Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 iulie 2020. Gemenii au parte de tensiuni în cuplu

Publicat: 02/07/2020 | 20:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 iulie 2020. Gemenii au parte de tensiuni în cuplu

Horoscopul zilei de 3 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni pot avea parte de tensiuni și neînțelegeri în cuplu sau în relațiile profesionale.

Descoperă și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de unele conflicte de idei, divergențe de opinie cu cei din jur. Nativii pot fi nemulțumiți de o situație profesională sau vor fi nevoiți să învețe ceva, să facă o documentare, aspect care le poate da peste cap niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot amâna sau anula o deplasare, călătorie.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur primesc niște vești mai puțin plăcute legate de o investiție sau în urma unor calcule realizează că nu pot demara o acțiune sau sunt nevoiți să amâne un plan. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unele discuții mai tensionate cu partenerul legate de bani și admnistrarea bugetului comun.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt tensionați de o problemă profesională, legată fie de o călătorie, fie legată de acte, de un contract. O relație cu un colaborator se poate șubrezi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că și în cuplu poate fi vorba de o agitație suplimentară, aparant fiind vorba de planuri care nu fuzionează cu ale partenerului și nu este exclus să apară certuri.

Nu rata: Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2020. Capricornii sunt puși la mare încercare

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt ziua de muncă foarte opositoare și epuizarea fizică sau psihică le poate aduce o stare de spirit destul de proastă peste zi. Nativii pot amâna niște planuri de a ieși, o întâlnire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai multă odihnă, relaxare și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să nu mai aibă energia la cote înalte, în special în a doua parte a zilei și să fie tentați să anuleze niște planuri în cuplu sau o vizită la prieteni. Posibile tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în activitățile creative, mai ales dacă trebuie să dea naștere unui act artistic.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de nemulțumiri legate de casă, în special dacă au achiziționat o locuință, dacă trebuie să o reamenajeze, renoveze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea conflicte cu părinții și poate fi vorba, în funcție de vârstă, de o interzicere a unor activități planificate.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicare astăzi pentru că tendința nativilor poate fi de a face reproșuri, de a intra în rolul acuzatorului. Chiar dacă se simt îndreptățiți, adevărul poate fi undeva la mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează să fie atenți la o negociere, mai ales dacă rebuie să semneze un contract.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt preocupați de calcule și socoteli și nu este exclus ca rezultatele să nu fie chiar pe placul lor și să fie nevoiți să amâne, anuleze o chestiune pe care o aveau în plan. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai atenți la modul în care cheltuie banii azi pentru că ar putea fi tentați să scaotă mai mult decât le permite bugetul pentru o activitate distractivă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au în continuare parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, însă va fi vorba de o zi mai tensionată în care senzația nativilor va fi că nu reușesc să-și îndeplinească sarcinile, să-și ducă la bun sfârșit un plan. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie atenți la impulsivitate, la acțiuni pripite pentru că sunt destul de agitați și pot comite unele erori.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi bună, favorabilă reorganizării unor planuri, rezolvării unei situații din trecut. Posibil ca niște amintiri să le revină în minte și să-i mobilizeze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce nevoia de a se retrage în liniște, de a medita și a-și pune ordine în gânduri.

Vezi și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător petrec timp cu prietenii și cel mai probabil ies în oraș, merg în vizită sau ei sunt cei vizitați. Nativii își pot face planuri de vacanță cu mai mult entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o stare generală de relaxare, de detensionare, ca și cum ar fi scăpat de o povară și privesc cu mult optimism către weekend.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au senzația că nu reușesc să-și atingă un ideal, că nu fac ceva bine în munca lor, că profesia aleasă nu este de viitor sau nu este, de fapt, ceea ce ei își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deciziile profesioanle astăzi și să nu se grăbească în acțiuni, să nu fie impulsivi.