Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2022.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2022.

De: Maria Roșca 01/05/2022 | 07:00
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2022.

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar mai 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii mai 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna mai 2022 este plină de schimbări și evenimente astrologice importante. Pe data de 2 mai, Venus, planeta iubirii, intră în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 mai, când se mută în domiciliul său, în Taur. Întreaga lună suntem activi în plan sentimental, dornici de flirt, de aventuri sentimentale și de reîmprospătarea energiei în cuplu. Pe data de 10 mai, Mercur intră în retrogradare în zodia Gemeni și ne va pune să reevaluăm deciziile luate în ultima perioadă, încetinindu-ne toate procesele mentale.

Un eveniment major al lunii mai este intrarera lui Jupiter, Marele Benefic, în zodia Berbec, eveniment care se produce o dată la 12 ani. Astfel, tranzitul, care va dura aproximativ 5 luni, va veni cu oportunități îndrăznețe. Este momentul unor noi începuturi în viața noastră. Pe data de 16 mai avem parte de o Eclipsă totală de Lună în zodia Scorpion care va fi vizibilă și din România și care va scoate trecutul la suprafață, va reactiva traumele și atașamentele toxice.

Pe data de 21 mai Soarele va intra în zodia Gemeni și pe 30 mai avem parte de Lună Nouă aici, moment care vine cu noi începuturi pentru toată lumea. Un alt eveniment demn de consemnat este intrarea lui Marte în zodia Berbbec, zodia sa de domiciliu, pe 25 mai. Acest tranzit va dura aproximativ două luni și va aduce energie, voință, determinare și foarte mult curaj în acțiuni, dar și impulsivitate și agresivitate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Berbec

Dragoste

Cu Venus în zodia lor, Berbecii se bucură de o lună activă în relații și au șansa să alunge monotonia din cuplu. Este o perioadă în care se bucură de farmec și sex-appeal și vor putea cuceri pe cine-și doresc, mai ales că dau dovadă de multă încredere în ei înșiși.

Carieră și Bani

Eclipsa din 16 mai s-ar putea să aducă evenimente neprevăzute ce vizează latura financiară, în special banii pe care nativii îi dețin cu partenerul sau cu terțe persoane. Poate fi vorba inclusiv de moșteniri, credite, investiții care cer o atenție deosebită. Mai multă grijă la negocieri după ce Mercur își va începe retrogradarea.

Sănătate

Cu Venus și Jupiter în zodia lor, nativii au energie, poftă de viață și un entuziasm crescut. Totuși, este bine să aibă grijă la sănătate, pentru că Jupiter amplifică ceea ce găsește. Poate fi o perioadă în care apetitul culinar să fie mai mare și fără o alimentație echilibrată se pot îngrășa. Când Marte, guvernatorul lor, va intra și el în Berbec, poate fi o perioadă în care energia este la cote înalte și nativii pot începe să facă sport.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Taur

Dragoste

Intrarea lui Venus, Marte și Jupiter în Berbec poate aduce trecutul în prim plan, inclusiv un fost partener le poate da târcoale. Este momentul să se rupă de ceea ce este toxic în viața lor, inclusiv de o relație bolnăvicioasă. De asemenea trebuie să evite să intre în relații ascunse sau cu parteneri care le pot complica viața.

Carieră și Bani

Eclipsa de Lună din 16 mai poate veni cu ruperea, cu încheierea unui contract, a unei colaborări. Ar fi ideal ca nativii să nu se grăbească în luarea deciziilor și să cântărească raportul dintre beneficii și pierderi. În plus, retrogradarea lui Mercur prin sectorul financiar poate aduce o reevaluare a modului în care nativii își câștigă și administrează finanțele.

Sănătate

Este important ca Taurii să aibă grijă mai multă la sănătatea lor pentru că intrarea lui Jupiter în Berbec poate amplifica niște probleme mai vechi lăsate nerezolvate. Nevoia de interiorizare, dată de Venus, guvernatoarea lor, care stă întreaga lună în Berbec, ar fi indicat să fie luată în seamă. Taurii au nevoie de mai multă odihnă ca niciodată.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Luna mai poate veni cu atracții care iau naștere cu persoane din anturaj sau persoane pe care nativii le cunosc în zona de online. Este o perioadă foarte socială, în care ajutorul, sprijinul poate veni din zona prietenilor și nativii nu ar trebui să refuze ieșirile, întâlnirile și invitațiile la evenimente.

Carieră și Bani

Retrogradarea lui Mercur în zodia lor vine cu reevaluări ale vieții personale și asta implică și sectoarele aferente. Nu este momentul marilor decizii acum, ci mai degrabă momentul reorganizărilor. Pot veni oportunități prin implicarea în noi proiecte de grup sau prin aderarea la noi organizații.

Sănătate

Eclipsa de Lună din 16 mai poate fi un moment delcat din punct de vedere al sănătății. Este recomandat ca nativii să facă un set de analize și să aibă grijă la gestionarea emoțiilor, a stresului și, în general, a stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Rac

Dragoste

S-ar putea ca retrogradarea lui Mercur să aducă trecutul în prezent, sub o formă sau alta. Poate fi vorba de amintiri sau chiar de întâlniri cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Totodată, Luna Plină din 16 mai poate veni cu situații neprevăzute în plan sentimental, cu trăiri efctive intense și nu este exclus să aducă și o ruptură dacă relația nu este una solidă.

Carieră și Bani

În sectorul carierei Racilor se vor afla nu mai puțin de trei planete luna aceasta, Venus, Marte și Jupiter, prin urmare interesul pentru creșterea profesională este mare. Vin șanse și oportunități de avansare, fac progrese în atingerea unui obiectiv și se fac remarcați.

Sănătate

Tot retrogradarea lui Mercur poate sta la baza declanșării unor probleme de sănătate mai vechi care de data aceasta nu mai pot fi trecute cu vederea. Totodată, poate aduce neliniștile interioare, agitație, frământări și dureri de cap.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Leu

Dragoste

Retrogradarea lui Mercur poate aduce sub lupă anumite relații de prietenie. Mulți nativi pot vedea fața adevărată a persoanelor din anturaj. Cei singuri pot fi atrași de cineva de altă religie, cultură și naționalitate sau de cineva cunoscut într-o călătorie, mai ales că este o perioadă foarte bună pentru plimbări și vacanțe dincolo de granițele țării.

Carieră și Bani

Sectorul studiilor și al învățării este activat de planete luna aceasta și tot de aici vin și progresele. Mulți nativi pot decide că este momentul să învețe ceva nou pentru a porni ulterior pe o nouă direcție. Pot obține o diplomă sau se pot înscrie la un curs sau poate chiar se folosesc de o diplomă avută.

Sănătate

Cum Soarele este guvernatorul Leilor, iar Luna le guvernează sănătatea, în mai ar trebui să aibă mai multă grijă la odihnă, în special în preajma Eclipsei de Lună din Scorpion. Totodată, stresul profesional este destul de mare în primele trei săptămâni ale lunii, așa că mai multă odihnă nu ar strica.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Fecioară

Dragoste

După ce nativii au avut parte de foarte multe aspecte în zona de relații, luna aceasta activează sectorul intimității. Aici se vor afla și Venus, și Marte și Jupiter, prin urmare dorința de reconectare la partener, de reaprindere a pasiunii în cuplu este foarte mare. Și cei singuri pot fi tentați să intre în aventuri sentimentale.

Carieră și Bani

Este o perioadă în care mulți nativi pot face progrese financiare cu ajutorul altora, fie cu ajutorul partenerului de viață, fie cu ajutorul asociaților. Este o lună a investițiilor, în care pot obține un credit sau pot returna o datorie.

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, prin Gemeni s-ar putea să aducă mult stres, agitație psihică și stări de irascibilitate. În preajma Eclipsei de Lună este de preferat ca nativii să se odihnească mai mult pentru că poate fi un apogeu al oboselii atunci.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Balanță

Dragoste

Intrarea lui Venus, guvernatoarea Balanței, în sectorul relațiilor, unde va sta aproape toată luna, aduce nativilor ocazia de a-și armoniza viața de cuplu. În plus, tot aici va intra și Marte, guvernatorul relațiilor, și Jupiter, prin urmare șansele de îmbunătățire a vieții în doi cresc exponențial. Toate aceste tranzite aduc și curajul necesar unor nativi de a încheia o relație care nu mai funcționează de multă vreme și de care au rămaa agățați. Cei singuri au ocazia și ei să înceapă o nouă relație de lungă durată.

Carieră și Bani

Cele trei planete ajută foarte mult în obținerea unor noi contracte profesionale sau în încheierea unor colaborări, însă aici este nevoie de atenție mare când Mercur va fi retrograd. Nu este momentul semnării actelor și nici al negocierilor în perioada sa de rerogradare.

Sănătate

Grijă mai multă la odihnă luna aceasta, mai ales cât Mercur va fi retrograd. Această perioadă poate aduce agitație mentală, insomnii și oboseală mai mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Elipsa de Lună din Scorpion poate aduce răsturnări de situație și poate agarava dezechilibrele din relații, poate scoate toxicitatea la suprafață, de aceea poate veni și cu încheieri acolo unde lucrurile nu mai funcționează. Mercur retrograd va scoate și el la suprafață secrete, trădări și atașamente toxice.

Carieră și Bani

Venus, Marte și Jupiter vor activa chiar sectorul muncii, iar pentru Scorpioni va începe o perioadă destul de solicitantă. Pe de o parte vor avea toată energia necesară să facă lucrurile să funcționeze, însă pe de altă parte se vor suprasolicita foarte ușor. Totuși, șansele de a face progrese profesionale sunt foarte mari.

Sănătate

Este nevoie de odihnă luna aceasta, mai ales că și consumul de energie va fi foarte mare. Nu este exclus ca în cazul unor nativi să se activeze unele probleme de sănătate. Totodată, este o perioadă bună pentru a profita de energia lui Marte în Berbec și a face sport.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Mercur va retrograda prin sectorul relațiilor începând cu 10 mai, prin urmare se anunță o atmosferă mai tensionată, în sensul că reevaluarea vieții în doi va fi obligatorie. Este nevoie de schimbări și ajustări pentru ca lucrurile să funcționeze în continuare. Nu este momentul unor noi relații luna aceasta, deși toate cele trei planete în tranzit prin Berbec vor stimula nativii la flirt și noi idile.

Carieră și Bani

Tot Mercur retrograd poate fi problematic și pentru nativii care au de făcut negocieri și de semnat acte. Este mai degrabă o perioadă bună pentru reevaluarea termenilor și condițiilor unui contract.

Sănătate

Eclipsa de Lună din Scorpion poate fi problematică pentru nativii care au probleme de sănătate cronice sau probleme mai vechi pe care le-au ignorat. Este de preferat să aibă grijă la odihnă și la cum își gestionează nivelul de stres.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Sunt foarte multe planete care se mută în Berbec, adică, Venus, Marte și Jupiter, prin urmare pentru Capricorni crește interesul acordat familiei și casei. Poate fi vorba de renovări, mutări sau cumpărarea unei locuințe. În alte cazuri sunt nativi care vor să-și construiască propriul cămin sau care află că familia se mărește.

Carieră și Bani

Mercur va retrograda în sectorul muncii și le va cere nativilor o reevaluare a situației profesionale. Posibil ca în ultimul timp să-și fi depășit limitele și acum să fie nevoie de o reajustare. Poate fi vorba de o reorganizare a programului, de revizuirea sarcinilor care le revin.

Sănătate

Tt Mercur cere și o reevaluare a stării de sănătate. S-ar putea ca stresul să fie mai mare din cauza muncii și să se răsfrângă și asupra stării generale. Analizele făcute după data de 10 mai ar trebui refăcute ulterior pentru că există riscul să apară erori.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Mercur va retrograda în sectorul afectiv al Vărsătorilor, prin urmare s-ar putea ca viața sentimentală sau o poveste de iubire aflată la început să intre într-o etapă de reanaliză și reevaluare. După 10 mai nu sunt recomandate noile relații pentru că nu vor fi de durată și pot aduce deziluzii mari.

Carieră și Bani

Eclipsa de Lună din Scorpion este deosebit de impactantă pentru sectorul carierei Vărsătorilor. S-ar putea ca unii nativi să pună punct unui context sau să aibă parte de schimbări neașteptate care să-i scoată complet din zona de confort. În rest, cu Venus, Marte și Jupiter în Berbec este o perioadă bună pentru rezolvarea unor contexte ce țin de acte.

Sănătate

Tot în preajma Eclipsei s-ar putea ca oboseala și stresul să fie mai mari ca niciodată și să dea peste cap organismul nativilor. De aceea alimentația echilibrată și odihna sunt foarte importante în această perioadă. Cele trei planete din Berbec susțin nativii să iasă la plimbare mai des și chiar ar fi recomandată o vacanță.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2022, zodia Pești

Dragoste

Mercur, guvernatorul relațiilor Peștilor, va retrograda chiar în sectorul familiei, prin urmare atmosfera în cuplu și în cămin va fi una tensionată, frustrantă. Se pot reevalua relațiile de cuplu și se pot reorganiza activitățile gospodărești, iar relația cu părinții poate fi mai problematică.

Carieră și Bani

Venus, Marte și Jupiter se mută în sectorul financiar al Peștilor, prin urmare șansele de creștere a veniturilor sunt foarte mari. Pot reuși să câștige mai mult decât până acum, dar și cheltuielile vor crește sau nativii vor fi mai impulsivi de fiecare dată când ies la cumpărături.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore luna aceasta, însă în preajma Eclipsei de Lună este recomandată mai multă odihnă. Totodată, este recomandat ca nativii să aibă mai multă grijă la deplasări.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea