Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018. Lună Plină în Rac

Publicat: 22/12/2018 | 03:00

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018. Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor fi în centrul atenției, Luna Plină formându-se întocmai în semnul lor. La modul general, pentru toate zodiile se încheie o etapă (cel mai probabil deschisă la Luna Nouă din Rac care s-a format în iulie 2018), se culeg roadele și se trece la un nou nivel.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a petrece mai mult timp cu familia și cei dragi. Nativii au șansa să se împace cu rudele cu care au fost în conflict, dar și să pună la cale planuri noi de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce acestora un interes aparte pentru locuință. Unii nativi pot face renovări, redecorări sau își pot schimba dimiciliul temporar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a lămuri situații și de a se împăca cu cei cu care au fost în conflict până acum. O serie de nativi pot pleca în deplasări de ultim moment. Relația cu rudele se va îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează începerea unor studii superioare, cursuri de calificare sau perfecționare profesională sau, cel puțin, punerea la cale a unor planuri în acest sens.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a culege roadele unui proiect profesional. Nativii își pot îmbunătăți situația financiară, pot primi prime, bonusuri și comisioane din vânzări, acolo unde se activează în acest domeniu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce noi oferte de colaborare care să le rotunjească veniturile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și la va aduce celor născuți în zodia Rac o mai mare sensibilitate și emotivitate, dar și ocazia de a trece la un alt nivel în viața personală. Acest aspect poate aduce un nou partener, dar la fel de bine, în funcție de contextul fiecărui nativ, poate încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a culege roadele unui proiect demarat în luna iulie a acestui an, atunci când s-a format Luna Nouă în Rac.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Leu o stare de interiorizare, meditație, iar nativii pot avea tendința de a se izola de cei din jur. În domeniul profesional pot avea parte de activități stresante și solicitante. La capitolul sănătate, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se protejeze mai mult și în primul rând să se odihnească și să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a încheia un parteneriat cu un prieten și de a culege roadele sau, în funcție de contextul fiecăruia, demararea unor planuri de viitor cu persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce acțiune în zona de cuplu, unde pot apărea situații neașteptate, dar și noi posibili parteneri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a avansa în carieră. În funcție de acțiunile întreprinse până acum în această direcție, unii nativi pot obține o avansare în funcție, în timp ce alții își pot schimba locul de muncă sau chiar domeniul de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă oportunitatea de a culege roadele muncii lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o etapă și a culege roadele în ceea ce privește studiile. Nativii pot da un examen și pot obține o calificare, o diplomă. Pe de altă parte, se activează sectorul călătoriilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia să reia legătura cu o persoană aflată în străinătate sau, din contră, în funcție de contextul fiecăruia, să încheie o astfel de relație. Nativilor care au aplicat pentru un curs, o bursă în afara țării, Luna Plină de acum le poate aduce vești legate de acest aspect.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot încheia un proiect și pot culege roadele muncii, pot primi o primă, un bonus la locul de muncă, iar în cazul acelora care se află într-un context de partaj le poate aduce recuperarea unor bunuri materiale, a unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează proiecte financiare care pot fi demarate împreună cu partenerul de viață sau cu terțe persoane.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a încheia un parteneriat și de a culege roadele muncii lor. Aspectul poate avea, de asemenea, repercusiuni în zona cuplului, vizați fiind nativii căsătoriți, dar și cei singuri cărora horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un nou partener sau, dacă sunt într-o relație, pot trece la o nouă etapă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Vărsător șansa de a încheia un proiect la locul de muncă și de a culege roadele, dar și ocazia de a iniția noi demersuri în acest sens. Va fi activat și sectorul sănătății, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă odihnă, atenție la alimentație și evitarea activităților solicitante.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a încheia o etapă legată de partenerul de cuplu și de zona sentimentală. Astfel, nativii pot pune punct unei relații care nu mai funcționează, dar la fel de bine pot începe o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a-și îmbunătăți relația cu copiii, acolo unde este cazul, dar și de a pune la cale planuri și proiecte care vizează sfera artistică și de creație. Nativii sunt sfătuiți să-și reanalizeze unele talente și să le exploateze.

 

 

Citește și...