Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022

De: Maria Iancu 28/03/2022 | 20:13
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar aprilie 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii aprilie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna aprilie 2022 se remarcă prin conjuncția unică dintre Neptun și Jupiter în zodia Pești. Această unire a planetelor în acest semn a avut loc ultima dată în 1856 și aduce un salt în conștiință și credință, dar și dizolvarea unor granițe către spiritualitate. Cu toate astea, trebuie să avem grijă să nu exagerăm.

Venus va intra în zodia Pești pe data de 5 aprilie și vafi urmată îndeaproape de Marte, care va intra aici pe 15 aprilie. Acest context vorbește suplimentar de credință, spiritualitate, iertare și empatie. În tot ceea ce facem este vorba de iubire necondiționată, de sacrificiu, însă tebuie să setăm limite să nu ajungem la victimizare și la a uita de noi pentru alții.

Pe data de 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taur și astfel gândirea noastră va deveni mai practică și vom putea să ne materializăm mai ușor ideile. De asemenea, pe data de 20 aprilie va intra și Soarele în Taur și astfel pragmatismul, răbdarea și atenția la resurse, dorința de stabilitate financiară, vor fi activate.

Pe data de 1 aprilie avem Lună Nouă în zodia Berbec, iar pe data de 16 aprilie avem Lună Plină în Balanță, ambele evenimente menite să aducă schimbări în viața noastră, de la încheieri la noi începuturi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor Berbecilor, va intra în Pești și acest aspect te poate face să te gândești la o fostă iubire, mai ales că și Marte, guvernatorul tău va intra aici. Contextul general te ajută, însă, să te vindeci o dată pentru totodeauna de ceea ce ai trăit și să ierți. În plus, Luna Plină îți aduce ocazia să închei o relație sau, dacă totul merge bine în viața ta, să treci la un alt nivel în cuplu.

Carieră și Bani

În prima parte a lunii încă te bucuri de energie și avânt să faci lucrurile să funcționeze în jurul tău. Poți să te faci vizibil într-un anturaj, să câștigi popularitate în online, să intri în noi proiecte sau să ți le duci la succes pe cele în care ești deja implicat. Ulterior, cu Marte în Pești, vei sta în spate și vei urmări, vei fi mai interiorizat și dornic de relaxare. În plus, nu este exclus să și închei anumite colaborări care nu te mai reprezintă.

Sănătate

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul sănătății tale și poate fi momentul unei mari conștientizări. Fie descoperi un remediu pentru atrata o problemă de sănătate veche, fie scapi de o serie de frici, poate chiar prin acceptarea unor probleme de natură cronică. Este o lună în care vindecarea vine pe căi nebănuite și mai ales prin spiritualitate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Taur

Dragoste

Marte, planeta care îți guvernează relațiile, trece în Pești, acolo unde va fi și Venus, guvernatoarea ta, așa că s-ar putea să te simți atras de persoane din anturaj sau pe care le cunoști în mediul online. Totodată, s-ar putea să ai senzația că depinzi mai mult de alții. În schimb, este o perioadă bună pentru a ieși în oraș și a-ți reactiva viața socială, mai ales după jumătatea lunii.

Carieră și Bani

Sectorul carierei va rămâne activ până la jumătatea lunii, cât Marte va mai fi în Vărsător, așa că ai în continuare energie să te afirmi, dar și suport de la cei din jur. Este recomandat să depui tot efortul necesar pentru a te afirma și pentru a-ți atinge un obiectiv. Ulterior, te poți bucura de aprecieri și popularitate în proiectele de grup sau online, mai ales că tot aici se va forma și conjuncția Neptun-Jupiter, aspect care te face să vezi clar cu cine te asociezi pe viitor.

Sănătate

Ai parte de Soare în sectorul sănătății și chiar și de Mercur până pe 11 aprilie, așa că fă un efort și concentrează-te pe acele probleme de sănătate pe care le-ai tot ignorat până acum. Totodată, nativii care s-au preocupat mai mult de alții decât de ei înșiși, acum ar trebui să schimbe foaia. Luna Plină poate aduce ocazia unei vindecări sau schimbări de stil de viață. Poți primi ajutor de la cei din jur, iar din 20 aprilie, când Soarele va intra în zodia ta, vei observa că îți recapeți energia și starea de bine.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Conjuncția Neptun-Jupiter, dat fiind că Jupiter este guvernatorul relațiilor, poate aduce multă confuzie în cuplu sau poate rupe niște bariere. Cu alte cuvinte, unii nativi își dau seama că au visat prea departe și s-au iluzionat, în timp ce alții pot avea parte de o schimbare a statutului social, de o cerere în căsătorie, de exemplu.

Carieră și Bani

Sectorul carierei este puternic aspectat de planete și tot aici se va forma și conjuncția Neptun-Jupiter. Pentru Gemeni este momentul să iasă în față, să obțină ceea ce-și doresc, să se afirme și chiar să-și schimbe direcția profesională. Este un moment în care mulți nativi dizolvă niște bariere, iar acestea pot fi legate de frica de afirmare, fie pot renunța la lanțurile care-i țin acorați într-un job și se duc către obiectivele lor.

Sănătate

După 20 aprilie, odată cu intrarea Soarelui în sectorul sănătății, s-ar putea ca mulți nativi să se simtă mai obosiți și să caute rezolvări pentru starea de interiorizare prin care trec. Se pot lumina niște probleme de sănătate mai vechi pentru a fi rezolvate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Rac

Dragoste

Marte, guvernatorul iubirii, se mută în Pești, aspect care după jumătatea lunii poate favoriza nativii singuri să cunoască pe cineva la un drum sau la un curs. Cei care sunt parte a unui cuplu, pot face o călătorie cu partenerul în care să se redescopere. O serie de principii sentimentale se pot schimba luna aceasta, însă relațiile și dragostea nu sunt de așa mare interes pentru Raci.

Carieră și Bani

Conjuncția Jupiter-Neptun este foarte bună pentru studiu, pentru explorare și pentru schimbarea principiilor de viață. Sunt nativi care acum se înscriu la un curs sau obțin o diplomă, nativi care deschid ușa spre spiritualitate și au parte de experiențe care le schimbă viața. Pot călători și chiar pot primi oferte de job din străinătate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar dacă unii nativi se confruntă cu probleme de natură cronică, atunci calea spiritualității îi poate ajuta. Este de menționat faptul că stresul profesional poate fi destul de mare și în preajma Lunii Pline s-ar putea ca starea emoțională să fie una apăsătoare și greu de gestionat, de acea ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Leu

Dragoste

Conjuncția Jupiter-Neptun are și o implicație intimă. După toate aspectele grele care s-au pertecut în acest sector în ultimele săptămâni, s-ar putea ca Leii să aibă curajul să iasă dintr-o relațe toxică. Dizolvă acele contexte în care au dat prea mult sau au pierdut prea mult. Astfel, cei care au aventuri sentimentale și relații ascunse acum le pot încheia. Sunt și cazuri în care nativii se lasă păcăliți și dau curs unei pasiuni, deci trebuie să aibă grijă.

Carieră și Bani

Tot conjuncția Jupiter-Neptun este foarte periculoasă pentru tot ce ține de sectorul financiar, fie că este vorba de credite, investiții, partaje. S-ar putea ca nativii să aibă idei de afaceri mărețe, dar trebuie să fie atenți cu cine se asociază. Pe de altă parte, investițiile riscante pot atrage pierderi și nicidecum câștiguri. Când Soarele, guvernatorul lor, va intra în Taur se va activa sectorul carierei și mulți nativi vor simți dorința de a se afirma și de a se apropia de un obiectiv avut.

Sănătate

Sănătatea nu ridică probleme luna aceasta, ba chiar mulți Lei vor simți să se relaxeze mai mult, să-și ia concediu și să plece în vacanțe. Plimbările vor fi un remediu bun pentru relaxare. După data de 20 aprilie s-ar putea ca stresul profesional să le dea de furcă și să aibă nevoie de mai multă odihnă ca de obicei.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul relațiilor, așa că poate aduce schimbări importante de statut. Dacă unii nativi au vrut să înceapă o relație și s-au temut, acum o pot face. De asemenea, tot acum pot divorța și pot rupe relații care nu-i mai reprezintă. Este o perioadă bună pentru cupluri să facă progrese, să treacă la un nivel superior, așa că o cerere în căsătorie nu este exclusă.

Carieră și Bani

Este o lună bună pentru mulți nativi care vor să încheie contracte de colaborare ce nu-i ajută să se afirme, dar și pentru a semna noi parteneriate. La locul de muncă va mai fi vorba de agitație și stres, poate de lucruri care ies la suprafață, până la jumătatea lunii. Cu răbdare, acestea vor fi depășite, însă nu este exclus ca unii nativi să-și dea demisia acum.

Sănătate

Mai problematică este prima parte a lunii aprilie, când stresul profesional este mare și multe dintre activități suprasolicită nativii. Cei care nu-și pot lua câteva zile de concediu sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să se responsabilizeze față de program și stilul de viață abordat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Venus și Marte, planeta care le guvernează relațiile, se vor muta în Pești, așa că s-ar putea ca dragostea să apară la locul de muncă după jumătateta lunii. Totuși, până atunci, nativii au șanse să-și consolideze relația sau, dacă sunt singuri, să înceapă o poveste nouă de dragoste matură, serioasă, însă trebuie să aibă răbdare să construiască.

Carieră și Bani

Venus, planeta care îi guvernează, intră în sectorul muncii și pentru mulți nativi poate fi o lună a schimbărilor, o lună în care-și caută alt job, unul care să le placă cu adevărat și să le aducă satisfacție. În plus, conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în acest sector, așa că nu multe Balanțe vor mai accepta să lucreze ceva ce nu le place și nu le aduce împlinire. În plus, vor veni șanse de progres.

Sănătate

Tot conjuncția Jupiter-Neptun va fi responsabilă de îmbunătățirea stării de sănătate prin dizolvarea unor frici și abordarea unui nou stil de viață. Este cea mai bună perioadă pentru a descoperi tratamente naturiste sau pentru a descoperi căi spirituale care vor contribui la vindecarea nativilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile Scorpionilor, se mută alături de Marte, guvernatorul lor, în Pești, în sectorul iubirii. Astfel, după jumătatea lunii șansele ca o idilă să devină poveste de dragoste și să progreseze către o relație de lungă durată sunt foarte mari, mai ales că tot aici are loc și conjuncția Jupiter-Neptun. Romantismul, tandrețea și gesturile cuceritoare sunt la ele acasă. Cei singuri pot cunoaște pe cineva și se pot îndrăgosti, iar cei care au o relație de lungă durată pot deveni părinți.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte creativă și nativii ar trebui să profite din plin pentru a-și expune talentele și a se remarca prin simțul artistic pe care-l posedă. În plus, Soarele și Mercur activează acest sector al muncii și oferă spor și suplețe mentală, capacitate decizională și idei foarte bune pentru ca nativii să-și eficientizeze munca.

Sănătate

Este impoportant ca Scorpionii să se preocupe mai mult de starea de sănătate, în special de stilul de viață. Este un moment bun să schimbe ceva în rutina zilnică, în alimentați și chiar să facă mai mult sport. Se cere mai multă odihnă și grijă la problemele de sănătate cronică sa la problemele de sănătate ale altora în preajma Lunii Pline.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Conjuncția Jupiter-Neptun poate aduce nativilor o mare dorință de a-și construi o familie, un cămin, dar și de a se muta, de a schimba ceva în locuință sau chiar de a-și cumpăra o casă. S-ar putea ca în această periooadă conexiunea cu trecutul să fie mai puternică și să dizolvi niște traume emoționale din copilărie. Evenimentele delicate care țin de familie nu vor lipsi și vor cere o mare implicare emoțională din partea nativilor. Pe de altă parte, dacă totul este bine acasă, mulți Săgetători vor fi dornici de flirt și de noi povești de dragoste.

Carieră și Bani

S-ar putea ca ceea ce vine din zona familiei să te dezechilibreze profesional. După data de 20 aprilie va fi nevoie de multă concentrare la locul de muncă. Vei avea mai mult spor în rezolvarea sarcinilor, dar și stresul va crește. S-ar putea să apară și schimbări neașteptate care să te debusoleze. Nativii care lucrează în mediu creativ se bucură de o perioadă benefică, în care se pot afirma.

Sănătate

După data de 20 aprilie s-ar putea să iasă la lumină și o serie de probleme de sănătate care să te trimită la analize sau care pur și simplu să te facă să-ți schimbi stilul de viață, în special dieta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează iubirea, se va muta în Pești și acest aspect poate aduce o mai bună comunicare în cuplu, dar și celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva de care să se simtă atrași. Multe raționamente se pot schimba și impactul va fi și în zona sentimentală.

Carieră și Bani

Conjuncția Jupiter-Neptun s-ar putea să dizolve multe tipare de gândire nativilor Capricorn, multe raționamente și să îi facă să vadă altfel viața, ba chiar să ia niște decizii neașteptate. Este o periooadă în care pot învăța lucruri noi, indiferent de vârsă. Mulți vor simți nevoia să plece în călătorii sau să rezolve situații ce țin de acte. Putere de convingere există, așa că nu ar trebui să dea înapoi de la negocieri pentru că se vor încheia în favoarea lor. Până la jumătatea lunii au șanse să facp bani, să-și crească veniturile, deci ar trebui să profite. Luna Plină din sectorul carierei le poate aduce culegerea unor roade.

Sănătate

S-ar putea ca nativii care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate să găsească vindecarea, să afle un tratament bun. De asemenea, și nativii care au mers din medic în medic pentru a căuta un diagnostic pot acum să-și dea seama că totul a fost doar o frică și, de fapt, sănătatea lor este bună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Prima parte a lunii poate ajuta nativii să comunice mai bine cu partenerul, să rezolve neînțelegeri și să ia decizii legate de relația lor. Sunt sfătuiți cei singuri să nu caute relații profitabile și nici bazate pe alte interese pentru că pot pierde. În cuplu este o perioadă bună pentru călătorii și activități alături de partener. Din 20 aprilie va crește interesul pentru familie și preocupări legate de casă.

Carieră și Bani

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul financiar și deși ideile de îmbogățire și acumulare și creștere a veniturilor nu vor lipsi, cel mai bine este ca nativii să fie prudenți. Această conjuncție poate aduce, într-adevăr creșteri financiare, dar poate conduce și la cheltuieli majore sau la investiții proaste și, implicit, la pierderi financiare. Nu este o perioadă bună pentru a da sau a lua bani cu împrumut, mai ales după jumătatea lunii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este o lună foarte bună, cel puțin în prima parte, pentru a face unele schimbări în plan personal. Astfel o schimbare de look sau un abonament la sala de sport pot fi de bun augur pentru starea psihică și pentru starea de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2022, zodia Pești

Dragoste

Mercur, planeta care le guvernează relațiile, se mută în Taur și poate aduce o mai bună comunicare în cuplu și ocazia de a lămuri multe neînțelegeri. Este și o perioadă bună pentru călătorii alături de partener. Oricum, nativii, grație conjuncția Jupiter-Neptun care se petrece în zodia lor, sunt deschiși către progres pe toate planurile. Magnetismul și farmecul de care vor da dovadă acum nativii va fi imposibil să nu lase urme, așa că dacă vor dori să cucerească pe cineva, o vor face cu ușurință.

Carieră și Bani

Conjuncția Jupiter-Neptun poate aduce foarte multă creativitate, imaginație, inspirație și intuiție, astfel că nativii care lucrează în domenii artistice se pot bucura de un real progres și succes. Pe de altă parte, tot ce există deja se va amplifica grație conjuncția Jupiter-Neptun, de aceea este important ca Peștii să rămână ancorați în reaitate și să nu fugă după himere, mai ales că Jupiter, dincolo de a le fi guvernator, le este și stăpân al carierei. Deci, ofertele profesionale primite trebuie atent cântărite. S-ar putea chiar să aibă mai multe oferte și să nu știe pe care să o aleagă.

Sănătate

Din nou, atrag atenția că această conjuncție Jupiter-Neptun poate amplifica ceea ce găsește, ceea ce nu funcționează, de aceea este de preferat ca Peștii să fie atenți și la starea lor de sănătate. În plus, este o perioadă în care ttrebuie să se elibereze de ceea ce este în interorul lor, de ceea ce-i blochează și să accepte schimbarea, pentru că schimbarea înseamnă evoluție. Zona de spiritualitate cere atenție mai mare acum. Mulți nativi se pot vindeca emoțional acum.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele