Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020. Gemenii au chef de distracție și flirt

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020. Gemenii au chef de distracție și flirt

De: Elena Nistor 15/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020. Gemenii au chef de distracție și flirt
Horoscopul zilei de 16 ianuarie spune că Gemenii au chef de distracție și flirt

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea chef de distracție și flirt.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să dea dovadă de multă atenție, tact și diplomație în dialogul cu cei din jur. Nativii au tendința de a fi nerăbdători, impulsivi și acest aspect ar putea să favorizeze pierderea unui privilegiu sau ar putea conduce către eșuarea unei negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai răbdători cu persoana iubită pentru a evita reproșurile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor evita pe cât posibil să se implice în noi acțiuni și noi proiecte profesionale. La locul de muncă vor fi rezervați în afirmații și vor evita orice fel de conflict cu colegii, chiar dacă în alte ipostaze s-ar fi implicat și ar fi luptat pentru scopul lor, pentru a-și impune punctul de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să acorde mai multă atenție relaxării. O plimbare, o ieșire cu prietenii le va îmbunătăți moralul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de astăzi vine cu multă poftă de viață, dorință de relaxare și necesitate de detașare față de tot ce le poate strica starea de spirit. Nativii vor prefera distracțiile și ieșirile alături de prieteni, nu vor refuza invitațiile la petreceri, iar cei singuri vor fi mai dornici de flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a participa la diferite activități culturale, artistice și chiar unii nativi pot fi dornici de a participa în competiții și concursuri și nu neapărat cu scopul precis de a câștiga, cât de a se distra.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia nu neapărat să se izoleze de cei din jur, cât să se retragă în liniște și să evite orice fel de dialog. Posibil să aibă parte de stres din zona financiară, însă să evite negocierile și luarea edciziilor în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce nemulțumiri legate de partenerii de afaceri, asociați, colaboratori. Cei care au procese pe rol ar putea fi defavorizați de contextul astrologic de azi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se preocupa mai mult de cei din jur decât de ei înșiși. Nativii vor fi foarte atenți la dialog, la ceea ce transmit și pot fi excesiv de moderați și împăciuitori pentru a nu-i deranja pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la propriile nevoi și să-și acorde mai mult timp lor înșiși, mai ales dacă au un proiect în desfășurare și un dedline stabilit.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Tentațiile în jurul celor născuți în zodia Fecioară vor fi mari, însă pe măsură de costisitoare. Nativii vor da dovadă de multă chibzuință în administrarea veniturilor și cu siguranță dacă vor dori să evite o investiție, azi vor reuși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că s-ar putea ca ceea ce își achiziționează astăzi, mâine să nu le mai fie pe plac, deci prudență în cheltuieli!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță nu vor fi fi o companie foarte plăcută astăzi. Nativii nu vor avea prea mult chef de socializare și vor prefera să evite orice formă de interacțiune cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mai multă grijă de ei înșiși și să se preocupe mai mult de satisfacerea propriilor nevoi și necesități, mai ales dacă în ultimul timp s-au lăsat pe loc secund.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de foarte mult curaj în abordarea problemelor de familie. Nativii vor fi foarte serioși și punctuali dacă li se cere ajutorul și vor interveni fără să stea pe gânduri în activitățile profesionale, chiar dacă nu le corespund și nu fac parte din fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se odihnească mai mult și să evite nopțile pierdute.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Celor născuți în zodia Săgetător ziua de astăzi le aduce foarte mult interes pentru prieteni și pentru preocupările de grup. Nativii vor fi foarte atenți în dialog pentru a nu-i deranja pe cei dragi și, totodată, vor fi prudenți în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un aer caritabil, o dorință de a empatiza cu ceilalți și de a se implica în acțiuni umanitare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o răbdare ieșită din comun și acest aspect îi va ajuta să obțină ceea ce-și doresc de la colegi sau superiori. Nativii, indiferent cât vor fi de solicitați profesional, nu se vor enerva și nici nu vor evita implicările. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a-și lărgi viziunea, orizonturile profesionale și pot avea parte de dialoguri constructive cu persoane importante, cu funcții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să dea dovadă de multă maturitate în acțiuni, dar mai ales în raționament. Nativii vor trebui să fie foarte obiectivi în abordările legate de muncă și să nu se lase înduplecați de vorbe frumoase și promisiuni mărețe. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite impulsivitățile și orgoliile în intercațiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de bine ancorați în realitate astăzi. Nativii vor evita să creadă tot ce aud, vor evita să se entuziasmeze la orice promisiune sau declarație primită, indiferent din partea cui vine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția și să se îndepărteze de ofertele și propunerile care sună prea tentant, prea ofertant pentru a fi reale chiar dacă vor fi acuzați că nu au curaj să se aventureze în necunoscut.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 IANUARIE 2020. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...