Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 21 – 27 februarie 2022. Capricornii își pot consolida relațiile

Horoscop săptămânal 21 – 27 februarie 2022. Capricornii își pot consolida relațiile

De: Madalina Manole 21/02/2022 | 07:25
Horoscop săptămânal 21 – 27 februarie 2022. Capricornii își pot consolida relațiile

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 februarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 21 – 27 februarie 2022 se numără și cea a Capricornilor care au ocazia să-și consolideze relațiile cu cei apropiați.

Săptămâna 21 – 27 februarie 2022 se remarcă prin două aspecte majore pe care le vom resimți din plin. Primul este benefic și este un sextil între conjuncția Venus-Marte din Capricorn și Neptun din Pești. Acest aspect oferă o mare blândețe și bunătate acțiunilor noastre și suntem mai dispuși să acceptăm Voința Divină decât să ne luptăm pentru a obține ceva. Totodată, suntem mai sensibili, mai iertători și mai îngăduitori, dar și mai creativi, aspect care poate repreenta o rampă de lansare pentru mulți.

Al doilea aspect important al săptămânii, care se va resimți cu precădere în a doua jumătate a sa, este unul tensionat, mai exact un careu între Mercur din zodia Vărsător și Uranus din Taur. S-ar putea să fim tentați să spunem lucrurilor pe nume, fără perdea. Totodată, și noi putem fi surprinși de ceea ce auzim și s-ar putea să ne joace feste dintre cele mai neplăcute comunicarea și mijloacele de comunicare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 februarie 2022

Berbecii au parte de o săptămână relativ bună, mai ales dacă reușesc să-și țină în frâu pofta de a cheltui. Pot fi tentați către weekend să dea bani pe lucruri extravagante. Însă, modul lor de acțiune va fi unul mult mai blând, mai iertător. Pot face pace cu trecutul, pot ierta un partener care i-a dezamăgit, pot fi mai îngăduitori. În cuplu se bucură de romantism și liniște. Profesional nu se vor teme să iasă în față și să se afirme. În plus, vor avea ocazia să se facă remarcați grație empatiei și acțiunilor caritabile. Către finele săptămânii pot veni vești financiare mai neplăcute sau poate nu le ies niște planuri așa cum își doreau din cauza prietenilor sau din cauza banilor.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 februarie 2022

Taurii au ocazia săptămâna aceasta să înțeleagă într-un mod mult mai mistic, mai elevat, mai spiritual o experiență de viață trăită. Cel mai probabil este vorba de o revelație sentimentală care-i poate ajuta să ierte un partener, să se împace sau să se vindece. În cuplurile trainice se fac planuri de viitor și se pun bazele unor proiecte în doi. Este o perioadă favorabilă dezvoltării laturii spirituale. Profesional, pot primi sfaturi demne de luat în calcul care pot contribui la succesul unor proiecte sau la progresul unor planuri de viitor. Către finele săptămânii, în special vineri, trebuie să aibă mai multă grijă la comunicarea cu superiorii. Se întrevăd tensiuni sau vești profesionale care-i scot complet din zona de confort. Unii nativi pot spune lucrurile foarte direct și pot surprinde pe cei din jur cu îndrăzneala lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 februarie 2022

Gemenii reușesc să restabilească raportul de forțe în cuplu sau în relațiile profesionale, însă asta nu înseamnă că vor ieși în câștig, ci că vor ști când să lupte și când să piardă. Este o perioadă în care pot înțelege cauzele unor vicii și dependențe, pot înțelege de ce-și pierd puterea, energia. Se pot simți fără control asupra unor situații de viață, s-ar putea să fie neliniștiți, agitați pe interior, mai ales dacă vor să spună ceva și ascund. De aceea, acum ar trebui să vorbească și să nu mai blocheze ceea ce-i apasă. Exteriorizarea îi poate ajuta să se simtă mai bine.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 februarie 2022

Racii sunt mult mai îngăduitori și înțelegători și pot face progrese în relațiile cu ceilalți, fie că este vorba de partenerul de viață sau de partenerii profesionali. Sunt dispuși să treacă cu vederea unele neînțelegeri și asta îi ajută să-și consolideze conexiunile. În plus, descoperă că au mai multe în comun cu partenerul decât s-ar fi așteptat. Cei singuri pot fi atrași de o persoană cu care împart aceleași credințe și filozofii de viață. În schimb, vineri s-ar putea să fie o zi delicată în cuplu, dar și în relațiile profesionale sau în relațiile în care se împart bani și bunuri. Pot pune la îndoială îbcrederea acordată altora, inclusiv prietenilor. Posibile vești financiare destabilizatoare.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 februarie 2022

Leii au ocazia să-și pună în valoare latura creativă la locul de muncă și să-i surprindă pe toți cu randamentul lor. În plus, nativii își vor desfășura sarcinile cu mai multă plăcere decât până acum și fără a pierde prea multă energie. Este un context bun pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate prin schimbarea stilului de viață. Pot descoperi remedii naturiste la afecțiunile cu care se confruntă. Finalul de săptămână, mai ales ziua de vineri, poate aduce tensiuni în cuplu, dar și în relațiile profesionale. Sunt de evitat excesele de autoritate și impunerile. Se pot încheia colaborări.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 februarie 2022

Fecioarele au ocazia să-și exprime sentimentele săptămâna aceasta, să recunoasă ce simt pentru cineva. În plus, în cuplu se bucură de momente romantice, de înțelegere și armonie. O poveste de dragoste poate lua naștere acum sau, dacă este la început, poate prinde rădăcini. Profesional, nativii care sunt implicați în proiecte creative pot avea parte de sprijin, aprecieri și recunoaștere. În schimb, săptămâna se încheie mai tensionat, mai ales în ceea ce privește locul de muncă. Pot să apară neînțelegeri cu colegii, vești destabilizatoare, sarcini obositoare și aparatura se poate strica. Li se recomandă ca în weekend să se odihnească.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 februarie 2022

Balanțele pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a se apropia de familie și a ierta pe cineva drag. Este o perioadă în care au ocazia să vindece anumite traume emoționale și să își regăsească echilibrul și pacea interioară. Se preocupă mai mult de casă, de redecorare și reorganizare, poate chiar unii nativi se mută. În plan sentimental ajung mai ușor la o înțelegere cu partenerul, își împart sarcinile echitabil, iar cei care sunt la început își pot prezenta partenerul părinților. Finalul de săptămână poate fi mai apăsător, în sensul că se pot certa cu cineva drag sau se pot simți neiubite și neînțelese. Pot fi triste și îngândurate din cauza faptului că nu pot face ceea ce le place.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 februarie 2022

Scorpionii au susținere săptămâna aceasta în tot ce ține de comunicare. Sunt empatici, alină prin vorbele lor, sunt înțelegători și se exprimă pe placul tuturor. Vorbesc mai ușor despre ceea ce simt și să se pot apropia de partener prin dialog sensibil și profund. Cei singuri pot cuceri pe cineva la o întâlnire romantică. Pot scrie mesaje care să ajungă direct la inima persoanei dorite. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă celor care au de rezolvat acte sau de făcut negocieri, mai puțin către finalul săptămânii, cu precădere vineri. Este o zi care le poate aduce, de asemenea, tensiuni în familie și neînțelegeri legate de casă, gospodărie, posibil chiar din cauza partenerului. Poate părinții nu sunt de acord cu relația lor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 februarie 2022

Săgetătorii sunt preocupați săptămâna aceasta de situația financiară, însă după calcule îndelungate vor observa că ies pe plus. Acest aspect îi poate face foarte darnici cu cei dragi. Pot investi bani în locuință sau în confortul lor personal. Unii nativi pot primi sprijin din partea familiei într-o chestiune financiară. În plan sentimental, nu este deloc exclus să scoată bani din buzunar pentru a cuceri o persoană care le place. Profesional, finalul de săptămână le poate aduce vești neplăcute, destabilizatoare. Vineri se întrevăd tensiuni cu colegii și există riscul să greșească dacă lucrează cu acte. Nu ar trebui să ia decizii importante acum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 februarie 2022

Capricornii ar trebui să profite din plin de aspectele benefice pe care le face conjuncția Venus-Marte din zodia lor pentru a schimba ceva la ei, la înfățișarea lor, la atitudinea lor, chiar și la modul în care se poartă. Simt să se pună pe primul loc, au energie, sunt mai îngăduitori și starea de agitație de până acum va fi înlocuită cu una de liniște și pace. În plus, își exprimă sentimentele mai ușor și astfel, își pot consolida multe relații. Totodată, profesional pot obține ce-și doresc în urma unei negocieri. Către finele săptămânii, pot primi vești financiare deloc plăcute și discuțiile despre bani îi scot din zona de confort. Pot fi restricționați în cheltuielile pe care le fac de plăcere, pentru bucuriile lor, sau nevoiți să plătească pentru cei dragi, pentru copii, de exemplu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta, Vărsătorii sunt mult mai înclinați către vindecare interioară. Vor fi și nativi care-i vor ajuta pe alții, care se vor implica, de exemplu, în acțiuni caritabile. Este o perioadă în care se pot apropia de spiritualitate și credință și se pot ierta pentru trecut. Pas cu pas, se vor simți mai siguri pe ei și asta îi mai animă. Finalul de săptămână poate readuce în atenția lor discuții cu familia. Cum Mercur se află în zodia lor și în careu cu Uranus, guvernatorul lor, se vor simți mai neliniștiți, mai agitați și nervoși. Apar certuri, neînțelegeri, fie din cauza treburilor gospodărești, fie ca urmare a unor responsabilități prea mari cărora simt că nu le pot face față.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 februarie 2022

Peștii se bucură de popularitate în această perioadă și primesc sprijin și sfaturi de la cei din jur. Pot transforma un vis în realitate și pot avea succes cu un proiect în care sunt implicați. Se bucură de o viață socială activă, ies cu prietenii și sunt foarte empatici la problemele acestora. Pe de altă parte, către weekend pot ajunge la urechile lor zvonuri și informații care să-i destabilizeze. Își pot schimba o părere, o decizie. În plan sentimental este posibil să iasă la suprafață secrete sau să se confrunte cu situații din trecut, iar discuțiile cu partenerul nu vor fi ușoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Anca Alexandrescu este
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a...
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice