Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 februarie 2020. Soarele intră în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 februarie 2020. Soarele intră în zodia Pești

De: A.N. 18/02/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 februarie 2020. Soarele intră în zodia Pești
Horoscopul zilei de 19 februarie spune că Soarele intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 19 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de ingresul Soarelui în semnul lor, activându-le astfel toate calitățile caracteristice.

Soarele va activa începând de astăzi, pentru aproximativ o lună de zile, zodia Pești. Soarele este simbolul personalității și al energiei vitale, iar atunci când tranzitează zodia Pești răsfrânge asupra tuturor o influență plăcută caracterizată de mai multă sensibilitate, mai multă generozitate,  totdată activând intuiția și capacitățile parapsihologice.

În tranzitul său prin zodia Pești, Soarele se va întâlni întocmai cu guvernatorul semnului, cu Neptun, aspect care se va petrece la începutul lunii viitoare, și care ne va imprima o doză remarcabilă de sensibilitate, bunătate, creativitate și romantism, dar și o tendință către visare și idealizare la care trebuie să avem grijă.

De asemenea, la finele acestei luni, Soarele va face o conjuncție remarcabilă cu Mercur, care retrogradează în zodia Pești, iar atunci s-ar putea să fim dezamăgiți de ceea ce auzim, de ceea ce ni se transmite, să nu ne placă mesajele care ne ajung la urechi. Totodată, putem fi mai conflictuali și putem vedea adevărata față a unor persoane sau situații pe care le-am idolatrizat și idealizat până acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor activa sectorul trecutului și al subconștientului. Pentru acești nativi se poate contura și mai puternic nevoia și dorința de interiorizare pe care le stimulează și Mercur în tranzitul său prin același semn zodiacal. Astfel, posibil ca mulți Berbeci să testeze timp de o lună de zile o stare de neliniște interioară, chiar de incertitudine și nesiguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte multă vreme.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor activa o puternică dorință de a petrece timpul cu prietenii, de a discuta, de a face confesiuni și a se sfătui cu cei dragi. Mulți nativi vor fi determinați să intre în noi anturaje, să-și facă noi cunoștințe cu care să empatizeze, în special din punct de vedere al spiritualității și credinței. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie atenți în această perioadă la planurile pe termen lung pe care le fac pentru că pot fi ușor nerealiste.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Soarele va tranzita sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Gemeni vor căpăta o doză de empatie față de activitățile profesionale. Nativii vor dori să iasă în față, să se facă remarcați și să fie apreciați, însă trebuie să aibă grijă să nu se iluzioneze mai mult decât trebuie cu privire la statutul lor sau la niște posibilități de avansare care se pot contura acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce idei bune despre cum să pună în practică o situație care le vizează autoritatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac își vor întoarce fața către spiritualitate și credință, odată cu tranzitul Soarelui prin zodia Pești. Pentru acești nativi va fi o perioadă de consolidare a unor valori morale, de renaștere a unor filozofii de viață bazate pe convingeri nobile, altruiste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se implica în niște activități (posibil intelectuale, umanitare) care să le ridice moralul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot descoperi în acest răstimp marcat de tranzitul Soarelui prin Pești noi modalități, unele chiar intuitive, de a intra în posesia unei sume de bani sau a unor bunuri materiale, posibil provenite din moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia unor transformări puternice la nivel interior. Poate unii nativi își vor da seama de necesitatea spiritualității într-o uniune sexuală, intimă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, Soarele va induce o notă plăcută în relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii. Nativii pot simți o apropiere față de persoana iubită și pot avea parte de discuții pe teme spirituale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce multă sinceritate în cuplu și multă amabilitate și politețe în interacțiunile profesionale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Este un tranzit favorabil celor născuți în zodia Balanță care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate pentru că Soarele le va aduce ocazia vindecării prin terapii naturiste, prin mijloace mai puțin convenționale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță induce o notă de amabilitate și cordialitate în relațiile cu colegii de muncă și mulți nativi vor începe să nu mai vadă sarcinile primite ca pe o povară.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Soarele va lumina cu razele sale sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Scorpion vor simți nevoia de apropiere față de partener, dar și față de copii, nevoia de sinceritate și romantism. Pe de altă parte, acest tranzit va spori foarte mult creativitatea și va activa latura artistică a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un interes aparte pentru redescoperirea și punerea în practică a unor pasiuni, hobby-uri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în timpul acestui tranzit să se apropie mai mult de familie, să poarte discuții sincere și chiar spirituale cu cei dragi. Pe de altă parte, se poate manifesta o profundă dorință de a reamenaja casa, o încăpere, de a renova un spațiu pentru a-l aduce mai aproape de nevoile lor sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să devină mai conștienți de ceea ce sunt, de puterea lor interioară.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, Soarele va veni cu o amprentă pozitivă în tot ceea ce presupune comunicare și interacțiune cu cei din jur. Nativii vor fi capabili să poarte dialoguri spirituale, să se roage și chiar să-și reanalizeze mai atent poziția vizavi de credință și Divinitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia planificării unei călătorii pentru suflet, unei călătorii care să trezească în ei emoția, visarea.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de multă intuiție în sectorul financiar. Nativii pot descoperi în această perioadă cum să-și îmbunătățească veniturile, dar mai ales cum să-și îmbogățească sufletul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a intra în posesia unei sume de bani, mai ales în cazul celor care așteaptă despăgubiri. O datorie, de asemenea, le poate fi returnată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, iar astrul ceresc le va lumina calea timp de o lună pentru a se redescoperi, pentru a-și clarifica o serie de gânduri și poziții în diferite contexte. De asemenea, nativii vor da dovadă de multă energie și vitalitate, dar și de o doză mai mare de sensibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri pe teme religioase. Perioadă bună pentru evoluție prin spiritualitate și credință.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 FEBRUARIE 2020. PEȘTII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020

Tags:
Parteneri
Sute de mii de români, blocați în case! Veste șoc înainte de Sărbători. Totul se interzice
Sute de mii de români, blocați în case! Veste șoc înainte de Sărbători. Totul se...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
OMFG! Andreea Tonciu s-a DEZBRĂCAT de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea jurații
OMFG! Andreea Tonciu s-a DEZBRĂCAT de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Un nou flagel ne lovește. E mai rău decât COVID. „Amnezia lumii” se anunță a fi catastrofa
Un nou flagel ne lovește. E mai rău decât COVID. „Amnezia lumii” se anunță a...
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a făcut marele anunț! Surpriza momentului pentru milioane de români
Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a făcut marele anunț! Surpriza momentului pentru milioane...
Antena 1 a lovit năprasnic Pro TV! Va copia şi Andreea Esca reţeta? E noua televiziune
Antena 1 a lovit năprasnic Pro TV! Va copia şi Andreea Esca reţeta? E noua...
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată, dar a murit
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată,...
Apariție BIZARĂ lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor pe noi şi pe americani“
Apariție BIZARĂ lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor...
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah a fost descoperit în Piatra Neamţ
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un colos de 240! Lupta te lasă fără cuvinte! Ce s-a întâmplat
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un...
Ce se întâmplă în
Ce se întâmplă în "Brigada plăcerii" a lui Kim Jong Un. Cele mai frumoase tinere,...
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat cantareata
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat...
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a schimbat toată viaţa, iar acum este responsabilă de dezvoltarea globală a unui produs folosit zilnic şi în România
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Adio, cursuri online! Anunț important pentru elevi și părinți
Adio, cursuri online! Anunț important pentru elevi și părinți
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă să mușamalizeze totul
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Sunt despărțiți de aproape un an, dar încă mai poartă verighetele! Imaginile care îi surprind pe cei doi cu ele pe deget
Sunt despărțiți de aproape un an, dar încă mai poartă verighetele! Imaginile care îi surprind...