Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2020. Taurii sunt agitați și neliniștiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2020. Taurii sunt agitați și neliniștiți

De: Elena Nistor 25/02/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 februarie 2020. Taurii sunt agitați și neliniștiți
Horoscopul zilei de 26 februarie spune că Taurii sunt agitați și neliniștiți

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de frământări și agitație interioară.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce nativilor multă energie, multă determinare în atingerea obiectivelor propuse și mult spirit întreprinzător. Nativii se vor înflăcăra, vor avea tendința de a-și asuma riscuri, în unele chiar și inutile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă inspirație și dorință de afirmare, mai ales în plan profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi poate veni cu stări de neliniște interioară, de nervozitate, îngrijorări, temeri, unele chiar nejustificate. Nativii pot fi agitați, însă nu neapărat că vor depista și cauza. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se dedice mai mult activităților care-i relaxează, să caute să se înconjoare de persoane optimiste și să nu ia în seamă fricile și nevrozele care-i bântuie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Se întrevăd dispute și conflicte legate de bani sau care pleacă de la niște cheltuieli impulsive. Posibil chiar cei născuți în zodia Gemeni să fie responsabili, să fie cei care nu pot sau nu vor să economisească și de aici pot apărea reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să facă eforturi pentru a nu degenera discuțiile, mai ales dacă este vorba de un cuplu sau de un dialog profesional, cu un șef.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de o serie de confruntări cu colegii de muncă, colaboratorii, dar mai ales cu șefii, persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. S-ar putea ca din cauza unui dialog să fie afectați în legătură cu funcția, cu statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra replicilor acide, reproșurilor de care pot avea parte. Nu trebuie puse la suflet și nici acționat în consecința lor!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Leu nu va fi o zi prea ușoară astăzi, în sensul că nativii pot intra în contradicție cu propriile lor convingeri de viață, cu propriile lor filozofii și principii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase frământați, să nu se streseze, ci să-și asculte intuiția și astfel să ia niște decizii serioase în acest sens. A venit momentul să renunțe la acele mentalități care nu-i susțin în evoluție, fie personală, fie profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de astăzi poate aduce conflicte pe teme financiare, patrimoniale. Nativii pot răbufni și pot intra în discuții aprinse care privesc o moștenire, un partaj, un proces, o sumă de bani pe care o dețin împreună cu alții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară nu le cere să nu facă niciun compromis și să nu accepte nicio ofertă cu care nu rezonează integral.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să între în conflicte serioase cu partenerul de viață și cauzele, cel mai probabil, vor fi legate de lipsa de înțelepciune a nativilor, de dorința de a se impune în dialog, de a avea dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite ambițiile, impulsivitățile, mai ales că acest aspect este valabil și în relațiile profesionale și parteneriatele de afaceri, iar în acest caz situația se va corecta mai greu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de enervări și stres la locul de muncă și nu este exclus să dea naștere unor conflicte cu colegii sau superiorii. Posibil ca unele nereguli să iasă la suprafață sau nativii să fie criticați pentru neatenție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energie și starea de sănătate va fi una bună, deși irascibilitatea și nervozitatea nu vor lipsi din context. Atenție la accidentări și lovituri!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să intre în conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Nativii nu vor da dovadă de foarte multă răbdare, pot interpreta eronat mesajele și pot răstălmăci cuvintele celor dragi și astfel focul se aprinde. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți dacă fac sport, dacă participă la competiții sau concursuri care presupun solicitare fizică pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Relația cu membrii familiei va fi la limită, iar cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere unor conflicte destul de serioase dacă nu le va fi luată în calcul autoritatea. Nativii se pot impune, pot pretinde, iar acest aspect s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni excesiv de critici cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca astăzi să aibă o comunicare din topor. Nativii nu vor mai ține cont de etichetă, de regulile de bună creștere, de maniere și vor spune lucrurile pe nume, direct în față, aspect care poate să-i deranjeze pe cei din jur și chiar să-i îndepărteze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți și prudenți în deplasări pentru a nu se accidenta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să intre în conflicte pe teme financiare. Nativii fie sunt remunerați mai puțin sau întârziat pentru o muncă depusă, fie intră în conflict cu funcționarii unor instituții cu care au ceva de rezolvat, soluționat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot cheltui bani în mod impulsiv, fără a avea neapărat nevoie de ceea ce cumpără.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 FEBRUARIE – 1 MARTIE 2020. SCORPIONII POT FI IMPRUDENȚI ÎN ACȚIUNI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...