Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019. Eclipsă de Soare și Lună Nouă în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019. Eclipsă de Soare și Lună Nouă în zodia Capricorn

De: Elena Nistor 25/12/2019 | 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019. Eclipsă de Soare și Lună Nouă în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 decembrie 2019 spune că astăzi, în a doua zi de Crăciun, Capricornii vor avea parte de o Eclipsă de Soare și de fenomenul de Lună Nouă care se vor petrece în zodia lor și care vor stimula puternic noile începuturi, personale și profesionale.

Chiar în a doua zi de Crăciun se va forma Luna Nouă în zodia Capricorn, fenomen astronomic însoțit de o Eclipsă inelară de Soare. Este un moment extrem de important pentru toate zodiile, având în vedere că în acest semn se găsesc toate planetele grele din astrologie, Saturn, Pluton, Jupiter, Soarele, Nodul Sud karmic și acum și Luna.

Eclipsa de Soare din 26 decembrie 2019 face parte dintr-o serie de eclipse cu impact asupra parteneriatelor și relațiilor. În perioada imediat următoare, până la aproximativ 6 luni, impactul său se va simți puternic și, ca orice eclipsă, vine cu surprize neașteptate și răsturnări de situație în anumite sectoare de viață. Dacă Eclipsele de Lună încheie un ciclu, Eclipsele de Soare vin întotdeauna cu deschiderea orizonturilor, cu noi oportunități, iar surprizele aduse de ele sunt, în general, mai plăcute și mai benefice. Chiar dacă pe moment o situație adusă de eclipsă poate părea deznădăjduitoare și tristă, pe parcurs se va dovedi a fi extrem de benefică nativilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în domeniul profesional, în carieră. Nativii pot avea ocazia în aceste șase luni să-și creeze structuri stabile, să primească oportunități și să iasă în față, să se facă remarcați. Statutul social și imaginea publică vor trece prin schimbări semnificative, cu impact pozitiv. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de diplomație și să nu-și manifeste autoritatea cu înverșunare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în domeniul cunoașterii și al călătoriilor. Noi oportunități se pot deschide pentru acești nativi prin studiu și explorare și nu este exclus să aibă parte de evenimente menite să le schimbe principii și filozofii de viață, mentalități, convingeri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri cu persoane din străinătate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni Eclipsa de Soare se va forma în sectorul resurselor materiale și nativii vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în zona financiară, a banilor deținuți împreună cu alții, a moștenirilor. Totodată, această perioadă de șase luni care urmează le va fi benefică vindecării emoționale, spirituale și chiar și fizice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni va aduce multă intensitate în relațiile intime, multă pasiune în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de Eclipsa de Soare însoțită de Luna Nouă (guvernatoarea lor) întocmai în sectorul parteneriatelor și relațiilor. Nativii vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în relația cu partenerii de afaceri, dar mai ales în cuplu, în căsnicie. Atenție la relațiile care nu mai funcționează și care se pot încheia acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia celor singuri să-și întâlnească jumătatea, iar acest aspect va fi puternic inclusiv în următoarea jumătate de an.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de Eclipsa de Soare (guvernatorul lor) întocmai în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în aceste domenii, aspect care poate aduce noi oportunități profesionale, dar mai ales șansa de a vindeca o afecțiune care le-a dat bătăi de cap. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a-și analiza și a lua o decizie în ceea ce privește stilul de viață, rutina zilnică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, Eclipsa de Soare va amprenta sectorul iubirii și al creativității. Nativii vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în domeniul iubirii ceea ce poate aduce încheierea unor povești de dragoste care nu mai funcționează, însă cu deschiderea unor noi orizonturi și, implicit, cu ocazia de a începe o nouă relație. Cei care-și doresc să devină părinți trebuie să știe că este o perioadă foarte fertilă, inclusiv din punct de vedere artistic. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană interesantă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în zona familiei și a locuinței. Nativii pot avea oportunitatea în următoarea jumătate de an de a-și mări familia, de a cumpăra/vinde/renova o locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a-și îmbunătăți relația cu rudele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în ceea ce privește modul de gândire, dar și modul în care interacționează cu cei din jur, modul în care comunică, în care transmit și receptează informația. De asemenea, vor avea parte de oportunități legate de procesul de învățare/predare, cursuri, dezvoltarea unor abilități, utilizarea mediului online și deplasări, scurte călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu frații, vecinii, cunoscuții ocazional.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în ceea ce privește sectorul financiar. Nativii vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți atât stima și imaginea de sine, cât și situația financiară. În următoareale șase luni pot descoperi oportunități de a-și crește veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o analiză mai profundă a modului în care-și manifestă independența.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au paret de această Eclipsă de Soare din a doua zi de Crăciun întocmai în semnul lor, cu impact puternic asupra personalității și stilului de viață. Nativii vor avea ocazia să facă schimbări remarcabile ce țin de viața personală, dar și profesională, de modul în care relaționează cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o nouă poveste de iubire celor singuri. Atenție în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează. În următoarea perioadă se poate lua decizia încheierii unei relații.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație legate de zona psihică, a subconștientului, de zona spirituală, legate de trecut și traume, frici și obsesii avute. Nativii au oportunitatea să se folosească de acestă energie pentru a depăși un context de viață, pentru a se vindeca emoțional și spiritual. Vărsătorii pot avea parte de întâlniri karmice în această perioadă sau o persoană din trecut poate reveni în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales dacă este vorba de boli cronice.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul prietenilor, dar și al planurilor pe care le au cu aceștia. Totodată, nativii vor avea oportunitatea de a cunoaște oameni importanți care să-i ajute în îndeplinirea unor aspirații. Cei singuri pot începe o nouă poveste de iubire cu o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și face planuri îndrăznețe de viitor și de a se implica în acțiuni umanitare care să le vindece sufletul.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 DECEMBRIE 2019. RACII AU PARTE DE SURPRIZE NEAȘTEPTATE ÎN CUPLU

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...