Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 29/10/2022 | 10:00
Horoscop săptămânal carieră: 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Se anunță o săptămână intensă pe plan profesional, motiv pentru care nativii trebuie să fie atenți la locul de muncă. Previziunile săptămânii sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent. 

Berbec – Situații tensionate!

Începi săptămâna printr-o întâlnire sau discuție intensă cu o persoană influență pe plan profesional. Vei tinde să-ți expui punctul de vedere destul de tranșant mai ales dacă actualele condiții nu te mai avantajează. În ciuda proactivității  și hotarârii de care dai dovadă, dacă nu vei fi dispus să faci nici un fel de compromis, te vei confruntă cu refuzul clar al unor persoane în autoritate care văd lucrurile diferit de tine.

Taur – Conflicte de idei și perspective!

În prima parte a săptămânii relațiile sunt foarte tensionate între tine și o persoană cu autoritate în mediul în care lucrezi iar rigiditatea de care da dovadă nu-ți va ușura prea mult lucrurile. Deși eforturile tale de cooperare sunt considerabile, îți vei apară punctul de vedere cu multă determinare.În weekend toleranță ta va scădea considerabil și vei tinde să iei o atitudine tranșantă și impulsivă.

Gemeni – Reflecție și analiză!

În ciuda dorinței de a fi mai asertiv cu talentul și aptitudinile tale și de a investi toate eforturile în această direcție poți întâmpina momente când te vei simți depășit de situație. Tinzi să reflectezi mult asupra carierei tale și a direcției în care mergi, întrucât vrei să te asiguri de claritatea motivației tale. Îți folosești intuiția și imaginația în activitățile profesionale.

Rac – Incertitudine și scepticism!

Ești destul de sceptic și poți pune ușor la îndoială durabilitatea unor colaborări sau asocieri profesionale întrucât pare că perspectivele pot să fie diferite în unele cazuri. Chiar dacă pe parcursul săptămânii încerci să tratezi lucrurile într-o manieră mai filozofică, evitând conflictele, în weekend îți va fi greu să-ți ascunzi emoțiile vis-a vis de anumite chestiuni profesionale care par destul de provocatoare.

Leu – Planuri și obiective importante!

Ești determinat să fii mai disciplinat cu propriile resurse astfel încât să poți investi mai mult într-un proiect de business important pentru tine. Acest proiect vizează o eliberare a ta de anumite constrângeri contractuale prezente și poate avea treaba cu propriul tău cămin pe care plănuiești să-l modifici astfel încât să corespundă noilor tăi planuri și obiective.

Fecioară – Exprimă-ți mesajul cu grijă și atenție!

Începi săptămâna cu o stare un pic mai tensionată dacă simți că nu ți se oferă mediul necesar pentru a-ți pune în evidența talentul și creativitatea sau că mesajul tău poate fi restricționat în vreun fel anume. Poți deveni destul de critic în abordare. Însă cu siguranță, avea succes în orice fel de negocieri, tranzacții, procese de vânzare-cumpărare întrucât ești extrem de inspirat și persuasiv în modul în care pui problema.

Balanță – Valorificarea eficientă a aptitudinilor!

Focusul tău principal este de a-ți îmbunătăți situația financiară valorificându-ți talentul și aptitudinile cât mai eficient și mai productiv posibil. Ești determinat în a crește calitatea muncii tale și în a te evidenția, însă acest obiectiv poate să-ți ocupe efectiv cea mai mare parte din timp. Dai dovadă de multă creativitate și inspirație în a două parte a săptămânii.

Scorpion – Găsirea unui echilibru!

Poate există un decalaj între ce simți că te-ar avantaja pe plan profesional cu anumite sarcini sau obligații pe plan familial sau chiar emoțional. Ai nevoie să-ți găsești un echilibru care să te susțină în profesia ta dar și un pic mai multă libertate.În weekend devii mai asertiv în rezolvarea unor chestiuni de muncă pe fondul unor posibile provocări în relația cu un colaborator sau partener de business.

Săgetător – Relații profesionale tensionate!

Momentan ești mai focusat pe găsirea unui echilibru fizic și emoțional care să-ți permită ulterior să te focusezi mai mult pe carieră ta. În schimb relațiile cu cei din mediul în care lucrezi pot să nu fie cele mai plăcute ceea ce te face să pui la îndoială sinceritatea sau bunele intenții ale celuilalt. Însă înainte de a trage concluziile ai nevoie să te asiguri că modul în care abordezi lucrurile este unul pozitiv și neinvaziv.

Capricorn – Reajustări necesare!

În ciuda dorinței tale de a cultiva relații importante pe plan profesional și de a deveni mai interconectat cu acei oameni sau proiecte importante pentru tine, începutul de săptămâna poate fi mai tensionat. Dacă simți că nu ești apreciat sau valorizat la justă valoare, vei tinde să ripostezi însă modul în care o vei face va determina calitatea rezultatului. Chestiuni imprevizibile de natură profesională te vor surprinde în weekend întrucât abordarea cuiva pare să fie total diferită decât te-ai fi așteptat.

Vărsător – Fii înțelept în abordare!

Profesional ești avantajat săptămâna asta mai ales dacă știi cum să pui problema, fie apelând la oamenii potriviți fie folosindu-te de experiență acumulată până acum. Însă s-ar putea că abordarea ta să fie un pic cam atipică și nonconformistă pentru unele persoane care te vor mai conform cu normele lor. În weekend o situație imprevizibilă profesională sau familială te ia prin surprindere.

Pești – Ai încredere în propriul potențial!

În primele zile ale săptămânii te focusezi mai mult pe ce nu merge și tinzi să te îndoiești de aspirațiile tale. Pe măsură ce săptămâna înaintează capeți mai multă încredere în forțele proprii și realizezi că te poți folosi de talentul și inspirația ta pentru a da o formă concretă anumitor obiective profesionale. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, ai toate șansele să-i surprinzi pe ceilalți cu creațiile tale.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...