Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 mai 2019. Leii se pun în evidență

Publicat: 13/05/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 14 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia leu vor dori cu orice preț să se pună în evidență.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep ziua cu preocupări legate ed contracte și colaborări și nu este exclus să apară oportunități în acest sens. Către seară, însă, se întrevăd nemulțumiri legate de zona sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor mai multă odihnă și căutarea echilibrului interior.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur încep să aibă parte de mai mult noroc în zona sentimentală. Nativii fie cunosc persoane noi, fie încep o relație, fie se îndrăgostesc la prima vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să rămână ancorați în realitate și să nu se expună mai mult decât trebuie. Poate ar fi momentul să asculte sfatul unui prieten.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de energie în rezolvarea sarcinilor profesionale, sunt activi și dau dovadă de un raționament foarte bun. Nativii ar putea reuși să rezolve astăzi acele sarcini mai vechi pe care le-au abandonat sau evitat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai prudenți din punct de vedere financiar și să evite cheltuielile majore.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de momente favorabile și oportune rezolvării unor chestiuni administrative, profesionale, posibil chiar legate de instituțiile statului. Nativii sunt energici și foarte motivați în activitățile întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează întâlnirile cu prietenii, dar mai ales cu membrii familiei. Posibile mici beneficii materiale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu își doresc să se pună în evidență atât la locul de muncă, unde vin cu idei ingenioase, cât și acasă, unde-și pot surprinde familia cu o cină sau o invitație în oraș. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu exagereze și să nu caute tot timpul să fie în centrul atenției. Imaginea le-ar putea fi afectată.

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2019. Capricornii pot trece la alt nivel în relația de cuplu

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de o bună capacitate de negociere și administrare a situațiilor limită. Nativii vor fi susținuți de colegi și superiori într-un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să acorde mai multă atenție persoanei iubite. Poate este momentul să poarte un dialog serios.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să rezolve o situație care vizează locuința, în unele cazuri chiar o vânzare/cumpărare. Nativii se vor preocupa de bunăstarea familiei și vor căuta să rezolve tot ceea ce au amânat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei, mai ales dacă este vorba de persoane mai în vârstă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de eficiență și determinare în rezolvarea chestiunilor profesionale. La locul de muncă pot primi aprecieri și laude și astfel să devină și mai motivați. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să caute să se detașeze de situațiile stresante. Atenție la sănătate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să intre în conflicte cu persoana iubită ca urmare a lipsei de atenție acordată. Nu este exclus ca nativii să plece într-o scurtă și neplanificată călătorie, posibil o deplasare în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie calmi și răbdători în situațiile cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt plini de viață, veseli și foarte determinați să-și îndeplinească sarcinile, indiferent că este vorba de muncă sau casă. Nativii pot planifica o călătorie, o vacanță alături de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu rudele.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de întâlniri cu prietenii, chiar întâlniri cu foști colegi sau persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Nativii își pot face un plan de afaceri sau de călătorie împreună cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai siguri și mai stăpâni pe ei în dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de mici câștiguri, sume de bani sosite pe neașteptate și sunt sfătuiți să-i pună deoparte, să facă economii. O discuție cu un prieten le-ar putea crea disconfort, însă trecător. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să profite din plin de capacitatea de comunicare de care vor da dovadă acum pentru a-și lămuri neînțelegerile, indiferent că este vorba de amici sau persoana iubită.

Citește și...