Acasă » Horoscop » Horoscop lunar sănătate: ianuarie 2023. Care sunt zodiile ce vor avea o lună relaxantă

Horoscop lunar sănătate: ianuarie 2023. Care sunt zodiile ce vor avea o lună relaxantă

De: Virginia Olteanu 31/12/2022 | 18:30
Horoscop lunar sănătate: ianuarie 2023. Care sunt zodiile ce vor avea o lună relaxantă
Vezi ce îți rezervă astrele

Horoscop lunar sănătate: ianuarie 2023. Anul acesta este unul plin de surprize pentru toate zodiile horoscopului. Sănătatea este mai importantă decât orice altceva, iar nativii vor putea fii relaxați din acest punct de vedere. Nu vor apărea incidente neplăcute.

Horoscop lunar sănătate: ianuarie 2023

Berbec – Folosește-ți echilibrat resursele de energie!

Pe 12 ianuarie Marte, propriul tău guvernator iese din retrogradare aducând mai multă claritate și chiar amplificând-ți agilitatea și nivelul de concentrare. Însă până pe data de 18 ianuarie este totuși indicat să fii precaut în modul în care îți gestionezi resursele de energie. Pe alocuri poți realiza că în ciuda energiei pe care o simți, nu strică să-ți acorzi mai multe momente de relaxare, odihnă sau chiar conexiune cu tine.

Taur – Energie și dinamism!

Începi luna cu o stare dinamică și energică și te angrenezi în activități antrenante și stimulatoare, destul de diferite față de gusturile tale. Poți practica un sport de iarnă care îți place foarte mult. Însă claritatea mentală sau concentrarea pot să nu fie cele mai bune în prima parte a lunii deci evita orice suprasolicitare pe plan intelectual. În perioada 12 – 16 ianuarie fi mai atent la unele acțiuni și nu forță lucrurile chiar dacă ești un pic nerăbdător.

Gemeni – Detoxifiere emoțională și psihică!

Începi luna cu 2 planete retrograde care te influențează în mod direct, Mercur, planeta care te guvernează și Marte din propriul tău semn. Deci o perioadă favorabilă pentru mai multă odihnă, reflecție și introspecție. Dacă ești dispus, poate să favorizeze și orice proces de detoxificare mentală sau emoțională întrucât intuiești cu ușurință unde și ce ai nevoie să eliberezi. Din 2o ianuarie vei începe să te simți mai ușor și mai relaxat.

Rac – Ieși din zona de confort!

Marte iese din retrogradare pe 12 ianuarie, fapt care va atenua o anumită presiune psihică sau modul reactiv în care ai acționat în unele momente până acum. Luna plină din 7 ianuarie din propriul tău semn îți reamintește cât de important este să fii atent, protector, blând și conectat cu tine însă în același timp te îndeamnă să ieși din zona de confort încercând activități noi și diferite. Din 21 ianuarie nimic și nimic nu-ți va împiedica dorința de mișcare și libertate.

Leu – Respectă-ți nevoile emoționale!

Sănătatea și obiceiurile care țin de rutina zilnică, dieta, nutriția, asigurarea unui stil de viață sănătos vor fi foarte importante pentru tine. Luna Plină din 7 ianuarie activează axa sănătății îndemnându-te să găsești un echilibru potrivit între muncă și odihnă care să respecte mai bine nevoile tale emoționale. Mercur este retrograd în sectorul sănătății tale până pe 18 ianuarie deci dacă există întârzieri sau programări anulate, nu rămâne surprins. Din 20 ianuarie, ești mai relaxat și mai energic.

Fecioara – Dinamism și energie!

Ești tânăr și neliniștit în prima parte a lunii. Ai energia și entuziasmul unui copil care vrea să experimenteze cât mai multe lucruri sau activități noi și diferite. Ce-ți mai ia un pic din elan poate să fie faptul că Mercur, propriul tău guvernator este retrograd până pe 18 ianuarie, fapt care poate genera o tendință de a fi mai reflexiv. Luna Nouă din 21 Ianuarie din sectorul sănătății vine cu abordări cu totul noi în privința creșterii calității vieții.

Balanța – Antrenează-ți atât corpul fizic cât și energetic!

În prima parte a lunii ești mai introvertită și mai reflexivă, echilibrul tău psihic depinzând mult de menținerea unei stabilități familiale sau emoționale. Însă buna dispoziție, elanul și optimismul revin în forță în a doua parte. O perioadă favorabilă pentru orice fel de hobby mai antrenant de natură sportivă sau artistică sau pentru activități prin care îți antrenezi atât corpul fizic cât și cel energetic cum ar fi yoga sau qigong. Orice terapie care vizează vindecarea relației cu copilul interior este favorizată.

Scorpion – Cultivă o disciplină mentală sănătoasă!

Claritatea modului de gândire sau comunicare nu va fi punctul forte al primelor zile din ianuarie, deci încearcă să nu te grăbești în a trage concluzii și evită tendința de a răspunde direct sau agresiv atunci când nu ești de acord cu unele lucruri. Păstrează o disciplină mentală cât mai bună, observă mai mult și acționează precaut. În a doua parte a lunii, atmosfera se detensionează și ești mai dispus să faci unele schimbări pozitive care să-ți îmbunătățească stilul de viață.

Săgetător – Ești mai activ, mai dinamic și mai prezent!

Începi luna decis să faci unele schimbări radicale de îmbunătățire a stilului de viață, ceea ce va face ca această lună să fie una cu multă activitate și stimulare fizică și intelectuală. Poți lua în calcul să mergi din nou la sală sau să te înscrii la un curs de dans sau o activitate creativă, artistică ce te-ar pune mai mult în contact cu lumea. De asemenea te decizi să cercetezi mai mult unele metode care amplifică spiritul de prezență sau observare, cum ar fi meditația mindfulness.

Capricorn – Mobilizare!

Ai o stare de incitare și stimulare la început de lună care nu te lăsa să stai prea mult liniștit însă se cuplează cu o ușoară lipsă de claritate sau de concentrare din cauza retrogradării lui Mercur până pe 18 ianuarie. Deci echilibrul și moderația sunt importante. Marte își reia mersul direct din 12 ianuarie în sectorul sănătății tale, al rutinei și obiceiurilor zilnice, fapt care te va ajuta să te mobilizezi mai bine și poate chiar să-ți setezi noi targete în materie de exerciții, nutriție sau alimentație.

Vărsător – Schimbări pozitive majore!

Luna plină din 7 ianuarie activează axa sănătății tale fizice și psihice îndemnându-te să găsești un echilibru mai bun între sarcinile și responsabilitățile vieții tale și timpul pentru nevoile emoționale și spirituale. Relația cu Divinitatea este foarte importantă în această lună și te va susține la fiecare pas. Însă din a doua parte a lunii, începi un veritabil proces de reîmprospătare, revitalizare și energizare iar Luna Nouă din 21 ianuarie din propriul semn va aduce schimbări majore pozitive în stilul de viață.

Pești – Descoperă-ți puterea interioară!

Ești foarte activ și dinamic atât fizic cât și intelectual la începutul lunii, interacțiunea cu unele persoane îți stimulează curiozitatea. Te poți decide brusc să faci un drum sau o excursie undeva deoarece simți nevoia de ceva diferit. Luna Nouă din Vărsător din 21 ianuarie este puternică și activează partea de subconștient, resurse interioare dar și temeri fapt care te va determina să demarezi un veritabil proces de cunoaștere interioară dar care te va ajuta să descoperi o forță interioară de care nu erai conștient.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută din paie și lut. Nu am avut ce mânca”
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...