Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 5 -11 septembrie 2022. Nativii Leu stau bine cu banii

Horoscop săptămânal 5 -11 septembrie 2022. Nativii Leu stau bine cu banii

De: Maria Iancu 04/09/2022 | 22:54
Horoscop săptămânal 5 -11 septembrie 2022. Nativii Leu stau bine cu banii
Care este cea mai rară zodie din România / Sursă foto: Pixabay.com

Săpămâna e plină de evenimente, Venus ajunge în Fecioara, poziție în care nu se simte bine, ca atare planul amoros nu e cel mai ușor, iar spre mijlocul săptămânii avem și o Luna Plina în Pești, care ne va face să fim sensibili. Între timp, Mercur din Balanta e staționar, si vă recomand atenție la semnarea contractelor.

HOROSCOP BERBEC

Berbecii își schimbă atitudinea. Pentru unii nativi, latura rebelă preia controlul. Este o săptămână grozavă pentru a rezolva problemele familiale. Pe planul iubirii, lucrurile merg extraordinar, te înțelegi foarte bine cu partenerul. Te poți aștepta la câștiguri financiare: s-ar putea să primești bani pe neașteptate de undeva.

HOROSCOP TAUR

O perioadă minunată dacă ești nativ Taur! În această săptămână te vei axa pe latura financiară. Și bine vei face! Nativii Taur sunt excelent aspectați la capitolul energie și idei. Va conta și faptul că partenerul te va sprijini să îți îndeplinești dorințele. La muncă deși lucrurile nu se mișcă repede, așa cum ai vrea, ai răbdare, vei culege roadele. Atenție, sunt și câțiva colegi care nu îți vor neaparat binele, nu le cere sfaturi.

HOROSCOP  GEMENI

Gemenii primesc ocazii deosebite în această săptătămână! Ai idei bune și ești foarte creativ! Pregătește-te pentru o curățenie generală, atât la propriu cât și la figurat. Obții ceea ce îți dorești! Mizează pe carismă și senzualitate, dar nu depăși limitele! Fii atent, căci pe planul amoros s-ar putea să confunzi atracția cu iubirea. Pune-ți în ordine sentimentele. Dacă ai încredere în tine, acest lucru este suficient pentru a menține stabilitatea în orice situație!

HOROSCOP RAC

Începutul lunii septembrie te găsește într-o stare în care grijile tale nu au temei. Racii se vor preocupa de familie și de prietenii apropiați. Vei dori să le faci pe plac, să îi surprinzi, să îi răsfeți. Este foarte bine, pentru că și tu te bucuri din plin de apropierea cu ei. În cariera ai o săpămână excelentă.

HOROSCOP  LEU

Este favorizat sectorul banilor pentru Lei. În domeniul muncii, este favorizată originalitatea, iar de pe baza ideilor poți câștiga bani frumoși. Ai încredere să discuți cu prietenii și colaboratorii pentru a-ți valida ideile sau a-ți oferi alte perspective. Comunicarea va fi benefică pentru tine și ai multe de învățat prin discuții. O săptămână norocoasă.

HOROSCOP FECIOARĂ

Nativii Fecioară singuri sunt foarte favorizați pentru a-și găsi dragostea. E o perioadă benefică pentru întâlniri, așa că nu te sfii să faci primul pas! Este o săptămână foarte bună și pentru a-ți exprima deschis sentimentele. Este esențial să îți păstrezi calmul dacă întâmpini situații neprevăzute, căci te enervezi destul de ușor. Ai grijă să te menajezi!

HOROSCOP BALANȚĂ

O săptămână agitată pentru Balanțe. Această perioadă va fi importantă în ceea ce privește legăturile de familie. Vei descoperi în mod neașteptat că o plecare sau o vizită nu se va mai concretiza, iar asta probabil îți va strica starea. Este important să ai grijă de sănătatea ta și să te abții de la a te implica în activități extreme.

HOROSCOP SCORPION

Scorpionii au rezultate săptămâna aceasta! În această perioadă, veți avea parte de sprijinul colegilor, iar cu ajutorul lor, veți finaliza la timp toate sarcinile pe care le aveai în așteptare. Această perioadă va fi favorabilă și pentru cei care au examene de dat. E cazul să petreceți timp de calitate și cu familia.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Va fi o săptămână favorabilă pentru nativii Săgetător, mai ales în ceea ce privește creativitatea și drumurile scurte. Fie că veți avea idei geniale și cu ajutorul lor vă ușurați săpămâna, fie va fi nevoie să faceți cât mai multe drumuri pentru a rezolva anumite situații. Această perioadă va fi mai bună decât de obicei în ceea ce privește finanțele. Viața de familie este foarte frumoasă.

HOROSCOP CAPRICORN

Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe, dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate nu ai luat în considerare este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, trebuie doar să nu te implici în mai multe activități în același timp. În această săptămână ai ocazia să negociezi un nou contract de muncă în favoarea ta. Pe planul iubirii, comunicarea se va dovedi importantă în cucerirea sau recucerirea partenerului.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Sectorul amoros e în lumina reflectoarelor și pentru Vărsător. În această săptămână, vei avea multe oportunități de a face ca relația să funcționeze. Veți petrece timp de calitate cu partenerul în această perioadă și s-ar putea chiar să plănuiți să plecați câteva zile. Pe de altă parte, ar putea apărea unele conflicte în familie. Prin urmare, încearcă să rezolvi fiecare problemă cu răbdare. Nu lăsa furia să te facă să-ți pierzi calmul. Dacă ești tensionat, fă mișcare în aer liber ca să scapi de această stare.

HOROSCOP PEȘTI

Începutul lunii septembrie va fi de succes pentru Pești. În această săptămână, e posibil să observi o schimbare majoră a priorităților. În cazul în care te lovești de probleme de comunicare cu prietenii sau la serviciu, nu e momentul pentru discuții pe un ton apăsat. Spune totul deschis și sincer, dar nu uita de tact! Schimbările pot avea loc treptat, așa că abia în timp vei înțelege cât de importante au fost. În ceea ce privește dragostea, ești foarte apropiat de partener, veți avea clipe frumoase în doi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Câți bani a strâns Selly până acum:
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice