Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019. Soarele intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019. Soarele intră în zodia Balanță

De: Loredana T. 22/09/2019 | 21:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019. Soarele intră în zodia Balanță
Soarele intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Soarele intră în zodia Balanță pe data de 23 septembrie 2019, dată la care are loc și echinocțiul de toamnă, momentul în care ziua este egală cu noaptea. Ingresul Soarelui în zodia Balanță nu face parte din cele mai favorabile tranzite ale luminariului și putem fi tentați să ne raportăm prea mult la cei din jur, la felul în care suntem priviți și acceptați în societate. Însă, ceea ce ni se cere cu ardoare în perioada imediat următoare este să găsim întocmai echilibrul între noi și ceilalți.

Până pe data de 23 octombrie 2019, când Soarele va intra în zodia Scorpion, ne va cere cumpătare, egalitate, armonie și, pe de altă parte, ne va aduce în atenție viața de cuplu, relațiile, dar și toate situațiile care sunt legate de acte sau situații juridice.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de acest tranzit în zona parteneriatelor, iar nativii vor da toată energia pentru a face lucrurile să funcționeze în cuplu, în căsătorie. Cei singuri își canalizează atenția către noi relații și vor fi mai deschiși acum către noi povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la contractele pe care le negociază și le semnează.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de energia Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Pe de o parte, nativii se vor vindeca de o afecțiune, se vor recupera după o boală, iar pe de altă parte vor reuși reechilibrarea sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă, astfel încât să aibă confortul necesar în desfășurarea activităților. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o stare de spirit foarte bună.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de toată energia necesară pentru a consolida o relație de cuplu sau, dacă sunt singuri, vor deveni cuceritori, dorinici de flirt și aventură și, de ce nu, de o nouă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în toate activitățile distractive, de creație și artistice, dar și care au legătură cu copiii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cu Soarele în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, cei născuți în zodia Rac vor reuși în sfârșit, după o lungă perioadă tensionată, să reaștearnă echilibrul în cămin, fie că este vorba de relația cu părinții, fie de relația cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești bune, concrete, legate de regimul unui imobil. Unii nativi vor simți nevoia să-și renoveze sau redecoreze casa.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Soarele în tranzit prin sectorul comunicării le va aduce celor născuți în zodia Leu toată energia de care au nevoie pentru a susține activități intelectuale. Poate fi vorba de procesul de învățare, care va deveni mai ușor, de o bună capacitate de concentrare și memorare, dar și de un interes aparte pentru scurte deplasări și călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic pe nativii care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri publice. Comunicarea cu frații și rudele se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al Soarelui prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, nativii vor reuși în această perioadă o reechilibrare a resurselor, însă fără a se aștepta la mari câștiguri. Nu sunt excluse renegocierile salariale și colaborările care să atragă un venit în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă un calcul strict și real al bugetului pentru a ști cum să abordeze situația pe termen lung.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade, Soarele în tranzit prin semnul lor, pe casa personalității, aducându-le energie, bună dispoziție, tact, diplomație, amabilitate și foarte multă bunăvoință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să se detașeze de factorii de stres care și-au pus amprenta asupra stării de spirit în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit nu este dintre cele mai favorabile sau, mai corect spus, dintre cele mai impactante pentru că se petrece pe o casă a subconștientului și va aduce o tendință dominantă către introspecție și interiorizare. Totodatăp, grație contextului astrologic, nativii pot ameliora (nu neapărat vindeca) o problemă de sănătate mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de ușoară confuzie cu privire la trecut, la o situație sau la o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în practică niște planuri îndrăznețe sau pentru a pune la cale niște planuri de viitor. Sectorul prietenilor este susținut și nativii pot lega noi relații de prietenie sau le pot consolida pe cele mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să cunoască o persoană care să le incite simțurile și pe care să-și dorească să o cunoască mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Se cere foarte multă răbdare, diplomație și responsabilitate în perioada următoare, în tot ceea ce ține de cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea energia necesară pentru a se ocupa de obținerea unei funcții, pentru a-și atinge niște țeluri, însă va fi mare nevoie de tact în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, mai ales dacă dețin o funcție de conducere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi stimulați de acest tranzit al Soarelui prin Balanță să-și îmbunătățească cunoștințele, să înceapă noi cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, să-și ia anumite diplome, să se specializeze. Totodată, nativii își vor canaliza energia către călătorii, însă mai degrabă călătorii cu scop de cunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să plece în străinătate sau să ărimească vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești, Soarele va aduce energia necesară pentru a se ocupa de o situație financiară care vizează banii, bunurile deținute împreună cu alții, cu terțe persoane. Nativii pot discuta și pot rezolva o situație legată de o moștenire, de o sumă de bani provenită dintr-un partaj, o vânzare comună. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să abordeze diplomația în dialogurile care vizează acte juridice, notariale.

Tags:
Parteneri
Fulgy, fiul secret al lui Dan Bursuc?! Ipoteză șoc: „Du-te și fă-i analizele”! Mulți s-au întrebat de ce seamănă așa bine cei doi! ADEVARUL e…
Fulgy, fiul secret al lui Dan Bursuc?! Ipoteză șoc: „Du-te și fă-i analizele”! Mulți s-au...
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de...
BOMBĂ! Monica Gabor a REAPĂRUT după ce Irinel Columbeanu nu a mai dat de ea. Cum a fost surprinsă în Dubai, după despărțirea de Mr. Pink
BOMBĂ! Monica Gabor a REAPĂRUT după ce Irinel Columbeanu nu a mai dat de ea....
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum...
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
„Nu ieșiți din case!” Avertisment pentru toți românii
„Nu ieșiți din case!” Avertisment pentru toți românii
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Denisa Răducu trimite SEMNE din lumea de dincolo! Ți se face pielea de găină. ''Pe la miezul nopţii, la mormântul ei...''
Denisa Răducu trimite SEMNE din lumea de dincolo! Ți se face pielea de găină. ''Pe...
Cât costă în România o Dacia Duster full options adusă din Germania? Are motor pe benzină de 105 CP și peste 200.000 km
Cât costă în România o Dacia Duster full options adusă din Germania? Are motor pe...
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce abia a devenit mămică pentru prima oară
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce...
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Se pregătesc noi restricții. Vor fi discriminați nevacinații?
Se pregătesc noi restricții. Vor fi discriminați nevacinații?
Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! GESTUL făcut de Maria Ciobanu la prima petrecere după întoarcerea din America
Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! GESTUL făcut de Maria Ciobanu la prima petrecere...
Horoscopul lunii august 2021. Creşteri financiare, bucurii în dragoste
Horoscopul lunii august 2021. Creşteri financiare, bucurii în dragoste
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Cum au reacționat fanii cand Loredana și-a scos sânii COMPLET într-o fotografie: „Penibil, pt vârsta dumneavoastră! Sunteti o..
Cum au reacționat fanii cand Loredana și-a scos sânii COMPLET într-o fotografie: „Penibil, pt vârsta...
O MOLIMĂ CUMPLITĂ a apărut în România:
O MOLIMĂ CUMPLITĂ a apărut în România: "Deja există o isterie!" NU se poate face...
Oana Sîrbu aruncă bomba despre COVID-19. Toată România trebuie să știe
Oana Sîrbu aruncă bomba despre COVID-19. Toată România trebuie să știe
Asta l-a îngenunchiat pe Fulgy! „E o persoană bolnavă. Tatăl lui m-a sunat și…”
Asta l-a îngenunchiat pe Fulgy! „E o persoană bolnavă. Tatăl lui m-a sunat și…”
Ungurii au lansat o undă de șoc în toată lumea. E bomba momentului în Europa
Ungurii au lansat o undă de șoc în toată lumea. E bomba momentului în Europa
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Pasul URIAȘ pe care fiica Cristinei Cioran îl va face. E semn clar că se simte din ce în ce mai bine
Pasul URIAȘ pe care fiica Cristinei Cioran îl va face. E semn clar că se...
Oficial israelian: Atacul asupra petrolierului, în care a murit un marinar român, a fost comis de Iran
Oficial israelian: Atacul asupra petrolierului, în care a murit un marinar român, a fost comis...
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit. Cum au arătat proaspeții miri în cea mai importantă zi din viața lor?
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit. Cum au arătat proaspeții miri în cea mai...
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a fost împușcat
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a...
Alex Bodi a schimbat iar bomba sexy! Cu cine se iubește acum fostul soț al Biancai Drăgușanu
Alex Bodi a schimbat iar bomba sexy! Cu cine se iubește acum fostul soț al...
S-au căsătorit! Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut pasul cel mare. Ce rochie a purta gimnasta la marele eveniment
S-au căsătorit! Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut pasul cel mare. Ce rochie a...
Cine deţine pământurile României. Pe primul loc sunt arabii de la Al Dahra
Cine deţine pământurile României. Pe primul loc sunt arabii de la Al Dahra
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Care a fost ultimul mesaj primit de Zanni de la băiatul pe care îl considera ca un frate? Ce i-a scris Alex:
Care a fost ultimul mesaj primit de Zanni de la băiatul pe care îl considera...
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Președintele țării șochează: „Nu-mi pasă dacă muriți de COVID”
Președintele țării șochează: „Nu-mi pasă dacă muriți de COVID”