Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 MARTIE. Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi

HOROSCOP 3 MARTIE. Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi

De: Elena Ailuțoaei 03/03/2018 | 00:13
HOROSCOP 3 MARTIE. Taur - Cariera este preocuparea ta principală azi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Chiar dacă te simți mic în fața unei persoane care impune prestanță și respect, nu renunța la personalitatea ta atunci când i te adresezi! Conflictul în care ești implicat ajunge într-un punct în care riști să rupi o relație. Deși nu ai fi dorit să se ajungă aici, menține-ți părerea. Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore și nu ai vrea să greșești. Succes!

Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi, de parcă a venit vremea unui proiect de mare anvergură de care depinde tot viitorul tău profesional. De unde nici nu te aștepți, primești exact soluția de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. Totodată, ești persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele familiei, deoarece ai o atitudine detașată și vezi lucrurile limpede de pe margine.

Gemeni – Deoarece ești prins în multe treburi de rutină, te poți enerva singur că nu le poți lăsa pe toate baltă, ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Poți primi vești care vin de la cei dragi de departe. Sunt îmbucurătoare și poate fi frustrant să nu poți ajunge la ei cât mai repede! Tensiunea în cuplu urcă până acolo încât consideri că singura ieșire este capitularea. Poate este bine să luați o pauză amândoi ca să calmați spiritele.

Rac – Toate par să se calmeze în jur și ai din nou motive de mulțumire. Răspunsul pe care-l primești de la viață este just, ca rasplată pentru faptele tale. Ești foarte tentat să investești, să cumperi ceva, considerând că și momentul este prielnic și prețul este convenabil. Deci, ce să mai aștepți? În plan familial, deoarece nu le poți fi alături fizic, încearcă să le fi de ajutor celor de la distanță, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat transmis din iubire!

Leu – Azi va trebui să recunoști că sunt alții mai buni, că mai ai și tu multe de învățat de la ceilalți. Profită de experiența lor pentru a progresa! Deciziile de natură financiară pe care ești gata să le iei te pot influența pe luni de zile de acum înainte, tocmai de aceea nu ai voie să glumești! Dacă primești mai multe informații și nu știi de care sa te folosești, nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că vor mai apărea și alte detalii.

Fecioară – Dai piept cu tot felul de limite sau interdicții, iar pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, supune-te regulilor impuse de autorități sau de superiori! Trebuie să se clarifice întâi o situație pentru a ști încotro să pornești, deoarece acum variantele expuse au și avantaje și dezavantaje, deci ce să alegi? Deplasările sunt motiv de stres, ca atare nu te mira că orice drum pe care-l faci este înțesat de belele, de conflicte sau de nervi descătușați.

Balanță – Dacă ești blocat într-un punct mort, trebuie să știi la cine să apelezi ca să te scoată din impas. Există cineva care deține azi cheia problemei tale. Nu este nicio rușine să nu știi cum să rezolvi o problemă complicată, deoarece așa se învață: din greșeli sau informându-te de la cei cu mai multă experiență. Poți aduce la zi o serie de plăți obligatorii, cum ar fi taxe, impozite și facturi. Deși vezi cum se duc banii din portofel, măcar ești mulțumit!

Scorpion – Dacă și ceilalți ar fi la fel de joviali și de deschiși ca și tine, ziua ar fi o mare reușită. Chiar și cei cu care aveai înainte o bună colaborare par acum altfel și nu-ți răspund la fel de amabil la dialog. Cum nu prea ai parte de asemenea interlocutori, fii calm! Descurcă-te singur în ceea ce ai de făcut. A fi imparțial și detașat este soluția cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poți juca perfect rolul de sfătuitor.

Săgetător – Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate șansele de a redresa situația în cuplu, în familie sau în orice gen de parteneriate. Ai noroc cu un prieten care îți stă azi alături, pentru că va pune umărul la rezolvarea unei probleme în care ești implicat, dându-ți și sfaturi excelente. Dacă astăzi pleci la drum, călătoriile nu vor ieși conform planurilor de acasă. Încearcă să amâni momentul sau ia-ți măsuri de precauție sporite!

Capricorn – Deși vești bune vin din mai multe direcții, ceva îți zice să nu te bucuri încă. Nu spune hop până nu sari, spune o zicală, de care este bine să ții cont! Nu pune la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten ce nu-și dă seama ce simți, sunt vorbe fără rost sau consistență. Când unul se ridică, altul coboară și asta va fi și tendința acțiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără faci parte.

Vărsător – Azi, deși încerci să vorbești amabil cu toată lumea, nu ai parte de cei mai plăcuți interlocutori. La tonul amabil, ți se răspunde cu ton ridicat, la vorbele frumoase, ți se răspunde cu critici, încât azi nu ai nicio satisfacție de la ceilalți! Menține-ți calmul și nu reacționa impulsiv! Discuția pe care o poți avea cu ceilalți membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înțeles greșit înainte!

Pești – Primești o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acțiuni. Este ca un ordin venit de sus căruia nu i te poți opune. Calculează-ți fiecare bănuț, nu mai amâna și fii responsabil, pentru că azi este momentul în care trebuie să te preocupe cheltuielile administrative. Un coleg nu-și vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluție pe care o descoperi mult mai ușor, tocmai pentru ca nu ești direct implicat.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii de polei. Zăpada mieilor le-a dat bătăi de cap şoferilor cu anvelope de vară
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori în ultimii ani
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori...
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...