Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2020. Balanțele pot primi un refuz

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2020. Balanțele pot primi un refuz

De: Elena Nistor 29/02/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2020. Balanțele pot primi un refuz
Horoscopul zilei de 1 martie spune că Balanțele pot primi un refuz

Horoscopul zilei de 1 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot fi refuzate de o persoană pe care încearcă să o cucerească.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de locuință sau este posibil ca nativii să lucreze pentru un proiect profesional pe care-l au în desfășurare, o colaborare. Prietenii pot cere sfaturi, pot căuta compania nativilor și ar fi bine să nu îi ignore, deși va fi vorba de un consum mare de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă niște planuri financiare solide, realiste și să caute să calculeze o remunerație care să corespundă cu munca depusă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de situația lor personală și profesională, în sensul că nativii își fac planuri pe termen lung despre cum doresc să arate viața lor. Pot primi sfaturi și ajutor în conturarea strategiilor de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se preocupe mai mult de propria lor persoană și de propriile lor nevoi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă de dezechilibru emoțional și s-ar putea ca nativii să nu știe care este cauza, motiv pentru care apropierea de lumea spirituală este cel mai lucru pe care-l pot face. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute să se dedice unor activități care le fac plăcere, dar mai ales să încerce să se detașeze de trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Familia și relația cu cei dragi este importantă pentru cei născuți în zodia Rac, însă nativii ar trebui să încerce să se axeze și pe ceea ce-i face pe ei fericiți. Este o zi bună pentru a face ordine în garderobă, pentru a merge la shopping, pentru a lua decizia unei schimbări în stilul de viață, mai ales în cel alimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o întâlnire cu un prieten sau, cel puțin, un dialog telefonic care să le facă plăcere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu nu se simt chiar în apele lor din cauza unei situații profesionale sau care are legătură cu viața socială, cu un prieten. Nativii sunt îngrijorați, stresați și din acest motiv tind să nu aibă încredere în ei sau să se autoînvinovățească. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se dedice mai mult activităților relaxante și chiar plimbărilor în aer liber.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară sunt dornici să învețe un lucru nou și acesta poate avea legătură cu tehnologia modernă. Unii nativi pot relua legătura cu o persoană din străinătate sau pot primi vești de peste hotare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se dedice mai mult propriilor lor plăceri, pasiuni, hobby-uri. Pot descoperi că au talente nebănuite într-un domeniu total nou.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de un conflict cu partenerul de viață, iar dacă sunt singuri este posibil ca persoana pe care încearcă să o cucerească să se arate dezinteresată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să privească situația din alt unghi și să încerce să nu devină insistenți pentru că pot speria mai rău.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să devină geloși în cuplu și să-și manifeste cu mai multă pasiune sentimentele. Nativii pot face declarații de dragoste neașteptate și pot surprinde cu un mărțișor de-a dreptul inedit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că toată această euforie le poate goli portofelul, deci prudență în cheltuieli.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au mare nevoie de odihnă, de relaxare și este de preferat să nu ignore simptomele organismului. Cel mai bine ar fi ca nativii să-și planifice treburile, să-și facă un program cu bătaie pe termen lung pentru a evita suprasolicitarea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o surpriză legată de un proiect pe care-l au în desfășurare sau îl planifică.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn reușesc astăzi să-și pună în ordine ceva legat de locuință, poate chiar în niște acte, poate să facă curățenie, deși este duminică și nu este recomandat. Nativii nu simt nevoia să iasă din casă și preferă relaxarea în propriul domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să facă mișcare, să iasă la plimbare, însă și prepararea unei cine le poate aduce satisfacție.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vești neașteptate, pot ajunge la urechile nativilor informații surprinzătoare, dar toate astea pot fi constructive și pot da naștere unor idei revoluționare în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că, într-un moment de entuziasm, pot dezvălui un adevăr, pot spune mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești ar trebui să se ocupe mai mult de ei înșiși, de propriile lor bucurii și distracții, inclusiv de sănătate. Nativii se pot gândi mai mult decât de obicei la trecut, la persoane sau acțiuni sau decizii pe care le-au luat și acest fapt îi poate frământa și le poate strica starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să apeleze la tratamente de întărire a imunității și mai ales să se odihnească suficient.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 2 – 8 MARTIE 2020. TAURII ÎȘI RECAPĂTĂ PUTEREA

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...