn de astăzi te va ajuta în următoarea perioadă în a deveni mai sigur pe ideile și dorințele tale dar și mai asertiv în exprimarea lor. Vei deveni mai încrezător și mai conștient de tine dar și mai determinat în a investi în proiecte personale importante pentru tine.

Pești

Poți realiza că nu mai rezonezi cu un anumit grup, cu modul de gândire al unui prieten sau că te îndoiești de sentimentele unei persoane față de tine. Ești dispus și pregătit să vorbești deschis despre un anumit lucru, indiferent cât de inconfortabil ar părea. Mercur intră în Vărsător amplificându-ți în următoarea perioadă abilitatea de a înțelege mai profund unele mecanisme sau dorințe mai mult sau mai puțin conștientizate. Interesul tău în practici spirituale, meditație, introspecții, orice ține de psihic este favorizat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia - GALERIE FOTO
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Obiceiul la care Vlăduța Lupău nu poate renunța deloc. Vedeta face asta în fiecare zi
Obiceiul la care Vlăduța Lupău nu poate renunța deloc. Vedeta face asta în fiecare zi
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea să intre în pământ de rușine. Cum i-a răspuns artistei!
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina:  Aproximativ 170.000 de ruși au murit în timpul războiului din Ucraina. Rușii își mută atenția de la Bahmut spre Avdiivka și Kremina 
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina: Aproximativ 170.000 de ruși au murit în...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni nu se aştepta
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni...
Instituția din România care angajează pe salarii de 10.000 de lei pe lună. Sunt disponibile peste 100 de locuri de muncă
Instituția din România care angajează pe salarii de 10.000 de lei pe lună. Sunt disponibile...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a găsit femeia acasă, după s-a întors de la serviciu!
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a...
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism