Horoscop 2 februarie 2018. Gemenii sunt sfătuiţi să se concentreze pe tot ce este pozitiv şi are valoare, iar Racii pot lua nişte hotărâri foarte importante pentru ei şi pentru viitorul lor

Publicat: 02/02/2018 | 10:14
Horoscop 2 februarie 2018. Gemenii sunt sfătuiţi să se concentreze pe tot ce este pozitiv şi are valoare, iar Racii pot lua nişte hotărâri foarte importante pentru ei şi pentru viitorul lor

Horoscop 2 februarie 2018. A doua zi a lunii februarie are o serie semnificaţii importante în mai multe domenii. De exemplu, astăzi, la 40 de zile de la naşterea lui Hristos, credincioşii prăznuiesc Întâmpinarea Domnului şi, totodată, astrele au pregătit o mulţime de surprize pentru cele 12 zodii. Specialiştii vă recomandă să vă concentraţi mai mult pe lucrurile bune, pozitive din zodiac şi să fie foarte atenţi la celelalte.

Horoscop 2 februarie 2018. Berbec – Cuvântul cheie pentru tine astăzi este căminul! Dacă nu eşti încă căsătorit, dar eşti într-o relaţie, această idee începe să te preocupe din ce în ce mai mult. Poţi visa la o casă a ta pe care să o întemeiezi alături de persoana iubită. În schimb, dacă ai făcut deja acest pas, acum poate fi acel moment în care îţi cauţi linştea şi armonia în mijlocul celor dragi, care te aşteaptă mereu acasă!

Horoscop 2 februarie 2018. Taur – Nu da crezare tuturor vorbelor care îţi ajung la ureche şi nu pune la suflet toate bârfele care roiesc în jurul tău. Astăzi cel mai bun prieten al tău eşti chiar tu, aşa ca bazează-te pe propriile forţe şi judecăţi de valoare, nelăsându-te influenţat de nimeni! Detaşează-te şi alege să ai o zi numai pentru tine, în care să te preocupi de bunăstarea ta interioară!  Vei constata la sfârşitul zilei că ai luat cea mai bună decizie!

Horoscop 2 februarie 2018. Gemeni – Există unele situaţii conflictuale în viaţa ta, dar dacă te vei concentra pe ele şi le vei da curs, este posibil să se accentueze şi mai tare. Este de preferat să gestionezi totul cu maturitate, înţelepciune şi diplomaţie, iar într-un final ele se vor estompa! Axează-te pe tot ceea ce este pozitiv şi cu adevărat de valoare şi nu îţi pierde din timp si din energie cu altceva!

Horoscop 2 februarie 2018. Rac – Astăzi poţi lua nişte hotărâri foarte importante pentru tine şi pentru viitorul tău. Eşti foarte încrezător în ceea ce faci si foarte determinat să acţionezi, iar această dispoziţie interioară te va ajuta să depaşeşti orice obstacol. Focusează-te pe chestiuni concrete, care aduc rezultate vizibile si palpabile, deoarece vei culege mult mai rapid roadele muncii tale! Partenerul de viaţa este acolo să te susţină!

Horoscop 2 februarie 2018. Leu – Astăzi eşti foarte agitat şi preocupat de mai multe lucruri în acelaşi timp. Este indicat să îţi dozezi energia şi să nu te risipeşti, rişti ca într-un final să nu rezolvi nimic, ba mai mult, să intri şi în nişte încurcături. Deleagă acelor oameni de încredere din jurul tău cele mai importante lucruri si încearcă să te focusezi pe strategie sau pe esenţă. Pune la bătaie calităţile tale de leader!

Horoscop 2 februarie 2018. Fecioară – Este posibil să simţi că există o forţă sau o vibraţie care te coordonează astăzi şi ca paşii îţi sunt ghidaţi către anumite locuri sau persoane! Lasă-te purtat de intuiţie şi de ceea ce simţi şi nu încerca să combaţi nimic cu logica sau cu raţiunea. Pentru tot ceea ce se întâmplă există un sens şi nimic nu se întâmplă fără un motiv, iar despre acest lucru îţi vei da seama cât de curând!

Horoscop 2 februarie 2018. Balanţă – Datorită unor reuşite ce se anunţă la orizont te simţi mult mai încrezător în forţele proprii, iar asta se observa şi în jurul tău. Atitudinea pe care o afişezi are darul de a îi inspira şi pe alţii, de a îţi găsi susţinători şi de a te face remarcat mult mai uşor! Totuşi, nu spune hop până nu sari pragul şi ai răbdare până va fi finalizat totul! Este important să urmezi toţi paşii către reuşită şi să nu arzi nicio etapă!

Horoscop 2 februarie 2018. Scorpion – Azi ai nevoie de libertate şi nimic sau nimeni nu poate sta în calea planurilor pe care ţi le-ai făcut. Este indicat să îţi menţii poziţia şi să nu faci compromisuri, altfel vei avea parte de frustrări sau de neîmpliniri. Spune-ţi sincer dorinţele, iar cei ce ţin cu adevărat la tine le vor respecta şi te vor susţine pe calea realizării lor! Dacă nu este aşa, poate a venit momentul să îţi analizezi cu atenţie relaţiile în care eşti implicat!

Horoscop 2 februarie 2018. Săgetător – Planeta Marte îţi conferă mai multă energie, nerăbdare şi chiar o stare de agitaţie. Este indicat să îţi dozezi pornirile, să faci cât mai mult sport şi să fii cumpătat în orice întreprinzi. Totodată, nu intra în conflicte şi aplanează orice discuţie negativă, rişti să ai parte de un adevărat război!

Horoscop 2 februarie 2018. Capricorn – Chiar dacă de felul tău acţionezi întotdeauna cu capul pe umeri, câteodată este indicat să te laşi purtat şi de ceea ce îţi dictează inima sau sentimentele. Echilibrează balnţa între cele două şi lasă-te să simţi, deoarece numai aşa vei avea parte de unele experienţe necesare evoluţiei tale interioare şi relaţionării cu cei din jurul tău. Există cineva acolo care aşteaptă nişte acţiuni concrete din partea ta, aşa că nu il dezamăgi!

Horoscop 2 februarie 2018. Vărsător – Astăzi eşti într-o predispoziţie sentimentală mult mai mare ca de obicei şi îţi doreşti să oferi, dar să şi primeşti iubire. Nu te sfii de gesturi măreţe sau de vorbe dulci, energia pe care o degaji va bucura partenerul de viaţă şi ţi se va răspunde în acelaşi ton! Bucură-te de o zi petrecută în doi. Dacă nu eşti înca într-o relaţie, fii pe fază, deoarece acum ai putea întâlni persoana perfectă de care să te îndrăgosteşti!

Horoscop 2 februarie 2018. Peşti – Este o zi benefică câştigurilor de orice fel, a surprizelor şi a bucuriei. Ai o atitudine deschisă, eşti binedispus şi gata să îmbrăţişezi viaţa din toate punctele de vedere! Energia pe care o degaji va atrage de partea ta exact acele situaţii benefice de care ai nevoie pentru a progresa! Nu ocoli persoanele care îţi fac invitaţii, şansele ar putea să apară în orice moment sau în orice situaţie!

Citește și...