Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 august-3 septembrie. Zodia care va întâmpina tensiuni într-un parteneriat sentimental sau profesional

Horoscop săptămânal 28 august-3 septembrie. Zodia care va întâmpina tensiuni într-un parteneriat sentimental sau profesional

De: Roxana Mihăiescu 27/08/2023 | 15:41

HOROSCOP GENERAL Săptămâna 28 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE. Iată ce previziuni au astrele atât  din punct de vedere profesional, cât și personal.

Berbec – Păstrează un echilibru emoțional sănătos!

A păstra un echilibru între sarcinile și responsabilitățile cotidiene și partea emoțională, psihologică devine o prioritate săptămâna aceasta. Modul în care îți gestionezi banii și resursele va fi reevaluat odată cu retrogradarea lui Uranus în Taur. Evită suprasolicitarile și persoanele a căror abordare este critică și discriminatorie. Luna Plină din Pești te îndeamnă să-ți îmbrățișezi vulnerabilitățile și să alegi cu grijă oamenii sau relațiile în care investești timp și resurse. Fii mai atent la sănătate și deschis pe parte de medicină alternativă, se poate dovedi de mare folos.

Taur – Tensiuni într-o relație romantică sau un proiect de grup!

Uranus întră în mers retrograd în semnul tău deci ai nevoie să evaluezi impactul schimbărilor pe care le-ai demarat în ultima perioadă. Dorința ta de a-ți pune în evidență talentul sau abilitățile creative pe plan personal sau profesional poate necesita unele compromisuri. Luna Plină din Pești scoate la suprafață unele tensiuni care vizează fie o relație romantică ale cărei perspective nu sunt clare fie un proiect de grup care pune presiuni asupra ta. Chiar dacă devii mai serios și mai precaut în abordare, schimburile de idei sau modul de socializare este creativ, carismatic dar și nonconformist.

Gemeni – Rămâi flexibil și intuitiv în fața tensiunilor socio-profesionale!

Modul cum ești perceput pe plan socio-profesional, respectul și autoritatea pe care le impui nu sunt momentan așa cum ți-ai dori să fie iar Luna Plină din Pești va scoate acest lucru la suprafață. Poți să nu fii sigur de rolul social asumat sau să nu fii mulțumit de relația cu un șef care îți limitează libertatea de a-ți manifesta creativitatea, indiferent de caz poți resimți impactul acestor lucruri pe plan emoțional. Retrogradarea lui Uranus amplifică de asemenea nevoia de a cerceta mai mult pe parte de dezvoltare personală și vindecare. Încrederea ți-o recapeți făcând introspecție, meditație și urmându-ți intuiția.

Rac – Dificultăți de comunicare și filozofii diferite!

Un aspect de natură juridică, contractuală, un curs la care te-ai decis să te înscrii, un plan de călătorie, o strategie de marketing, relația cu un profesor – oricare dintre acestea se poate confrunta cu unele întârzieri sau obstacole pe care Luna Plină din Pești le va scoate la suprafață. Uranus retrogradează în Taur deci strategia ta pe marginea unui proiect în care ai tot investit trebuie regândită. Deși comunicarea este îngreunată, o idee inspirată din partea cuiva îți poate oferi alte perspective de rezolvare a situației.

Leu – Evaluarea angajamentului într-un parteneriat!

Fie perspectivele tale financiare nu coincid cu cele ale unui partener fie nu ești mulțumit de gradul de conexiune și intimitate care există între voi. Luna Plină din Pești te îndeamnă să evaluezi într-un mod serios angajamentul tău și al partenerului în relația respectivă. De asemenea orice vizează o asigurare de viață, pensiile, o moștenire sau o afacere se poate află în vizorul tău. Chiar dacă retrogradarea lui Uranus în sectorul carierei te îndeamnă să evaluezi impactul unor obiective socio-profesionale, interacțiunea cu un șef sau o persoană influentă te avantajează.

Fecioară – Tensiuni într-un parteneriat sentimental sau profesional!

Situația unei colaborări profesionale sau relații sentimentale este în vizorul Lunii Pline din Pești care va scoate la iveală unele tensiuni în acele parteneriate în care obiectivele, valorile sau dorințele nu sunt comune. Distanțarea dintre tine și celălalt poate fi rezolvată dacă încerci să explici motivele unor acțiuni pe care le faci însă claritatea și răbdarea în acest proces vor fi esențiale. Retrogradarea lui Uranus este un îndemn către revizuirea unor principii sau filozofii după care te-ai ghidat în ultima vreme pentru a vedea care mai sunt de actualitate.

Balanță – Păstrează calmul și echilibrul interior pentru a depăși mai ușor unele probleme!

Munca, sănătatea, modul în care îți gestionezi obligațiile și sarcinile zilnice întâmpină tot felul de greutăți, în ciuda dorinței de a face unele schimbări de imagine. Luna Plină din Pești evidențiază toate acele relații sau situații care pun presiune asupra ta, fizică sau psihică și te îndeamnă să fii mai serios și mai disciplinat cu tot ce tine de sănătate, alimentație sau stil de lucru. Faptul că Uranus retrogradează în Taur amplifică nevoia de a revizui unele chestiuni financiare astfel încât să-ți asiguri o anumită stabilitate. O ședință de coaching sau consiliere terapeutică ajută cu redobândirea încrederii.

Scorpion – Tensiuni în relația cu copiii sau cu persoana iubita!

Interacțiunea cu copiii, așteptările pe care le ai de la o relație romantică, modul în care îți exprimi talentul și creativitatea pe marginea unui proiect personal sau de grup – oricare dintre acestea poate fi sursa unor nemulțumiri. Luna Plină din Pești generează o anumită distanță sau răceală față de ceva sau cineva dacă nu te simți susținut, iubit sau apreciat așa cum ți-ai dori. Retrogradarea lui Uranus îți transmite că mai sunt aspecte de lucrat care îți pot îmbunătăți abilitățile de relaționare. Chiar săptămâna aceasta ai șansa să profiți de avantajele de a avea prieteni cu aceleași viziuni și interese.

Săgetător – Descoperă noi metode de gestionare a unor responsabilități!

O problemă de natură familială sau emoțională impactează sectorul socio-profesional punând presiune asupra ta. Poate viza căminul, grija față de cineva mai în vârstă sau o stare sufletească mai puțin plăcută care necesită asumare și responsabilizare. Luna Plină din Pești scoate aceste lucruri la suprafață însă poate fi un prilej potrivit pentru a găsi metode sau resurse noi la probleme mai vechi. Uranus retrogradează în Taur îndemnându-te să reevaluezi satisfacția oferită de un loc de muncă sau sacrificiile pe care le faci pentru cineva.

Capricorn – Îmbină fermitatea cu diplomația în comunicare!

Pe parte de gândire și comunicare poți întâmpina tot felul de obstacole deci este important să-ți păstrezi calmul și răbdarea. Luna Plină în Pești scoate la suprafață tot felul de tensiuni în negocieri, chestiuni juridice, sustinerea unor cursuri, realizarea unui plan de călătorie, promovarea unor idei dar și orice vizează partea tehnică. Totuși soluții se pot găsi dacă ești deschis la noi metode de negociere și dacă reușești să îmbini armonios fermitatea cu diplomația. Retrogradarea lui Uranus vizează sectorul creativității și al plăcerii îndemnându-te să-ți reevaluezi pasiunile și interesele.

Vărsător – Reevaluarea unor chestiuni financiare!

Intrarea lui Uranus, a planetei care te guvernează în mers retrograd te indeamană să reflectezi asupra unor schimbări familiale sau emoționale din ultima perioadă. De asemenea Luna Plină din Pești cere de la tine să devii mai realist și mai precaut în privința modului în care îți gestionezi banii și resursele iar dacă poți găsi o variantă de a economisi într-un anumit fel, pune-o în practică. Dacă ești nevoit să renunți la ceva ce-ți place, profită de moment pentru a-ți demonstra ție însuți că nu te identifici cu acel lucru. Sustinerea o găsești în persoanele apropiate ție care se pot dovedi a fi pline de inspirație.

Pești – Tensiuni în parteneriate sau colaborări!

Luna Plină din semnul tău trage un puternic semnal de alarmă vis -a-vis de orice fel de colaborare profesională sau relație sentimentală în care nu te simți apreciat emoțional sau financiar. Te poți simți ușor descurajat sau dezamăgit de unele lucruri sau persoane care nu se dovedesc demne de atenția și eforturile tale. Uranus retrogradează în Taur deci ai de gând să cercetezi mai mult unele relații sau interese pe care le-ai întreținut până acum. O discuție cu cineva apropiat, o rudă sau un prieten te revitalizează ca de altfel și orice exerciții sau formă de mișcare pe care o faci.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a dat instant mesaj: "Și eu mă chinui, dar merge greu"
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...