Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 6 – 12 decembrie 2021. Racii pot exagera cu gelozia

Horoscop săptămânal 6 – 12 decembrie 2021. Racii pot exagera cu gelozia

De: Maria Iancu 06/12/2021 | 10:00
Horoscop săptămânal 6 – 12 decembrie 2021. Racii pot exagera cu gelozia

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 decembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 6 – 12 decembrie 2021 se numără și cea a Racilor care pot deveni geloși și posesivi.

Săptămâna 6 – 12 decembrie 2021 se remarcă prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, Mercur și Soarele din Săgetător cu Neptun din Pești, atât la începutul perioadei, cât și la final. Contextul poate aduce destul de multă confuzie, ambiguitate și neclaritate. Gândirea noastră suferă scurtcircuite și de aceea ar trebui să evităm să tragem concluzii și să luăm decizii importante. Totodată, avem tendința de a vedea lucrurile cum ne dorim noi și nu cum sunt în realitate. În plus, dacă am idealizat o persoană, acum putem fi dezamăgiți de ceea ce descoperim.

Pe de altă parte, Marte din zodia Scorpion va face un careu cu Jupiter din Vărsător, aspect care poate aduce tensiuni în relații. Luptăm pentru dreptate și adevăr și ne deranjează comportamentele toxice ale partenerului. Se va da o luptă între atașamentele și dependențele noastre și nevoia de libertate. Se pot rupe relațiile în care partenerii au trădat, au mințit, au înșelat.

Un alt aspect deosebit de important al săptămânii este conjuncția dintre planeta iubirii, Venus din zodia Capricorn, și Pluto, planeta transformărilor profunde. Această conjuncție este prima dintr-o serie de trei conjuncții care se vor finaliza abia în martie 2022, când Venus îș va încheia retrogradarea. Acestea vor aduce o transformare radicală a zonei sentimentale și financiare. Relațiile în care partenerii nu-și asumă responsabilități, nu sunt corecți, serioși și maturi pot fi puternic zdruncinate acum. Totodată, conjuncția poate accentua nevoia de a domina, de a controla și manipula. Pe de altă parte, acum se va manifesta un puternic erotim și magnetism care nu va fi de bun augur decât în cuplurile sudate și trainice. Altfel, va fi vorba de atracții fatale care conduc la deziluzii și suferințe, dat fiind că Venus va retrograda și va reface această conjuncție. Evitați să începeți noi relații!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o perioadă destul de agitată, dat fiind că Marte le este guvernator. S-ar putea ca nativii să acționeze imprudent, să facă gesturi necugetate și să riște, atât în plan intim, cât și financiar. S-ar putea să aibă o viziune distorsionată asupra realității și de preferat ar fi să evite negocierile și deciziile definitive. În relațiile profesionale, nativii trebuie să evite impunerea exagerată a autorității și manipulările, iar în cuplu să evite tendința de a domina și controla. Cei singuri sunt sfătuiți să stea departe de o nouă relație. În weekend, este nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 decembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta poate aduce conflicte destul de serioase în cuplu, iar încăpățânarea nu este deloc bine venită acum și nici autoritatea exagerată. S-ar putea ca nativii să afle fel și fel de dedesupturi ale relației, să afle că partenerul nu a fost sincer sau pur și simplu să realizeze că nu au aceleași viziuni și principii comune. Este o perioadă în care mulți nativi pot avea revelații despre relațiile în care se află. Totodată, și în relațiile profesionale pot să apară tensiuni și nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la imaginea lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână tensionată în cuplu și va fi aproape imposibil să se ajungă la o cale de mijloc, mai ales că fiecare are propria lui viziune, propriile lui convingeri și propriul lui adevăr. Se poate ajunge la manipulări în cuplu, la momente de conștientizare care să aducă transformări emoționale. Cei singuri sunt sfătuiți să evite atracțiile bruște, puternice pentru că pot aduce deziluzii și se pot naște obsesii greu de controlat. Nici în relațiile profesionale nu se poate ajunge la o cale de mijloc prea ușor și ar trebui evitate negocierile. În plus, nativii pot fi păcăliți de oferte care se vor dovedi înșelătoare ulterior.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac trec prin stări emoționale copleșitoare și pot deveni agitați din punct de vedere afectiv. Nativii pot avea parte de tensiuni în viața sentimentală și pot da naștere unor crize de gelozie. În unele cazuri nu este deloc exclus să se ajungă la rupturi, mai ales că unii nativi pot exagera cu autoritatea. Cu toate astea, cei care au relații de lungă durată se pot apropia mai mult de partener acum și pot aduce multă profunzime vieții în doi. Racii care au copii sunt sfătuiți să fie mai atenți la aceștia, la atitudinea și activitățile lor. De evitat speculațiile financiare și noile relații.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 decembrie 2021

Nici cei născuți în zodia Leu nu scapă de tensiuni în relații în perioada aceasta, iar relațiile de familie și cu partenerul de viață sunt primele vizate de contextul astrologic. Cei dragi pot veni cu reproșuri, mai ales legate de partener. Pe de altă parte, profesional pot veni oferte promițătoare, însă nativii trebuie să cântărească atent. Poate fi vorba de ceva ce ulterior să regrete. În schimb, dacă este vorba de o avansare, poate fi de bun augur.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în Fecioară se pot simți mai agitați, mai obosiți fizic și mental și pot fi mai irascibili cu cei din jur. Ar trebui să se odihnească mai mult și să nu facă excese, iar la locul de muncă să mai delege din sarcini. Din punct de vedere sentimental, pot apărea atracții puternice pentru nativii singuri și de preferat ar fi să evite noile relații pentru că ulterior pot avea parte de deziluzii. În cuplu trebuie să aibă grijă la gelozie și tendința de a fi prea posesivi și autoritari. Nativii pot descoperi că au fost mințiți de persoane în care au avut încredere.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot trece printr-un moment critic în relația de cuplu și s-ar putea să fie nevoiți să ia unele decizii radicale sau decizii care nu le sunt pe plac, pentru care nu se simt pregătiți. Mulți nativi pot trece prin stări emoționale apăsătoare, transformatoare și ar trebui să evite să se închidă în ei. Discuțiile cu familia pot aduce răspunsuri importante la apăsările lor sufletești și se pot dizolva traume vechi, din copilărie. Atenție mai mult la cheltuieli săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de certuri în familie, de momente critice în care să se spună reproșuri și cuvinte grele. Încăpățânarea nativilor poate pune paie pe foc și cu atât mai greu vor ajunge la o înțelegere. Comunicarea va fi un punct forte al nativilor săptămâna aceasta și pot ajunge să poarte discuții profunde cu partenerul, pot lămuri situații din trecut. În plus, nativii pot face declarații de dragoste acum, își pot exprima mai ușor sentimentele. Nu este, însă momentul unor negocieri importante pentru că ulterior pot apărea nemulțumiri și regrete. Deciziile luate acum nu vor fi definitive. De evitat noile relații! Pot aduce deziluzii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 decembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta poate fi destul de tensionată, mai ales dacă nativii vor ține morțiș să demonstreze tuturor că au dreptate. Pot fi agitați, irascibili, pot spune lucruri care nu trebuie spuse sau care ar trebui ținute secrete. De asemenea, tendința de a deforma adevărul și a-și crea propria realitate este foarte mare. Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta poate aduce cheltuieli mai mari, dar și o ambiție crescută a nativilor de a-și crește veniturile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să aibă mai multă grijă în ce investesc banii săptămâna aceasta, în ce proiecte sau cui îi dau cu împrumut pentru că s-ar putea să-i piardă sau să-i recupereze cu greutate. Prietenii îi pot dezamăgi, mai ales dacă sunt implicați într-un proiect comun. Conjuncția Venus-Pluto le aduce multă energie Capricornilor și multă putere interioară. Sentimental, cei singuri pot fi atrași orbește de o persoană, însă nu este momentul să înceapă noi relații pentru că pot suferi ulterior. În schimb, în cuplu se poate reaprinde pasiunea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă tensionată din punct de vedere profesional. Nativii au ambiții mari și pot exagera cu autoritatea, iar neînțelegerile cu superiorii sunt greu de aplanat acum și de preferat ar fi să fie evitate. În cuplu pot apărea tensiuni financiare și cheltuieli din cauza partenerului. În plus, s-ar putea ca anumite secrete să iasă la suprafață acum și starea interioară să fie mai agitată. Poate fi o perioadă bună pentru introspecție. Pot avea revelații și conștientizări importante.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână tensionată financiar și profesional și s-ar putea ca multe dintre convingerile lor să se dea peste cap acum. Ar trebui să evite cheltuielile și să aibă grijă la problemele juridice, dar și la imaginea lor. În cuplu se poate ajunge la tensiuni greu de gestionat și este foarte probabil să se pună problema unei despărțiri. Cei singuri pot transforma o relație de prietenie într-una de iubire, însă mare grijă să nu fie, de fapt, un pas greșit care să nu ducă nicăieri, ba mai mult să strice și relația de prietenie.

Parteneri
Incredibil! Lucrurile normale pentru alţii pe care Anamaria Prodan i le-a interzis lui Reghe în timpul căsniciei:
Incredibil! Lucrurile normale pentru alţii pe care Anamaria Prodan i le-a interzis lui Reghe în...
Laurențiu Reghecampf, reacție devastatoare după ce iubita lui a fost atacată mârșav! Mesaj dur pentru femeia care s-a luat de Corina
Laurențiu Reghecampf, reacție devastatoare după ce iubita lui a fost atacată mârșav! Mesaj dur pentru...
DUSTER-UL care lasă pe toată lumea cu gura căscată!
DUSTER-UL care lasă pe toată lumea cu gura căscată!
Păpușa Barbie „tunată”: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”
Păpușa Barbie „tunată”: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
VOR AVEA INTERZIS: Bomba serii pentru cei care au carduri bancare! Lovitură totală pentru milioane de oameni
VOR AVEA INTERZIS: Bomba serii pentru cei care au carduri bancare! Lovitură totală pentru milioane...
Efectul miraculos pe care combinaţia slănină, ceapă şi pălincă îl are în corpul tău
Efectul miraculos pe care combinaţia slănină, ceapă şi pălincă îl are în corpul tău
Trandafiri albi, lacrimi și revoltă la înmormântarea Raisei. ”Era deşteaptă, frumoasă și bună”. Ce spun șefii polițistului despre schimbarea hainelor după accident
Trandafiri albi, lacrimi și revoltă la înmormântarea Raisei. ”Era deşteaptă, frumoasă și bună”. Ce spun...
BANCUL ZILEI | Bărbat sedus în lift de o tipă voluptoasă: “Fă-mă să mă simt femeie!”
BANCUL ZILEI | Bărbat sedus în lift de o tipă voluptoasă: “Fă-mă să mă simt...
Breaking News! Apelul 112 al polițistului care a lovit două fetițe
Breaking News! Apelul 112 al polițistului care a lovit două fetițe
A simțit că maseurul nu folosea o mână. Când a văzut ce făcea, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul nu folosea o mână. Când a văzut ce făcea, femeia a...
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
Prinţul Harry solicită protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie
SE DAU BANI! Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc. Decizia luată de Guvern
SE DAU BANI! Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc. Decizia luată de Guvern
Ce s-a petrecut, de fapt, între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican! Fiul de suflet al artistului: „Există și neînțelegeri”
Ce s-a petrecut, de fapt, între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican! Fiul de suflet...
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani: „Nu le-am dat niciun ban!”
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani:...
De ce a murit Raisa, fetița călcată de un polițist. Legiștii au rezultatele autopsiei
De ce a murit Raisa, fetița călcată de un polițist. Legiștii au rezultatele autopsiei
Apariție incendiară a fostei actrițe pentru adulți! Cum poate să arate la doar 4 zile după ce a născut
Apariție incendiară a fostei actrițe pentru adulți! Cum poate să arate la doar 4 zile...
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID: „Mă despart de iubirea vieţii mele
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID:...
Sărbătoare mare, cu cruce neagră, pe 17 ianuarie. Un mare sfânt este prăznuit luni. Ce se dă de pomană în această zi
Sărbătoare mare, cu cruce neagră, pe 17 ianuarie. Un mare sfânt este prăznuit luni. Ce...
Lovitură dură pentru salariaţii din România: Ce se întâmplă cu zilele libere din acest an ale angajaţilor
Lovitură dură pentru salariaţii din România: Ce se întâmplă cu zilele libere din acest an...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni nu ştie ce înseamnă
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...
„Raisa mea, fetița mea!” Copila a fost condusă pe ultimul drum, într-un sicriu alb! Părinții au făcut un gest care pe mulți i-a uimit
„Raisa mea, fetița mea!” Copila a fost condusă pe ultimul drum, într-un sicriu alb! Părinții...
O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat
O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că...
Filmul crimei din Bolintin Vale! Momentul când șoferul de microbuz e lovit în cap, filmat de camere
Filmul crimei din Bolintin Vale! Momentul când șoferul de microbuz e lovit în cap, filmat...
Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount
Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount
Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii găsesc belșug, Scorpionii se îndrăgostesc pasional
Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii găsesc belșug, Scorpionii se îndrăgostesc pasional