Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019. Taurii pot avea parte de surprize în viața personală sau profesională

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019. Taurii pot avea parte de surprize în viața personală sau profesională

De: Elena Nistor 28/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019. Taurii pot avea parte de surprize în viața personală sau profesională
Horoscopul zilei de 29 octombrie spune ca Taurii pot avea parte de surprize în viața personală sau profesională

Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot avea parte de surprize și răsturnări de situație în viața personală sau profesională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

O serie de complicații financiare, de nereguli pot să iasă acum la suprafață și să se manifeste într-un mod destul de agresiv. Cei născuți în zodia Berbec sunt atenționați că pot avea parte de răsturnări de situație, de surprize neașteptate legate de zona banilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să încerce să rezolve cât mai rapid o situație care implică finanțele pentru a nu lăsa paguba să se adâncească.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot identifica o serie de nereguli în zona parteneriatelor profesionale și nu este exclus să se gândească la rezilieri, însă aspectul vizează și relația de cuplu, capitol la care pot afla secrete legate de partener. Nativii pot trece printr-o schimbare de atitudine față de persoane, situații, instituții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de surprize și răsturnări de situație legate de viața personală, de emoții, sentimente, gânduri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Activitatea profesională se derulează sub semnul unor tensiuni, obligativități, ostilități, iar cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu colegii de muncă, superiorii, subalternii. Posibil ca nativii să întâmpine piedici în desfășurarea sarcinilor curente. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de o surpriză financiară sau profesională.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Relația cu persoana iubită sau cu copiii poate trece astăzi printr-o încercare destul de serioasă și nu este exclus să fie vorba de o greșeală de comunicare, de o imprudență în dialog, de niște adevăruri aruncate fără ca cei născuți în zodia Rac să se gândească la consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de trăiri intense și emoții puternice, iar cei care lucrează în domenii artistice pot atinge succesul acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Posibile conflicte în familie apărute ca urmare a viziunilor diferite dintre părinți și cei născuți în zodia Leu. Nu este exclus ca părinții să încerce să le impună acestora o direcție în carieră sau să le impună o schimbare de domiciliu, o regulă nouă în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care s-ar putea să încerce în fel și chip să  obțină ceva de la nativi, posibil un bun material.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Dezamăgiri legate de propriile lor alegeri și crize de conștiință pot amprenta starea emoțională a celor născuți în zodia Fecioară. Nativii s-ar putea să regrete decizii mai vechi, luate la îndemnnul altora sau într-un moment de impulsivitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și schimbe abordarea și viziunea asupra unei situații din trecut, pe care nu o mai pot schimba.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se concentreze mai mult pe modul în care-și administrează finanțele deoarece nu este exclus să piardă o sumă de bani, să facă o investiție proastă. Moment al surprizelor (plăcute sau neplăcute) financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și achite niște datorii, poate o rată la bancă sau să-și plătească niște taxe și impozite pentru a nu fi sancționați.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt ușor irascibili astăzi, se enervează fără motiv și devin o companie mai puțin plăcută pentru cei din jur. Posibil ca nativii să aibă această atitudine pe fondul unor frământări sufletești mai vechi care acum se reactualizează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot resimți o stare de demotivare intensă, de aceea nu ar trebui să ia decizii majore astăzi. Se întrevăd conflicte în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Este posibil ca o serie de neplăceri de ordin psihic, fie că este vorba de temeri, frici, anxietăți, gânduri negre, amintiri dureroase din trecut, să le insufle celor născuți în zodia Săgetător o stare de spirit proastă ce se va răsfânge și asupra stării de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de suprize neașteptate la locul de muncă sau în afacerile personale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se pot confunta cu o serie de antipatii, invidii, gelozii și critici mascate din partea prietenilor. Posibil ca unele relații de iubire să se schimbe și să se transforme în prietenie, iar acest aspect ar putea reprezenta surpriza zilei pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea ieșiri pătimașe, pot deveni peste măsură de temperamentali și acizi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Vărsător să intre în conflicte cu străinii astăzi sau cu autoritățile statului. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la reguli, restricții și să respecte legile. Posibile destabilizări surpriză la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să evite confruntările directe cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Celor născuți în zodia Pești contextul astrologic de astăzi le poate aduce o surpriză care să-i zdruncine și să-i trezească dintr-o visare, să-i trezească la realitate astfel încât nativii să facă tot ce le stă în putere pentru a se apropia mai mult de un țel, scop, obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un moment oportun pentru progres personal sau profesional, chiar dacă unii dintre nativi se pot simți forțați sau constrânși.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE 2019. GEMENII POT FI CONFUZI ÎN IUBIRE

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat mai multe fotografii inedite din vacanța din Franța
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...