Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018. Lună Plină în Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018. Lună Plină în Rac

De: Cancan 22/12/2018 | 03:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018. Lună Plină în Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018. Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor fi în centrul atenției, Luna Plină formându-se întocmai în semnul lor. La modul general, pentru toate zodiile se încheie o etapă (cel mai probabil deschisă la Luna Nouă din Rac care s-a format în iulie 2018), se culeg roadele și se trece la un nou nivel.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a petrece mai mult timp cu familia și cei dragi. Nativii au șansa să se împace cu rudele cu care au fost în conflict, dar și să pună la cale planuri noi de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce acestora un interes aparte pentru locuință. Unii nativi pot face renovări, redecorări sau își pot schimba dimiciliul temporar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a lămuri situații și de a se împăca cu cei cu care au fost în conflict până acum. O serie de nativi pot pleca în deplasări de ultim moment. Relația cu rudele se va îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează începerea unor studii superioare, cursuri de calificare sau perfecționare profesională sau, cel puțin, punerea la cale a unor planuri în acest sens.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a culege roadele unui proiect profesional. Nativii își pot îmbunătăți situația financiară, pot primi prime, bonusuri și comisioane din vânzări, acolo unde se activează în acest domeniu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce noi oferte de colaborare care să le rotunjească veniturile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și la va aduce celor născuți în zodia Rac o mai mare sensibilitate și emotivitate, dar și ocazia de a trece la un alt nivel în viața personală. Acest aspect poate aduce un nou partener, dar la fel de bine, în funcție de contextul fiecărui nativ, poate încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a culege roadele unui proiect demarat în luna iulie a acestui an, atunci când s-a format Luna Nouă în Rac.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Leu o stare de interiorizare, meditație, iar nativii pot avea tendința de a se izola de cei din jur. În domeniul profesional pot avea parte de activități stresante și solicitante. La capitolul sănătate, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se protejeze mai mult și în primul rând să se odihnească și să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a încheia un parteneriat cu un prieten și de a culege roadele sau, în funcție de contextul fiecăruia, demararea unor planuri de viitor cu persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce acțiune în zona de cuplu, unde pot apărea situații neașteptate, dar și noi posibili parteneri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a avansa în carieră. În funcție de acțiunile întreprinse până acum în această direcție, unii nativi pot obține o avansare în funcție, în timp ce alții își pot schimba locul de muncă sau chiar domeniul de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă oportunitatea de a culege roadele muncii lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o etapă și a culege roadele în ceea ce privește studiile. Nativii pot da un examen și pot obține o calificare, o diplomă. Pe de altă parte, se activează sectorul călătoriilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia să reia legătura cu o persoană aflată în străinătate sau, din contră, în funcție de contextul fiecăruia, să încheie o astfel de relație. Nativilor care au aplicat pentru un curs, o bursă în afara țării, Luna Plină de acum le poate aduce vești legate de acest aspect.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot încheia un proiect și pot culege roadele muncii, pot primi o primă, un bonus la locul de muncă, iar în cazul acelora care se află într-un context de partaj le poate aduce recuperarea unor bunuri materiale, a unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează proiecte financiare care pot fi demarate împreună cu partenerul de viață sau cu terțe persoane.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a încheia un parteneriat și de a culege roadele muncii lor. Aspectul poate avea, de asemenea, repercusiuni în zona cuplului, vizați fiind nativii căsătoriți, dar și cei singuri cărora horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un nou partener sau, dacă sunt într-o relație, pot trece la o nouă etapă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Vărsător șansa de a încheia un proiect la locul de muncă și de a culege roadele, dar și ocazia de a iniția noi demersuri în acest sens. Va fi activat și sectorul sănătății, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă odihnă, atenție la alimentație și evitarea activităților solicitante.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Luna Plină la va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a încheia o etapă legată de partenerul de cuplu și de zona sentimentală. Astfel, nativii pot pune punct unei relații care nu mai funcționează, dar la fel de bine pot începe o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a-și îmbunătăți relația cu copiii, acolo unde este cazul, dar și de a pune la cale planuri și proiecte care vizează sfera artistică și de creație. Nativii sunt sfătuiți să-și reanalizeze unele talente și să le exploateze.

 

 

Parteneri
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu m-a părăsit pentru O …”
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu...
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea Marin. Ce făcea aceasta în secret (EXCLUSIV)
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea...
BOMBĂ! Cum o atacă Răzvan Simion pe Lidia Buble. Nimeni nu credea așa ceva
BOMBĂ! Cum o atacă Răzvan Simion pe Lidia Buble. Nimeni nu credea așa ceva
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Kylie Jenner, transformată complet de intervențiile estetice. Cum arată acum
Kylie Jenner, transformată complet de intervențiile estetice. Cum arată acum
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Adrian Minune a fost dus la DIICOT. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”
Adrian Minune a fost dus la DIICOT. „Am fost resuscitată de mai multe echipe de...
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile făcute pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile făcute pe patul de moarte: „Știa prea multe...
Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la nivel mondial
Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la...
Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă
Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la...
Desertul preferat al Reginei Angliei. O porție costă doar 12 lei
Desertul preferat al Reginei Angliei. O porție costă doar 12 lei
Accidentul mortal din Dolj a fost filmat. Un copilaş de 4 ani a murit pe loc, fraţii lui mai mari şi părinţii au ajuns la spital - VIDEO
Accidentul mortal din Dolj a fost filmat. Un copilaş de 4 ani a murit pe...
Doliu printre actori! A murit lovită de trotinetă
Doliu printre actori! A murit lovită de trotinetă
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
Și-a făcut o poză cu iubitul, dar când s-a uitat la poză a înghețat! Ce se vedea în oglinda din spatele lor
Și-a făcut o poză cu iubitul, dar când s-a uitat la poză a înghețat! Ce...
Scade vârsta de pensionare?! Votul crucial se dă astăzi. E protest la Parlament
Scade vârsta de pensionare?! Votul crucial se dă astăzi. E protest la Parlament
Pfizer a luat decizia momentului! Anunț bombă pentru cei care au făcut ambele doze. Toți trebuie să știe
Pfizer a luat decizia momentului! Anunț bombă pentru cei care au făcut ambele doze. Toți...
Cine sunt vinovații pentru tragedia din ”TIR-ul morții” de la „Victor Babeș”
Cine sunt vinovații pentru tragedia din ”TIR-ul morții” de la „Victor Babeș”
Zile de reduceri la eMAG. Produse interesante sau inedite disponibile acum la ofertă
Zile de reduceri la eMAG. Produse interesante sau inedite disponibile acum la ofertă
Horoscop iulie 2021. Cum vor sta cu dragostea toate zodiile. Surpriză de la astre
Horoscop iulie 2021. Cum vor sta cu dragostea toate zodiile. Surpriză de la astre
VIDEO Un copil a murit, iar alţi doi sunt în stare gravă, în urma accidentului din Dolj. Ce arată camerele de supraveghere
VIDEO Un copil a murit, iar alţi doi sunt în stare gravă, în urma accidentului...
Răzvan Simion, atac în direct la adresa Lidiei Buble?! „De un an și ceva...”
Răzvan Simion, atac în direct la adresa Lidiei Buble?! „De un an și ceva...”
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că e un mit, dar e adevărat!
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că...
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de provocator pozează
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
Vedeta din România care s-a pozat goală la piscină. A postat poza pe internet, iar reacțiile nu au întârziat:
Vedeta din România care s-a pozat goală la piscină. A postat poza pe internet, iar...
Aroganță dusă la alt nivel! Selly le cere bani fanilor pentru a-și cumpăra altă mașină: „Poate într-o zi luăm și avion
Aroganță dusă la alt nivel! Selly le cere bani fanilor pentru a-și cumpăra altă mașină:...
Lidia Buble, lovitură de grație din partea fostului iubit. Ce spune Răzvan Simion despre fosta parteneră
Lidia Buble, lovitură de grație din partea fostului iubit. Ce spune Răzvan Simion despre fosta...
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de euro pe lună. Nu este IT
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de...
Una dintre cele mai mari companii din lume, condamnată pentru spionarea angajaţilor. Şefii foloseau chiar si angajaţi sub acoperire pentru a scrie rapoarte despre personalul firmei
Una dintre cele mai mari companii din lume, condamnată pentru spionarea angajaţilor. Şefii foloseau chiar...
Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a arătat testul de sarcină!
Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a arătat testul de sarcină!
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Șocant cum a ucis-o Ionel pe Andreea, chiar când își ținea fetița de 4 ani în brațe! Dezvăluiri cutremurătoare
Șocant cum a ucis-o Ionel pe Andreea, chiar când își ținea fetița de 4 ani...
Puțini știu acest SECRET! Ce reprezintă, de fapt, punctele negre de pe parbriz
Puțini știu acest SECRET! Ce reprezintă, de fapt, punctele negre de pe parbriz