Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic 20 august 2021. Leii pot fi agitați și conflictuali

Horoscop zilnic 20 august 2021. Leii pot fi agitați și conflictuali

De: Cancan 20/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 20 august 2021. Leii pot fi agitați și conflictuali

Horoscopul zilei de 20 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu pot fi agitați și conflictuali astăzi ca urmare a opoziției pe care o face Soarele, guvernatorul lor, cu Jupiter retrograd din sectorul relațiilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii s-ar putea să simtp nevoia să ia o decizie radicală, importantă în legătură cu viața lor sentimentală. În unele cazuri, poate fi vrba de decizii care au legătură cu copiii. Pe de altă parte, au nevoie de mai mult timp liber, iar un aspect profesional îi copleșește de ceva vreme, iar acum a venit momentul să facă o schimbare, să se decidă la care proiect trebuie să renunțe sau cum să facă lucrurile altfel într-un astfel de context.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur pot lua astăzi niște decizii importante în legătură cu cariera lor, mai ales dacă nu simt că fac progrese acolo unde sunt sau nu sunt mulțumiți de beneficiile pe care le au, de venituri. Totuși, horoscopul de azi le cere să aibă pretenții reale și să nu se lase ghidați de mândrii și orgolii. Posibil ca o situație de familie sau emoțională să fie resimțită mai puternic acum.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot fi deosebit de conflictuali astăzi, agitați și pot spune lucruri fără să le gândească, sub impulsul momentului, de aceea ar fi ideal să nu ia decizii importante, cel puțin nu fără să le analizeze până la cel mai mic detaliu. Horoscopul zilei le cere să evite conflictele de opinii și să nu-și impună cu orice preț punctul de vedere.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi mai cheltuitori astăzi și este recomandat să nu facă excese, mai ales dacă nu se bazează pe banii lor, ci pe banii altora. Este, însă, o zi bună să-și reevalueze modul în care-și câștigă și administrează veniturilei și să vadă ce anume pot schimba astfel încât să-și obțină o siguranță financiară mai mare.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi mai conflictuali astăzi cu cei din jur din cauza opoziției pe care o face Soarele din semnul lor cu Jupiter retrograd din sectorul relațiilor. Atenție la orgolii și la mândrii exagerate care pot răci o relație sau chiar pot strica o colaborare profesională. Horoscopul de azi le cere să caute echilibrul între ce-și doresc ei și ce pot oferi ceilalți, astfel încât să facă progrese în relațiile pe care le au. De evitat aventurile sentimentale!

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot avea parte de multă agitație mentală, de stres, de gânduri și frământări majore care să le aducă inclusiv stări de insomnie. Tot acest context poate avea legătură cu faptul că muncesc prea mult, că sunt acaparate de sarcini cotidiene și asta să le determine să ia o decizie importantă legată de stilul de viață abordat. Este o zi a ideilor proaspete, a deciziilor inedite și a schimbărilor la nivel de rațiune.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să facă un efort astăzi astfel încât să-și împace și partenerul și prietenii, dar și responsabilitățile profesionale. S-ar putea ca persoana iubită să vină cu critici dacă se simte neglijată, iar prietenii să fie geloși pe lipsa de timp acordată de nativi. Pe de altă parte, este o zi în care Balanțele pot lua decizii vizav de participarea lor la un proiect.

Horoscop Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie mai conștienți de valoarea lor profesională, astfel încât să-și ceară drepturile în echilibru cu ceea ce oferă. Dacă se vor urca pe un piedestal și vor pretinde, s-ar putea să nu primească nimic. Posibil să apară tensiuni cu superiorii, dar și familia să le facă unele reproșuri ca urmare a faptului că nativii nu acordă suficient timp activităților casnice.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să aibă grijă astăzi la modul în care transmit mesajele, dar și la cum le interpretează pentru că pot apărea erori de comunicare. Este posibil să aibă parte de multă agitație mentală, de multe gânduri, idei, să tragă concluzii, să ia decizii, însă tot ceea ce vor face, trebuie să o facă calm și nu sub impulsul momentului sau ca urmare a unei ambiții.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a cheltui prea mult și nu neapărat din banii lor, cât din banii altora, posibil din banii partenerului, aspect care poate aduce conflicte în cuplu. Horoscopul zilei le cere să nu cheltuie în contul unei sume pe care urmează să o primească, să evite excesele și să nu se împrumute pentru că le va fi greu să returneze banii.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi mai certăreți astăzi cu cei din jur și pot vedea totul într-o manieră diferită, nu neapărat și corectă, dat fiind că Jupiter, aflat în retrogradare în zodia lor, face un aspect tensionat cu Soarele din zodia parteneră. Posibil ca nativii să realizeze că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul, că nu au aspirații comune și de aici să înceapă o discuție despre viitorul relației. De asemenea, sunt posibile tensiuni și cu colaboratorii și asociații.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești se pot simți mai obosiți astăzi, extenuați psihic și pot avea nevoie de mai multă odihnă, însă nu va fi de ajuns. Nativii au nevoie să ia acele decizii importante care privesc schimbarea stilului de viață și a rutinei zilnice. Mai multă grijă la sănătate, în special dacă este vorba de o afecțiune cronicizată deja. Horoscopul de azi le cere să evite obiceiurile toxice și excesele de orice fel.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Horoscop 25 aprilie 2024. ZODIA căreia i se vor recunoaște meritele
Horoscop 25 aprilie 2024. ZODIA căreia i se vor recunoaște meritele
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Mititelu, ATAC ȘOCANT la fiul său, după ce a ajuns în spital: „ESCROC! A luat bani de la toată lumea”
Mititelu, ATAC ȘOCANT la fiul său, după ce a ajuns în spital: „ESCROC! A luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Ireal! Cât costă carnea de MIEL înainte de Paște. Mulți români se vor abține!
Ireal! Cât costă carnea de MIEL înainte de Paște. Mulți români se vor abține!
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...