Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2020. Soarele intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2020. Soarele intră în zodia Berbec

De: A.N. 19/03/2020 | 22:44
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2020. Soarele intră în zodia Berbec
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2020. Soarele intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 20 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul Soarelui prin zodia lor, cu impact asupra personalității și vitalității nativilor.

Odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec începe un nou an astrologic, Berbecul fiind primul dintre cele 12 semne zodiacale. Totodată, are loc echinocțiul de primăvară, moment în care ziua este egală cu noaptea ca durată și începe să se mărească.

Soarele reprezintă energia noastră vitală, personalitatea noastră, iar atunci când tranzitează zodia energiei însăși, Berbecul, spunem că este în exaltare, cu alte cuvinte, calitățile sale vor fi mult mai puternice, – va străluci mai puternic, la modul figurat, bineînțeles. Aceste aspecte se vor răsfrânge asupra noastră și, în primul rând, vom fi extraordinar de energici, de activi, de determinați să acționăm. Vom fi stimulați să ne dorim mai multă independență, vom da dovadă de ambiție, de curaj, de voință și de foarte multă pasiune. Atenție, însă, la pornirile impulsive, la nerăbdare și la egoism! Vom resimți asupra noastră aceste valuri de energie pozitivă până pe data de 20 aprilie, când Soarele va intra în zodia Berbec.

Este interesant de punctat că tot astăzi se perfectează și o conjuncție între Marte, planeta acțiunii și guvernatoarea zodiei Berbec, și Jupiter, Marele Benefic, ambele aflate în zodia Capricorn. Astfel, putem vorbi de o zi încărcată de foarte multă energie, o zi în care optimismul ne va determina să acționăm, vom avea curaj, putere și foarte multă încredere în noi înșine pentru a ne atinge scopurile propuse și, implicit, cele mai înalte obiective. Multe persoane pot obține astăzi, sau cât de curând, o funcției, pot prelua conducerea unui proiect. Totodată, impulsurile sexuale sunt foarte puternice, este vorba de multă pasiune, însă atenție la tendința de exagerare. Consumul execsiv de energie, în scopuri nedefinite poate conduce la epuizare fizică.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest minunat ingres al Soarelui în semnul lor și energia de care vor da dovadă va fi incomensurabilă. Nativii au șansa de a ieși la lumină, de a se face remercați în această perioadă, dețin toată ambiția și determinarea necesare pentru a se afirma și vor fi pregătiți să răspundă provocărilor care vin spre ei. Totodată, vorbim de o îmbunătățire remarcabilă a sănătății, însă atenție la modul în care se consumă această energie. De preferat este să fie canalizată către acțiuni constructive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se afirma în carieră, de a face un pas măreț în atingerea unor obiective profesionale.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o revelație legată de niște acțiuni trecute, de niște decizii luate. Nativii vor reuși să-și învingă niște frici și temeri și, totodată, și starea de sănătate se va mai îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a se afirma printr-un context legat de studii, străinătate, ocazia de a-și lămuri niște filozofii de viață. Unii pot obține o diplomă sau aprecieri și laude care să-i conducă către o diplomă ulterior.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza energia către prieteni, către activități umanitare și dorința de interacțiune va crește, însă, având în vedere comtextul prin vare trecem, cel mai probabil va fi vorba de intercațiune online. Nativii pot demara în această perioadă o serie de planuri și proiecte îndrăznețe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce foarte multă determinare vizavi de obținerea unor drepturi financiare, dar și foarte multă sexualitate și dorință de a explora în acest sector.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac ao parte de tranzitul Soarelui în sectorul carierei, iar nativii vor fi determinați să obțină o promovare în această perioadă, să se facă remarcați, să se implice în activități care să le aducă succes. Vor dori să-și îmbunătățească imaginea și vor avea toate atuurile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce, pe de o parte ocazia de a semna un parteneriat profitabil, iar pe de altă parte foarte multă pasiune în cuplu și acțiuni menite să consolideze relația.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin Berbec le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a se afirma prin studii, prin ceea ce au învățat. Pentru mulți va fi vorba de dorința de a învăța ceva nou, de a explora noi domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce multă determinare în îndeplinirea sarcinilor de muncă, multă ambiție în stabilirea priorităților și nativii vor lucra cu mult spor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați în această perioadă să obțină niște drepturi financiare, să intre în posesia unor bani obținuți de la terți, din moșteniri sau partaje, credite. Totodată, sexualitatea va atinge cote înalte și nu este exclus ca unii nativi să calce strâmb sau să fie tentați să intre în aventuri de o noapte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce multă determinare în găsirea unui partener de viață, multă energie pe care o vor canaliza în scopul consolidării unei povești de dragoste, dar și poftă de sport, de mișcare fizică, de activare a unui hobby mai vechi.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor, iar acest aspect va aduce multă determinare nativilor singuri pentru a-și găsi perechea, iar cei care se află deja în relații vor simți nevoia să ducă mai departe legătura, să o oficializeze. Este un tranzit profitabil pentru semnarea parteneriatelor, pentru noi asocieri și colaborări. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le canalizează energia către familie și către locuință. Nativii pot obține un bun de patrimoniu sau pot aduce o îmbunătățire casei.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza energia către muncă și vor reuși în această perioadă să-și îndeplinească cu multă responsabilitate sarcinile și responsabilitățile, având un randament crescut. Totodată, starea de sănătate se va mai îmbunătăți și nivelul de vitalitate va crește considerabil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce foarte multă determinare în lămurirea unor situații care vizează fie munca, fie regimul salarial. Dorința de comunicare va fi mare și pot rezolva o situație prin dialog. Zi bună pentru negocieri.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, iar acest aspect va aduce o mare determinare pentru nativii care sunt singuri și care-și doresc să înceapă o nouă poveste de dragoste. Totodată, mulți nativi vor fi incitați de aventură, de explorarea unei relații ascunse și pot călca strâmb. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a primi o sumă de bani sau de a acționa în acest sens. Posibil să fie vorba de o primă, un bonus.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt susținuți de tranzitul Soarelui în relațiile cu membrii familiei sau în acțiunile care vizează locuința, renovare, reamenajare, construire. Unii nativi pot fi determinați să se mute, să-și schimbe domiciliul, să intre în posesia unui bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce foarte multă forță și determinare în îndeplinirea unor scopuri, planuri, îi determină să progreseze, să facă un pas înainte într-o direcție, personală sau profesională.

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele le va readuce cheful de comunicare celor născuți în zodia Vărsător. Nativii vor fi determinați să afle niște informații, să reia niște dialoguri, iar aspectul îi va susține puternic în negocieri, în procesul de învățare, de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce determinarea de a lăsa în spate ceva legat de trecut. Poate unii nativi vor lua decizia că trebuie să se vindece de o problemă și vor acționa în acest sens.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar, iar acest aspect le va aduce nativilor multă energie și determinare în îmbunătățirea veniturilor. Atenție la impulsurile financiare care trebuie gândite, mai ales dacă este vorba de o investiție riscantă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o mare determinare de a ieși în față în sectorul profesional, de a se pune în evidență prin acțiunile lor și de a fi apreciați. Acest aspect poate aduce recompense financiare ulterioare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 MARTIE 2020. BERBECII SE AFIRMĂ ȘI AU SUCCES

 

Tags:
Parteneri
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de patron!”
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt. Ce se întâmplă cu ea
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt....
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. A lăsat totul pregătit pentru atunci când nu va mai fi
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat...
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că l-a făcut leneş. Bărbatul, un jucător de polo profesionist, condamnat la 15 ani de închisoare, în Muntenegru
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM
VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea...
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză
BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des...
"Legenda lui Dorel". Muncitorii au spart conducata de apă Ciucaş şi au afectat o fabrică...
Bodi a recunoscut de ce a bătut-o pe Bianca! Ce-a zis de bunica lui moartă
Bodi a recunoscut de ce a bătut-o pe Bianca! Ce-a zis de bunica lui moartă
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep! Ce a pățit vedeta
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei...
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de sănătate e mai precară”
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de...
Salariile vor scădea şi angajaţii vor pleca. Un alineat din PNRR sperie companiile din România
Salariile vor scădea şi angajaţii vor pleca. Un alineat din PNRR sperie companiile din România
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Gestul șocant făcut de unul dintre fiii lui Petrică Cercel, la înmormântare!
Gestul șocant făcut de unul dintre fiii lui Petrică Cercel, la înmormântare!
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000 de euro
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000...