Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 10 – 16 februarie 2020. Berbecii încep marile schimbări în carieră

Horoscop săptămânal 10 – 16 februarie 2020. Berbecii încep marile schimbări în carieră

De: A.N. 06/02/2020 | 15:37
Horoscop săptămânal 10 – 16 februarie 2020. Berbecii încep marile schimbări în carieră
Horoscop săptămânal 10 – 16 februarie 2020. Berbecii încep marile schimbări în carieră

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 februarie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 10 – 16 februarie 2020 se numără și cea a Berbecului care va începe un amplu proces de schimbare la nivel profesional, nativii având toate șansele de a se afirma și de a se face cunoscuți și apreciați.

În săptămâna 10 – 16 februarie 2020 avem parte de tranzitul Lunii atât printr-un semn de pământ (Fecioară), aspect care ne face foarte practici și puși pe treabă în primele două zile ale perioadei analizate, cât și printr-un semn de aer (Balanță), aspect care ne stimulează pofta de socializare și interacțiune cu cei din jur, întocmai în mijlocul perioadei analizate. Vineri și sâmbătă vom experimenta profunzimea și pasiunea, când Luna va traversa un semn de apă (Scorpion), urmând ca de duminică să ne înflăcărăm și să trăim intens, atunci când Luna va treversa un semn de foc (Săgetător).

Duminică, pe data de 16 februarie 2020, Marte va părăsi semnul Săgetătorului și va intra în zodia Capricorn, o zodie în care planeta se simte extrem de puternică, iar energia sa se manifestă ca atare. Marte este planeta acțiunii, a determinării, iar atunci când tranzitează zodia Capricorn, o zodie a autocontrolului și a autorității, energia sa se va manifesta într-un mod impecabil, dar nu este exclus să fie dusă la extrem. Astfel, vom fi foarte determinați să ne atingem scopurile, idealurile, vom avea curaj să ne afirmăm, însă există și riscul să ne ducem ambiția mult prea departe și să devenim mult prea focusați pe scopurile noastre, uitând de tot ceea ce ne înconjoară.

În tranzitul său prin Capricorn, până pe data de 30 martie 2020, la un moment dat, Marte își va uni forțele cu planetele grele din astrologie care se găsesc în această zodie, cu Saturn, guvernatorul semnului, cu Pluton și cu Jupiter, dar și cu Nodul Sud Karmic, iar aceste momente vor fi esențiale pentru toate zodiile, pentru că vor fi momente de (re)start, de acțiune și de mari schimbări de direcție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate în primele zile ale săptămânii, mai ales la afecțiunile care privesc zona capului, fie că sunt ORL, fie viroze respiratorii, răceli și gripe. Ar fi de preferat să se găsească un echilibru între muncă și timp liber pentru că începutul de săptămână îi poate supraaglomera pe nativi. Posibil ca miercuri și joi, unii nativi să primească niște oferte de asociere, de colaborare care să le aducă șansa de afirmare. Către finele perioadei analizate, Berbecii vor avea parte de mai multă atenție din partea persoanei iubite, însă și ei ar trebui să facă același lucru, dacă-și doresc o reapropiere de partener. Marte, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Capricorn, începând de duminică, îi va determina să iasă în față, să se afirme și să lupte mai abitir pentru atingerea idealurilor lor profesionale. Momente foarte bune pentru carieră se vor contura începând cu data de 16 februarie 2020.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la alimentație în prima parte a săptămânii și să nu facă excese. La mijlocul săptămânii s-ar putea ca nativii să fie puși în situația de a lua o decizie radicală privind locul de muncă, o decizie deloc ușoară, motiv pentru care ar trebui să fie foarte atenți și să cântărească bine opțiunile. În weekend se întrevăd momente intense, pasionale alături de persoana iubită și flacăra pasiunii se poate reaprinde în cuplu. Marte în tranzit prin Capricorn îi va determina pe nativi să-și concentreze mai mult atenția asupra studiului, asupra unor cursuri și seminarii de dezvoltare profesională. Unii nativi pot planifica o călătorie în străinătate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 februarie 2020

Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil și cei născuți în zodia Gemeni pot ajunge la unele concluzii comune privind un bun de patrimoniu sau locuința. În a doua parte a săptămânii, nativii îți vor canaliza atenția asupra persoanei iubite, iar dacă sunt singuri vor fi mult mai deschiși flirtului și aventurii. Tot în cuplu, odată cu ingresul lui Marte în Capricorn, pot să apară discuții tensionate legate de bani, de cheltuieli, de modul în care s-au administrat niște finanțe comune. Posibile dialoguri legate de partaje, credite, împrumuturi. În weekend, nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate, în special să se odihnească mai mult și să lase gândurile deoparte.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 februarie 2020

Săptămâna va începe cu mult interes vizavi de zona comunicării, iar cei născuți în zodia Rac vor fi dornici să vorbească cu cei dragi, să povestească și să-și facă noi cunoștințe. Relația cu membrii familiei va fi bună și nativii pot găsi soluții împreună cu aceștia la o problemă care-i macină de ceva vreme. În weekend se întrevăd momente pasionale alături de persoana iubită, iar Marte, în tranzitul său prin sectorul parteneriatelor, va aduce multă energie în cuplu, multă determinare în rezolvarea problemelor, fie sentimentale, fie profesionale, iar celor singuri le poate aduce sex-appeal, poftă de a cuceri și determinare pentru a începe noi relații, noi asocieri și parteneriate.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu discuții financiare constructive. Nativii pot fi destul de raționali în luarea unor decizii care privesc banii, investițiile și vor restrânge cheltuielile. Comunicarea va fi un punct forte întreaga săptămână, iar miercuri și joi ar putea negocia cu succes o cauză. În weekend este un moment favorabil pentru reîncărcarea bateriilor în familie, alături de cei dragi. Marte, în tranzitul său prin Capricorn poate fi benefic pentru eficientizarea sarcinilor la locul de muncă, poate crește randamentul nativilor, însă poate aduce și supraepuizare, dacă energia nu este canalizată corespunzător. Atenție la posibilele dureri de oase, accidentări sau afecțiuni ale pielii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna în forță, având în vedere că Luna le tranzitează semnul și îi susține să-și ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Totuși, nu este cazul să se epuizeze prin muncă, mai alse că vor fi determinați să facă rost de bani, să câștige mai mult. Negocierile vor fi în favoarea lor și ar putea să-și valorifice foarte bine resursele personale în această perioadă. Marte își va începe de duminică tranzitul prin sectorul sentimental și pentru mulți nativi va însemna fie apariția unui conflict în cuplu, fie (dacă sunt singuri) interes major pentru a cuceri pe cineva. De asemenea, relațiile cu copiii pot fi dificile și tensionate și va fi nevoie de mai mult tact și diplomație în abordarea problemelor afectiv-emoționale. Atenție la activitățile care implică adrenalină și care trebuie ponderate.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu o serie de gânduri și frământări, nativii fiind destul de critici cu propria lor persoană. Dacă acest context va fi constructiv, va fi de bun augur pentru nativii care doresc să facă o schimbare în viața lor, mai ales că miercuri și joi vor fi susținuți puternic de Lună, care le tranzitează semnul și le aduce energie și dorință de echilibru, dar și poftă de socializare, de interacțiune cu cei din jur. Către finele săptămânii va crește mult interesul pentru sectorul financiar și pot apărea oportunități de îmbunătățire a veniturilor, chiar dacă pe termen scurt. Marte va începe de duminică să tranziteze sectorul familiei și-i va determina pe nativi să-și canalizeze atenția și energia către cei dragi și către locuință sau către bunurile de patrimoniu pe care le dețin. Posibile tranzacții în acest sens. În continuare, interesul vizavi de propria persoană va fi crescut

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu planuri și proiecte mărețe pe care vor face tot posibilul să le pună în practică. Cheful de socializare va fi mare și își pot face noi cunoștințe cu ușurință. Posibil ca zona sentimentală să fie ușor tensionată sau nativii să se confrunte cu fel și fel de frământări în acest sens, iar aceste gânduri negre să le aducă și o stare de spirit mai proastă sau chiar să le afecteze sănătatea. Marte va începe de duminică să tranziteze sectorul comunicării și al rudelor și poate aduce tensiuni cu cei dragi, cu frații în special sau tensiuni legate de o deplasare, de acte și documente.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 februarie 2020

Începutul de săptămână le poate aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a se afirma la locul de muncă sau de a face un pas măreț în carieră. Vor fi susținute proiectele de grup în această săptămână și nativii pot pune pe picioare un plan pe care-l construiesc de ceva vreme. Vineri și sâmbătă nu va fi cel mai bun moment pentru starea de sănătate și nativii pot fi obosiți, epuizați, extenuați, motiv pentru care nici nu vor dori să iasă din casă. Odihna îi va ajuta mult să-și revină și ar trebui să profite de weekend. Marte va începe să tranziteze de duminică sectorul banilor munciți, iar acest aspect poate aduce, pe de o parte, o mare determinare pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar pe de altă parte, îi poate stimula să cheltuie mai mult.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn care-și doresc să rezolve niște probleme cu actele, să obțină niște aprobări, niște avize, sunt sfătuiți să întreprindă demersurile necesare încă din prima zi a săptămânii pentru că sunt foarte bine susținuți în acest sens. O serie de oportunități în plan profesoinal se pot contiura săptămâna aceasta și ar fi bine să profite de ele, cu atât mai mult cu cât Marte, de duminică, va intra întocmai în semnul lor și le va aduce energia necesară pentru a-și îndeplini toate obiectivele, fie personale, fie profesionale. Nativii vor da dovadă de mult sex-appeal și vor fi mai seducători ca niciodată, mai determinați să cucerească pe cineva.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 februarie 2020

Persoanele cu care se întâlnesc sau pe care le cunosc în primele zile ale săptămânii se pot dovedi de bun augur pentru cei născuți în zodia Vărsător, în sensul că pot veni cu sprijin și susținere în zona profesională. Totodată, se întrevăd unele călătorii în decursul cărora nativii să afle informații prețioase sau să rezolve situații mai vechi, amânate. Pe de altă parte, nu sunt excluse dialogurile în contradictoriu și tensiunile cu partenerul de viață pe tema banilor deținuți la comun, mai ales dacă cheltuielile nu sunt egale și echilibrate și unul dintre parteneri a făcut abuz. Marte va tranzita sectorul subconștientului și al trecutului și va activa, începând de duminică, o serie de frici, temeri și obsesii de care nativii credeau că au scăpat. Este recomandat să le analizeze cât mai rațional și să-și folosească energia interioară pentru a le le dizolva.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 februarie 2020

Starea de spirit, starea emoțională, va fluctua destul de mult, iar cei născuți în zodia Pești se pot preocupa excesiv fie de o relație sentimentală, de un partener de viață, fie de o relație profesională, de un asociat, colaborator în afaceri. Se vor consuma mult pentru a ajunge la un consens, însă partea bună este că există șanse de consolidare astfel încât, chiar dacă acum situația pare mai neagră, pe viitor se va dovedi favorabilă această etapă. Marte va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, aspect care, începând de duminică, va aduce mult entuziasm și multă energie nativilor care doresc să demareze un proiect îndrăzneț. De asemenea, va începe o perioadă favorabilă interacțiunii sociale și Peștii pot lega noi relații de prietenie, își pot lărgi anturajul.

 

Tags:
Parteneri
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de patron!”
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des...
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. A lăsat totul pregătit pentru atunci când nu va mai fi
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat...
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că l-a făcut leneş. Bărbatul, un jucător de polo profesionist, condamnat la 15 ani de închisoare, în Muntenegru
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM
VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea...
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză
BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Cum își pune Ioana Năstase SĂNĂTATEA în pericol. Soția lui Ilie e sinceră: ”Nu e bine!”
Cum își pune Ioana Năstase SĂNĂTATEA în pericol. Soția lui Ilie e sinceră: ”Nu e...
"Legenda lui Dorel". Muncitorii au spart conducata de apă Ciucaş şi au afectat o fabrică...
Bodi a recunoscut de ce a bătut-o pe Bianca! Ce-a zis de bunica lui moartă
Bodi a recunoscut de ce a bătut-o pe Bianca! Ce-a zis de bunica lui moartă
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep! Ce a pățit vedeta
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei...
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de sănătate e mai precară”
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de...
Salariile vor scădea şi angajaţii vor pleca. Un alineat din PNRR sperie companiile din România
Salariile vor scădea şi angajaţii vor pleca. Un alineat din PNRR sperie companiile din România
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Gestul șocant făcut de unul dintre fiii lui Petrică Cercel, la înmormântare!
Gestul șocant făcut de unul dintre fiii lui Petrică Cercel, la înmormântare!
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000 de euro
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000...