Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 mai 2020. Capricornii pot afla un secret

Autor: A.N.
Publicat: 08/05/2020 | 19:49
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 mai 2020. Capricornii pot afla un secret

Horoscopul zilei de 9 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot afla un secret intim.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să renegocieze din punct de vedere financiar un contract sau o condiție care vizează cariera, sectorul profesional. Chiar dacă este weekend, nativii cel puțin pot gândi, pot analiza la nivel mental situația. Pe de altă parte, pot avea idei strălucite despre cum să scoată bani folosindu-se de imaginea lor, de comunicare sau activități care implică comerțul, bunurile imobiliare, terenurile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în rezolvarea unor situații financiare ce țin de acte, facturi, moșteniri, litigii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de dialoguri interesante privind parteneriatele profesionale sau cariera. Nativii pot gândi foarte rațional acum o situație care se cerea reevaluată în sectorul profesional și vor ști ce decizie să ia inclusiv din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le le poate aduce rezolvarea unei probleme legată de partenerul de viață, poate fi vorba de un dialog, sau a unei probleme ce ține de acte și documente legată de o autoritate, instituție a statului.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să clarifice o situație mai veche care vizează o sumă de bani, o moștenire, un partaj sau litigiu. În unele cazuri frământările mentale pot aduce soluții neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unui dialog neașteptat cu un fost partener de viață sau cu un fost partener intim. Nu este exclusă o aventură sexuală în tot acest peisaj.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și pună la punct niște planuri și proiecte care vizează o asociere, o colaborare, inclusiv poate fi vorba de idei practice care le vin în acest sens sau de reglementarea unor acte, hârtii, documente referitoare la o situație profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a purta un dialog cu o persoană din grupul de prieteni mai incitant, mai ales dacă nu sunt într-o relație, sau partenerul de viață îi poate surprinde cu un plan.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și clarifice niște idei, gânduri, legate de muncă, de carieră. Nativii vor reevalua modul în care comunică cu superiorii, modul în care și-au conturat imaginea și reputația, dar și modul în care-și îndeplinesc sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă odihnă, relaxare și detașare față de factorii de stres. Este zi liberă și trebuie profitat!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și schimbe niște gânduri, niște principii și mentalități legate de persoana iubită sau de modul în care-și manifestă și acceptă iubirea. Posibil ca un dialog spiritual să-i pună pe gânduri și să-i îndemne la o profundă reevaluare a sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce idei foarte bune despre cum să-și petreacă timpul liber în mod constructiv. Poate dezvoltă o nouă pasiune, poate un talent nativ prinde aripi..

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de dialoguri cu cei din familie legate de bani, bunuri de patrimoniu, moșteniri. Pe de altă parte, nativii se pot lăsa frământați de o situație care implică un litigiu, un partaj și pot căuta noi soluții de rezolvare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce dialoguri destul de intense cu cei din familie, dar fără a fi neapărat vorba de un conflict, ci mai degrabă de găsirea unor soluții practice la problemele cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dialoguri cu partenerul de viață care readuc în actualitate situații mai vechi lăsate nerezolvate. Nativii trebuie să fie atenți la cuvintele folosite pentru că au ocazia să ajungă la înțelegeri și împăcări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și renegocia niște partenriate, niște colaborări și asocieri pe care le au, chiar dacă se pot petrece doar prin telefon sau e-mail.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător încearcă să găsească noi idei prin care să-și îmbunătățească situația financiară. Posibil ca unii nativi să negocieze un job suplimentar sau să lucreze peste program pentru acest scop. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a relua o colaborare din trecut, chiar dacă nu neapărat sub aceeași formă ca înainte. Pot primi vești de la muncă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își vor căuta propriile lor resurse interioare pentru a da naștere unui act de creație. Nativii își folosesc intuiția și rezervele ascunse pentru a face artă dintr-o pasiune, dintr-un hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce discuții intime profunde cu persoana iubită. Cei singuri s-ar putea să se folosească de puterea cuvintelor pentru a seduce și a cuceri pe cine-și doresc. În continuare pot afla un adevăr, un secret poate ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor sta la taclale cu cei din familie și vor dezbate subiecte din trecut, chiar din istoria neamului, în intenția de a afla unele răspunsuri, unele secrete de familie ascunse. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a clarifica o situație care vizează o locuință, un bun de patrimoniu. Moment bun pentru împăcări cu cei dragi și pentru vindecarea unor frici, eliberarea unor temeri, obsesii din copilărie.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor sta la povești cu prietenii și vor reuși să lege o comunicare foarte bună cu cei din anturaj cu care nu au mai vorbit de multă vreme. Dialogul îi va ajuta să înțeleagă ceea ce nu au reușit până acum și le va aduce un interes aparte pentru spiritualitate și lumea mistică. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce idei despre cum să pună în practică un plan, un proiect personal.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MAI 2020. GEMENII ÎȘI REEVALUEAZĂ VIAȚA PERSONALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2020

 

Citește și...