Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 mai 2020. Fecioarele au regrete sentimentale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 mai 2020. Fecioarele au regrete sentimentale

De: Elena Nistor 09/05/2020 | 21:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 mai 2020. Fecioarele au regrete sentimentale
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 mai 2020. Fecioarele au regrete sentimentale

Horoscopul zilei de 10 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară pot avea parte de amintiri și regrete sentimentale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își doresc cu ardoare să iasă în față, să se expună public sau, de la caz la caz, să-și dezvolte un aspect care vizează cariera, însă tot legat de îmbunătățirea imaginii. Moment foarte bun pentru cei care au de scos la rampă un proiect profesional, iar aspectul se petrece inclusiv luni și marți, însă deja încep retrogradările. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în revizuirea unor situații mai vechi ce țin de activitățile academice, turistice sau spirituale.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie puși față în față cu o situație mai puțin confortabilă, dar căreia trebuie să-i găsească echilibrul pentru a funcționa. Este vorba de niște convingeri care par a nu fi compatibile cu traseul profesional sau, pe de altă parte, niște situații ce țin de planuri, proiecte sau carieră pot produce nemulțumire, suferință nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le le poate aduce probleme în punerea în practică a unor informații, a unor cerințe.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni întâmpină probleme legate de o situație financiară, fie calculele nu ies cum trebuie, fie blocajele financiare sunt mari și nu permit punerea în practică a unor planuri avute. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să reanalizeze niște acte, documente, situații juridice, poate chiar facturi, cheltuieli pentru a găsi nota discordantă, lipsa sau greșeala.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac cu greu vor reuși să reechilibreze o situație partenerială, să reintre în armonie cu partenerul de viață. În unele cazuri este vorba de situații disconfortante care vizează o relație de afaceri, asociere, colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce niște simptome mai puțin plăcute, mai ales în prima parte a zilei când starea de sănătate va fi mai delicată. Cel mai probabil va fi vorba de oboseală și stres acumulate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite munca astăzi, chiar dacă este fizică sau cere uzură psihică. Este zi liberă și cei care vor continua să se solicite profesional s-ar putea să aibă probleme de sănătate, de la dureri de cap, insomnii și până la stări de irascibilitate și enervare fără fond. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să iasă în aer liber, să se plimbe prin împrejurimi, chiar să facă sport, fie acasă, fie jogging pentru a se detensiona și elibera de gânduri.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu stau prea bine din punct de vedere afectiv și emoțional, sentimental. Nativii se pot destabiliza ușor pe fondul unor vești primite sau ca urmare a retrăirii unor situații din trecut, revenirii unor amintiri tulburătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și pună ordine în acte, documente, înscrisuri, facturi, să se asigure că sunt la curent cu plățile.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea vedea nevoiți să rezolve niște situații ce țin de casă, locuință, familie, însă se întrevăd și dificultăți majore în soluționarea acestora. Pe unii nativi dorul de cei dragi, de părinți, îi întristează și-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și pună ordine în acte, documente, hârtii și înscrisuri care vizează un bun de patrimoniu, o moștenire, un litigiu, proces.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion stau foarte prost la capitolul comunicare astfel că evită să vorbească cu cei din jur, să răspundă la somații, acuzații, întrebări, critici și acuze. Moment tulburător, răscolitor, la nivel emoțional în care nativii preferă să stea cu ei înșiși și atât. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce unele probleme financiare, unele blocaje cauzate de lipsa banilor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot întâmpina probleme financiare majore cauzate fie de cheltuieli majore pe care le-au făcut, fie de restricții și limitări din partea unei surse de câștig, inclusiv salariu, aspect care naște frustrări, regrete, nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă mai multă încredere în propriile forțe și să caute mai mult o variantă de regres financiar.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de multă ambiție, multă putere de muncă, putere mentală și fizică astfel că reușesc să-și ducă la bun sfârșit tot ce au planificat. Moment în care puterea interioară își spune cuvântul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a-și manifesta un crez cu demnitate, de a fi morali, integri și corecți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu au o stare psihică și fizică foarte bună și se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni cronice sau mai vechi, însă poate fi vorba și de frământări, amintiri din trecut revenite care să contribuie la lipsa lor de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în atenție o situație ce vizează cariera și care se cere rezolvată.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a nu avea încredere în cei din jur, de a fi critici și sfădători cu un prieten care consideră că le-a greșit. Moment de revizuire a unor planuri de viitor sau proiecte personale, profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un plus acelor nativi care susțin discursuri publice sau cel puțin în fața unui auditoriu, chiar dacă este vorba de dialog online.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MAI 2020. GEMENII ÎȘI REEVALUEAZĂ VIAȚA PERSONALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...