HOROSCOP 3 MARTIE. Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi

Publicat: 03/03/2018 | 00:13
HOROSCOP 3 MARTIE. Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Chiar dacă te simți mic în fața unei persoane care impune prestanță și respect, nu renunța la personalitatea ta atunci când i te adresezi! Conflictul în care ești implicat ajunge într-un punct în care riști să rupi o relație. Deși nu ai fi dorit să se ajungă aici, menține-ți părerea. Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore și nu ai vrea să greșești. Succes!

Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi, de parcă a venit vremea unui proiect de mare anvergură de care depinde tot viitorul tău profesional. De unde nici nu te aștepți, primești exact soluția de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. Totodată, ești persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele familiei, deoarece ai o atitudine detașată și vezi lucrurile limpede de pe margine.

Gemeni – Deoarece ești prins în multe treburi de rutină, te poți enerva singur că nu le poți lăsa pe toate baltă, ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Poți primi vești care vin de la cei dragi de departe. Sunt îmbucurătoare și poate fi frustrant să nu poți ajunge la ei cât mai repede! Tensiunea în cuplu urcă până acolo încât consideri că singura ieșire este capitularea. Poate este bine să luați o pauză amândoi ca să calmați spiritele.

Rac – Toate par să se calmeze în jur și ai din nou motive de mulțumire. Răspunsul pe care-l primești de la viață este just, ca rasplată pentru faptele tale. Ești foarte tentat să investești, să cumperi ceva, considerând că și momentul este prielnic și prețul este convenabil. Deci, ce să mai aștepți? În plan familial, deoarece nu le poți fi alături fizic, încearcă să le fi de ajutor celor de la distanță, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat transmis din iubire!

Leu – Azi va trebui să recunoști că sunt alții mai buni, că mai ai și tu multe de învățat de la ceilalți. Profită de experiența lor pentru a progresa! Deciziile de natură financiară pe care ești gata să le iei te pot influența pe luni de zile de acum înainte, tocmai de aceea nu ai voie să glumești! Dacă primești mai multe informații și nu știi de care sa te folosești, nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că vor mai apărea și alte detalii.

Fecioară – Dai piept cu tot felul de limite sau interdicții, iar pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, supune-te regulilor impuse de autorități sau de superiori! Trebuie să se clarifice întâi o situație pentru a ști încotro să pornești, deoarece acum variantele expuse au și avantaje și dezavantaje, deci ce să alegi? Deplasările sunt motiv de stres, ca atare nu te mira că orice drum pe care-l faci este înțesat de belele, de conflicte sau de nervi descătușați.

Balanță – Dacă ești blocat într-un punct mort, trebuie să știi la cine să apelezi ca să te scoată din impas. Există cineva care deține azi cheia problemei tale. Nu este nicio rușine să nu știi cum să rezolvi o problemă complicată, deoarece așa se învață: din greșeli sau informându-te de la cei cu mai multă experiență. Poți aduce la zi o serie de plăți obligatorii, cum ar fi taxe, impozite și facturi. Deși vezi cum se duc banii din portofel, măcar ești mulțumit!

Scorpion – Dacă și ceilalți ar fi la fel de joviali și de deschiși ca și tine, ziua ar fi o mare reușită. Chiar și cei cu care aveai înainte o bună colaborare par acum altfel și nu-ți răspund la fel de amabil la dialog. Cum nu prea ai parte de asemenea interlocutori, fii calm! Descurcă-te singur în ceea ce ai de făcut. A fi imparțial și detașat este soluția cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poți juca perfect rolul de sfătuitor.

Săgetător – Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate șansele de a redresa situația în cuplu, în familie sau în orice gen de parteneriate. Ai noroc cu un prieten care îți stă azi alături, pentru că va pune umărul la rezolvarea unei probleme în care ești implicat, dându-ți și sfaturi excelente. Dacă astăzi pleci la drum, călătoriile nu vor ieși conform planurilor de acasă. Încearcă să amâni momentul sau ia-ți măsuri de precauție sporite!

Capricorn – Deși vești bune vin din mai multe direcții, ceva îți zice să nu te bucuri încă. Nu spune hop până nu sari, spune o zicală, de care este bine să ții cont! Nu pune la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten ce nu-și dă seama ce simți, sunt vorbe fără rost sau consistență. Când unul se ridică, altul coboară și asta va fi și tendința acțiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără faci parte.

Vărsător – Azi, deși încerci să vorbești amabil cu toată lumea, nu ai parte de cei mai plăcuți interlocutori. La tonul amabil, ți se răspunde cu ton ridicat, la vorbele frumoase, ți se răspunde cu critici, încât azi nu ai nicio satisfacție de la ceilalți! Menține-ți calmul și nu reacționa impulsiv! Discuția pe care o poți avea cu ceilalți membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înțeles greșit înainte!

Pești – Primești o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acțiuni. Este ca un ordin venit de sus căruia nu i te poți opune. Calculează-ți fiecare bănuț, nu mai amâna și fii responsabil, pentru că azi este momentul în care trebuie să te preocupe cheltuielile administrative. Un coleg nu-și vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluție pe care o descoperi mult mai ușor, tocmai pentru ca nu ești direct implicat.

 

Citește și...