Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019. Lună Nouă în zodia Scorpion

Publicat: 27/10/2019 | 20:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019. Lună Nouă în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de fenomenul de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Nouă este un moment al noilor începuturi, iar de această dată se formează în zodia Scorpion și vorbește despre profunzimile ființei noastre, despre începuturi legate de noi înșine, de ceea ce avem în interior. Totodată, vorbește despre frici și temeri și este un moment favorabil să le vindecăm și să le depășim.

Luna, atunci când traversează zodia Scorpion, nu se simte bine, și atunci ne poate scoate la iveală un conflict emoțional interior. Coborând în cele mai ascunse zone din noi este de așteptat să ne evidențiem partea întunecată, să nu ne placă și să apară o tensiune înterioară. Este important de atenționat că acum putem fi mințiți ușor, putem fi escrocați și păcăliți, mai ales în legătură cu subiecte ce vizează zona ocultă și mistică.

Luna Nouă în Scorpion vorbește și despre sexualitate și despre modul în care ne raportăm la finanțe, capitole de viață în care acum vom avea parte de noi începuturi. Faptul că se petrece pe Ascendent Balanță ne ajută și ne susține mult să fim echilibrați și justițiari cu noi înșiși.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi începuturi în zona relațiilor sexuale, a intimității și a moștenirilor și banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot intra mai ușor în aventuri acum, pot fi atrași de persoane misterioase, de întâmplări ciudate, mistice și oculte. Moment favorabil pentru a îndepărta fricile și temerile legate de aceste domenii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce noi situații privind un bun material, un bun de patrimoniu. Unii nativi ar putea intra în posesia unei sume de bani, posibil provenită dintr-un partaj.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Luna Nouă în Scorpion va activa sectorul relațiilor de lungă durată, al căsătoriei și al parteneriatelor. Cei născuți în zodia Taur au șansa acum să înceapă o poveste de dragoste de lungă durată, să elimine niște frici din viața lor legate de partener. Nu este exclus să afle niște secrete care să le deschidă noi viziuni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la toate tipurile de colaborări și asocieri pe care le semnează acum pentru anu fi păcăliți.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această lunație va aduce noi începuturi legate de locul de muncă și de sănătate. În timp ce unii nativi vor putea decide care este direcția profesională pe care vor să o urmeze de acum înainte, alții pot afla remedii care să le vindece o afecțiune sau pot merge la niște analize mai amănunțite pentru a detecta cauza reală a unui simptom. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o oportunitate remarcabilă pentru a-și schimba jobul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Rac activează casa iubirii, a copiilor și a activităților relaxante, artistice și distractive. Acest context astrologic pentru unii poate aduce noi povești de dragoste, în timp ce pentru alții poate scoate la suprafață niște frici legate de iubire, de modul în care primesc și oferă iubirea, și astfel să le vindece. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să afle secrete despre copii. Creativitatea va atinge cote înalte.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor activa tema familiei și este foarte probabil ca o serie de frici și temeri legate de părinți, de bunuri de patrimoniu, de situații trăite în copilărie să le revină acum în atenție cu scopul de a le vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce în atenție un dialog legat de o locuință, de o vânzare/cumpărare, de o mutare, schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Luna Nouă în Scorpion va scoate la iveală o serie de gânduri, idei și frici ale celor născuți în zodia Fecioară cu scopul de a le analiza și dizolva. Prin comunicare nativii vor putea să afle informații importante, vor afla secrete și horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se mulțumească cu superficialitatea unui context, ci să-l pătrundă în profunzime.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de noi începuturi privind situația financiară. Nativii pot avea șanse noi de a-și îmbunătăți siuația financiară, însă se cere multă prudență deoarece pot fi mințiți, înșelați, păcăliți, furați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o sumă de bani neașteptată, posibil returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, această Lună Nouă le va activa puternic personalitatea. Nativii se pot descoperi mai mult, pot coborî în profunzimile ființei lor pentru a se înțelege mai bine și nu este exclus să fie atrași de situații și de persoane misterioase. Banii și situația financiară pot avea parte de o analiză amănunțită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot afla secrete importante care să le afecteze starea de spirit.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă le va evidenția o serie de temeri și frici, stări anxioase, depresive și nu este exclus ca emoții toxice să iasă acum la iveală. Nativii pot conștientiza că emoțiile sunt responsabile de starea de spirit mai proastă, dar mai ales de anumite probleme de sănătate cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că se pot confrunta cu stări de interiorizare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Prietenii vor deveni un punct de interes în această perioadă pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii pot avea parte de noi începuturi legate de prieteni, pot afla secrete despre aceștia, dar totodată pot lua decizia de a-și schimba anturajul, de a intra în noi cercuri care să le satisfacă mai mult dorința de autocunoaștere și transformare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a demara un plan, proiect îndrăzneț, posibil chiar umanitar.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioadă în care șansele de a avansa profesional vor crește simțitor. Cariera va intra în vizorul nativilor și nu este exclus ca o serie de țeluri și aspirații să se schimbe acum, să se recontureze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la imaginea pe care și-au construit-o deoarece este posibil ca cineva să încerce să-i lucreze pe la spate, să le pună bețe în roate, să-i demotiveze.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Pești activează casa străinătății, iar nativii trebuie să-și înlăture niște frici și temeri legate de o plecare dincolo de granițele țării. Cel mai important aspect al acestei lunații din Scorpion are legătură cu filozofiile și principiile de viață care pot trece printr-un proces de schimbare, de profundă înțelegere și conștientizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aprofundeze domenii noi care să le aducă cunoaștere și evoluție personală.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE 2019. GEMENII POT FI CONFUZI ÎN IUBIRE

Citește și...