Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2020. Mercur retrogradează în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2020. Mercur retrogradează în zodia Pești

De: A.N. 16/02/2020 | 20:38
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2020. Mercur retrogradează în zodia Pești
Horoscopul zilei de 17 februarie spune că Mercur retrogradează în zodia Pești

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care interacționează cu cei din jur.

Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd prin zodia Pești, revenind la mișcarea directă abia pe data de 10 martie 2020, după ce o perioadă va parcurge, în același mers retrograd, zodia Vărsător, mai exact între 4 și 10 martie. De altfel, revenirea sa în mers direct se va petrece în zodia Vărsător, urmând ca ulterior, să se reîntoarcă în zodia Pești.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și intelectului, a negocierilor și tranzacțiilor, prin urmare, atunci când se află în mișcare aparent retrogradă toate aceste calități care-i corespund vor fi mult îngreunate. În această perioadă de retrogradare a lui Mercur, comunicarea va fi problematică, indiferent că vorbim de interacțiune socială sau de mijloace de transport. Totodată, pot apărea tensiuni în relațiile cu cei din jur, cu atât mai mult cu cât Mercur nu se simte deloc bine în tranzitul său prin zodia Pești și tinde să fie conflictual. De asemenea, raționamentul va fi ambiguu, gândirea confuză și este de preferat să nu luăm decizii majore și radicale. Pot apărea probleme cu aparatura electronică și electrocasnică, dar și greșeli în acte, documente, motiv pentru care este recomandat să nu semnăm contracte până pe data de 10 martie 2020.

Mercur retrograd în Pești ne îndeamnă la discuții cu sinele, la analiza trăirilor noastre interioare și toată această introspecție și reevaluare trebuie privită în mod pozitiv pentru că ne ajută ca, ulterior, în mersul său direct, să fim mai conștienți de situația în care ne aflăm și să luăm cele mai bune decizii. Atenție la mesajele pe care le transmitem pentru că pot depăși limita confuziei, pot fi de-a dreptul contradictorii, iar tendința de iluzionare în urma unui dialog poate fi mare. Ar fi bine să nu credem chiar tot ce ni se spune și să verificăm informația primită din mai multe surse.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de introspecție și meditație profundă și se vor confrunta cu propriile lor frici și temeri, cu propriile lor angoase. Nativii vor reevalua trecutul până la cele mai mici detalii și sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale și majore acum pentru că Mercur retrogradează întocmai pe casa subconștientului, deci confuzia va fi foarte mare pentru aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și reevalueze starea de sănătate, aspect care se întinde pe tot acest tranzit, în special dacă se știu cu afecțiuni cronice, deoarece acestea pot recidiva acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor începe un amplu proces de revizuire a relațiilor de prietenie pe care le au. Nativii pot avea parte de conflicte în anturaj, însă acestea vor fi de natură să-i trezească la realitate și să-i facă să-și reanalizeze poziția în  raport cu grupul din care fac parte. O serie de planuri și proiecte de viitor pot intra într-o amplă și profundă etapă de reevaluare, însă sunt sfătuiți să nu ia decizii acum sau să semneze acte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și redefinească niște obiective legate de bani sau de locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Gemeni vor intra într-un amplu proces de reevaluare a situației profesionale. Nativii își vor revizui niște țeluri și obiective profesionale, modul în care și-au clădit traseul ascensiunii profesioanale, dar vor revizui și imaginea pe care o afișează la locul de muncă sau în afaceri. Vor fi foarte interesați de modul în care sunt văzuți de ceilalți și vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-un amplu și profund proces de reevaluare a unor concepții, filozofii de viață și mentalități. Mulți nativi vor reevalua relațiile pe care le au cu străinătatea, fie că este vorba de o persoană sau o instituție. De asemenea, s-ar putea ca pe parcursul acestui mers retrograd al lui Mercur, unii Raci să nu fie mulțumiți de nivelul de evoluție profesională, de cursurile și atestatele obținute și să-și dorească mai mult pentru a putea progresa. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite călătoriile, aspect care se întinde pe toată această perioadă de retrogradare, mai ales dacă se petrec în străinătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Leu, Mercur va retrograda în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar acest aspect îi va forța pe mulți nativi să-și reevalueze investițiile, banii pe care-i dețin împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. De asemenea, Leii pot revizui niște aspecte care țin de o moștenire, de un partaj, de un credit și sunt sfătuiți să evite pe cât putință împrumuturile în această perioadă. Pe de altă parte, Leii vor reevalua modul în care se raportează la sex și sexualitate și vor reevalua viața intimă, o relație sexuală pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se asigure că sunt la zi cu plățile facturilor, datoriilor, taxelor și impozitelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte, fără îndoială, de mult tumult relațional, având în vedere că și Marte a intrat în zodia Capricorn ieri și le-a activat întocmai sectorul iubirii. Mercur, planeta care-i guvernează, va retrograda în sectorul relațiilor, al parteneriatelor și al căsătoriei, iar pentru acești nativi va începe o etapă serioasă de reevaluare a situației amoroase, a modului în care se raportează la cei din jur, o etapă de reevaluare a relațiilor, fie că sunt de dragoste, fie că sunt profesionale și de afaceri. Sub nicio formă nativii nu trebuie să semneze contracte acum, nu trebuie să semneze acte și nu trebuie să intenteze divorț, pentru că există riscul ca ulterior să regrete deciziile luate. Este, în schimb, oportun și de bun augur să reanalizeze în detaliu relațiile în care se află și să vadă dacă-i reprezintă cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce tensiuni în cuplu sau cu un colaborator, asociat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor începe, odată cu retrogradarea lui Mercur, o perioadă de reevaluare a situației de la locul de muncă. Nativii își vor revizui modul în care se raportează la activitatea zilnică, profesională și personală, își vor revizui sarcinile primite, programul și tot ce ține de felul în care-și desfășoară treaba, inclusiv relațiile cu colegii și superiorii, capitol la care pot apărea tensiuni. Cei care-și caută un job se pot angaja în această perioadă cu amendamentul că actele ar trebui semnate cu multă responsabilitate sau amânate până după 10 martie. Nu este o perioadă favorabilă pentru a-și da demisia, indiferent cât de mari sunt nemulțumirile. Pe de altă parte, o serie de Balanțe își vor reanaliza starea de sănătate, însă dacă vor merge la medic ar trebui să refacă ulterior analizele pentru că pot apărea erori legate de aparatură sau chiar interpretarea diagnosticului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și restabilească o schemă a stilului de viață pe care-l au astfel încât să aducă îmbunătățiri sănătății.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un amplu și profund proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu persoana iubită, a relației cu copiii sau a modului în care se raportează la statutul de părinți. Nativii vor revizui inclusiv felul în care se raportează la iubire, felul în care se raportează la o relație extraconjugală, la o aventură, dar și la distracții și hobby-uri. Poate acolo unde este vorba de un consum prea mare de energie se vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține ca în această perioadă să-și redescopere un talent nativ, o pasiune și să o aprofundeze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor intra într-un amplu și serios proces de reevaluare a relației cu membrii familiei, a modului la care se raportează la cei dragi și nu este exclus ca în această zonă să apară și conflicte care să implice revizuiri de statut. Posibil ca mulți nativi să-și dorească să locuiască separat de părinți, să-și schimbe domiciliul, însă nu trebuie să ia decizia și să facă pasul acum pentru că ulterior pot regreta. Totodată, acesta fiind și sectorul locuinței propriu-zise, al bunurilor de patromoniu, mulți nativii pot simți nevoia să-și renoveze casa, să o redecoreze, să o reamenajeze. Cei care doresc să vândă/cumpere o casă sunt sfătuiți să amâne semnarea actelor până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce gânduri, reanalize ale unei situații din copilărie, legate de propriile lor rădăcini și de evoluția lor până în prezent.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Mercur va retrograda întocmai în sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi destul de mult impactați în dialogul cu cei din jur, în modul în care transmit și recepționează mesajele. De asemenea, vor fi impactați în sectorul actelor, documentelor și deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii ar trebui să evite semnarea contractelor acum sau să fie extrem de atenți la cifre, date, la termeni și condiții, pentru că pot exista nereguli, clauze ascunse. De asemenea, călătoriile și deplasările trebuie evitate sau realizate cu mare atenție. Pot apărea defecțiuni ale mijloacelor de transport sau neplăceri la drum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pe toată această perioadă de retrogradare vor fi la limita conflictului, în special cu frații, verii, vecinii, cunoscuții ocazional, vor comunica deficitar și-și pot afecta relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi impactați de retrogradarea lui Mercur în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor începe o reevaluare a modului în care-și administrează finanțele, o reevaluare a cheltuielilor, dar și a modului în care se raportează la bani. Mulți Vărsători pot renegocia cu succes salariul în această perioadă. Sunt sfătuiți să evite tranzacțiile, speculațiile financiare și investițiile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și reevalueze întocmai valoarea pe care și-o dau ei înșiși și să nu mai accepte jumătăți de măsură sau remunerații necorespunzătoare cu munca depusă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității lor, dar mai ales asupra modului în care comunică cu cei din jur. Nativii pot trece printr-un proces de reevaluare a unor mentalități, principii de viață, își pot revizui caracterul și modul în care se raportează la ceilalți. Discuțiile cu ei înșiși ar trebui să fie la ordinea zilei, însă fără a și lua decizii radicale. Relația cu persoana iubită poate fi pusă sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi avertizează că pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur confuzia va fi mare și cu greu își vor pune ordine în gânduri. Dacă sunt visători din fire, acum s-ar putea să ducă fantezia la extrem și să se autoiluzioneze.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 FEBRUARIE 2020. PEȘTII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020

Tags:
Parteneri
Sute de mii de români, blocați în case! Veste șoc înainte de Sărbători. Totul se interzice
Sute de mii de români, blocați în case! Veste șoc înainte de Sărbători. Totul se...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
OMFG! Andreea Tonciu s-a DEZBRĂCAT de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea jurații
OMFG! Andreea Tonciu s-a DEZBRĂCAT de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Un nou flagel ne lovește. E mai rău decât COVID. „Amnezia lumii” se anunță a fi catastrofa
Un nou flagel ne lovește. E mai rău decât COVID. „Amnezia lumii” se anunță a...
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a făcut marele anunț! Surpriza momentului pentru milioane de români
Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a făcut marele anunț! Surpriza momentului pentru milioane...
Antena 1 a lovit năprasnic Pro TV! Va copia şi Andreea Esca reţeta? E noua televiziune
Antena 1 a lovit năprasnic Pro TV! Va copia şi Andreea Esca reţeta? E noua...
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată, dar a murit
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată,...
Apariție BIZARĂ lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor pe noi şi pe americani“
Apariție BIZARĂ lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor...
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah a fost descoperit în Piatra Neamţ
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un colos de 240! Lupta te lasă fără cuvinte! Ce s-a întâmplat
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un...
Ce se întâmplă în
Ce se întâmplă în "Brigada plăcerii" a lui Kim Jong Un. Cele mai frumoase tinere,...
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat cantareata
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat...
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a schimbat toată viaţa, iar acum este responsabilă de dezvoltarea globală a unui produs folosit zilnic şi în România
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Adio, cursuri online! Anunț important pentru elevi și părinți
Adio, cursuri online! Anunț important pentru elevi și părinți
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă să mușamalizeze totul
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Sunt despărțiți de aproape un an, dar încă mai poartă verighetele! Imaginile care îi surprind pe cei doi cu ele pe deget
Sunt despărțiți de aproape un an, dar încă mai poartă verighetele! Imaginile care îi surprind...