Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020. Taurii pot avea tensiuni în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020. Taurii pot avea tensiuni în cuplu

De: Elena Nistor 18/01/2020 | 21:30
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020. Taurii pot avea tensiuni în cuplu
Horoscopul zilei de 19 ianuarie spune ca Taurii pot avea tensiuni în cuplu

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot avea parte de tensiuni în cuplu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie nemulțumiți de evoluția situației financiare. Nativii s-ar putea confrunta cu unele lipsuri, ar putea face cheltuieli majore neprevăzute sau unele calcule și socoteli s-ar putea să nu le iasă așa cum au plănuit. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă detașare față de chestiunile financiare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie dezamăgiți de o situație care vizează partenerul de viață sau, în alte cazuri, partenerii de afaceri. Posibil ca nativii să nu simtă compatibilitate în gândire, în modul de acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai atenți la cei din jur deoarece pot fi bârfiți, invidiați și nu este exclus ca cineva să-și dorească să-i tragă înapoi, să încerce să le pună piedici într-o situație amoroasă sau profesională.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de azi nu este prea bună din punctul de vedere al sănătății. Nativii ar putea fi mai vulnerabili în fața răcelilor și nu este exclus să aibă parte de viroze sau alte afecțiuni respiratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere odihnă, evitarea frigului și mai ales imunizarea organismului prin diferite metode tradiționale sau naturiste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac ar putea avea tendința de a exagera într-o chestiune sentimentală. Nativii și-ar putea duce la extrem niște trăiri, ar putea suferi mai mult decât este cazul din pricina unei dezamăgiri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere atenție în relațiile cu copiii, care ar putea fi extrem de sensibile. În schimb, este o zi ideală pentru activități creative și artistice.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să fie constrânși de împrejurări să-și petreacă ziua în casă sau într-o împrejurare care-i alătură de familie, de rude. Posibil ca pe fondul oboselii, nativii să dea o interpretare absurdă unei vizite a părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reprioritizeze niște activități casnice astfel încât să dea o tentă mai plăcută unui context, unei reuniuni familiale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi excesiv de critici cu cei din jur și din acest motiv și-ar putea îndepărta niște colegi de dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult și dacă se simt slăbiți să facă un set de analize. Cel mai probabil este vorba de o carență de vitamine și minerale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să-și facă niște griji cu privire la o sumă de bani pe care trebuie să o primească sau să o plătească. Nativilor nu este exclus ca niște socoteli inițiale să nu li se potrivească cu situația actuală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să facă sau să dea bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de multă energie și profunzime în gândire, trăiri și emoții puternice și chiar dacă nu-și vor manifesta sentimentele, nativii vor fi foarte conștienți de ele. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce rezistență la stres, ambiție și determinare să-și îndeplinească scopurile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, este activ sectorul subconștientului și al interiorizării și nu este exclus ca astăzi să fie mai rezervați în acțiuni și în modul de interacțiune cu cei din jur. Nativii se pot confrunta cu amintiri și pot trece printr-o intensă etapă de introspecție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la sănătate. Nativii pot fi mai vulnerabili la frig decât de obicei, iar pe baza oboselii nu este exclus să răcească sau să contacteze diferite infecții.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de unele nemulțumiri, dezamăgiri din partea prietenilor și nu este exclus ca aceștia, în loc să-și exprime starea, supărarea, trăirea, să prefere să tacă și să-și ascundă doleanțele. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de tensiune și stres, enervarea în relația cu cei din anturaj.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se petrece în jurul lor pentru că pot avea probleme, pot trece printr-o situație care să le afecteze imaginea și autoritatea în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mult tact în dialog și diplomație în acțiuni, dar mai ales răbdare înainte de a da un verdict, de a lua o decizie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a se contrazice cu cei din jur, în special pe teme filozofice, politice, culturale, spirituale și religioase. Nativii vor fi foarte subiectivi în astfel de situații și nu vor accepta alte crezuri decât ale lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie prudenți în călătorii, mai ales dacă acestea se desfășoară în străinătate.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20 – 26 IANUARIE 2020. VĂRSĂTORII ÎȘI FAC DREPTATE SINGURI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...