HOROSCOP 10 MAI. Scorpionii vor avea o zi…

Publicat: 10/05/2016 | 07:47
HOROSCOP 10 MAI. Scorpionii vor avea o zi…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Urmează pentru tine o perioadă optimă pentru a începe noi proiecte sau pentru a face investiţii dar şi pentru a rediscuta şi rezolva câteva din problemele mai vechi. Este posibil în această perioadă să ai o impulsivitate mai crescută aşa că ar fi indicat să eviţi orice tip de discuţii care pot degenera în conflict. Astrele îţi dau foarte multă energie dar şi o irascibilitate destul de crescută. Încearcă să fii mai înţelept şi să-ţi canalizezi corect şi constructiv această energie în activităţile tale.

Taur
Astrele îţi oferă un tonus bun şi o putere de regenare la toate nivelurile. Problemele de până acum sunt reanalizate şi, pentru că le vezi din alt unghi, multe dintre ele aproape că se rezolvă de la sine. Cu tenacitate reuşeşti să faci aproape tot ceea ce îţi propui. Vei fi foarte eficient în îndeplinirea la timp şi cu succes a sarcinilor de serviciu. Cu toate că eşti foarte activ şi dornic de a face cât mai multe, ar fi bine să nu disipi energia în prea multe direcţii. Sănătatea nu trebuie neglijată.

Gemeni
Nu te pierde în detalii insignifiante şi în jocuri de orgolii. Un domeniu favorizat este acela al cursurilor, informaţiilor acumulate, al comunicării de orice fel. Urmează nişte cursuri de specializare. Încearcă să fii ceva mai organizat şi mai atent cu actele în această perioadă. Diplomaţia va fi un cuvânt cheie pentru tine în relaţia cu ceilalţi. Deşi ai o perioadă agitată iar sarcinile de serviciu s-au dublat, găseşte timp şi pentru strategii care te vor ajuta să construieşti ceva pentru tine.  

Rac
Ai mai multă putere de muncă. Va fi necesar însă să analizezi cu atenţie orice situaţie pentru a lua decizia corectă. Este o perioadă agitată dar şi cu evenimente care îţi pot aduce anumite beneficii. Pe lângă o vizită la medic, te-ar ajuta mult dacă ai aborda orice problemă de sănătate cu o atitudine pozitivă. Important e să-ţi conservi energia. Încearcă cumva să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Fii cât mai eficient la birou pentru a rezerva weekendul familiei.

Leu
E posibil să treci printr-o perioadă în care vei avea decizii de luat, tocmai bine fiindcă vei avea ocazia să-ţi pui puţin viaţa în ordine. Ai o perioadă activă în care apar multe provocări dar şi satisfacţii. Nu stai rău cu bani, ba din contră, e posibil chiar să primeşti acel împrumut pe care l-ai solicitat membrilor din familie. Foloseşte-i chibzuit! Orizonturile tale se extind, e posibil să cunoşti persoane din străinătate, să călătoreşti sau chiar să pleci să studiezi acolo în viitorul apropiat.

Fecioară
Foloseşte energia pe care ţi-o oferă astrele fiindcă va fi apreciată mai ales la locul de muncă. Ai capacitatea de a te concentra pe lucruri care înseamnă ceva pentru tine şi pe activităţi care îţi pot aduce beneficii. Fii asertiv şi clar în ceea ce vrei să comunici. Persoanele cu care intri în contact trebuie să înţeleagă care sunt obiectivele tale. Ai putea să-ţi măreşti bugetul şi cel mai indicat ar fi să faci asta prin activităţi creative. Bucură-te mai mult de rezultat decât de banii în sine.

Balanţă
Te afectează multe lucruri pe care le fac prietenii sau colegii însă, gândeşte-te dacă nu cumva multe dintre ele sunt percepute greşit de tine. În ceea ce priveşte parteneriatele apar situaţii noi în această perioadă. Astrele te susţin săptămâna asta în privinţa proiectelor de grup, a activităţilor ce ţin de comunicare, de lucrul cu publicul şi de muncă de echipă. Ai posibilitatea să câştigi mai mulţi bani însă este foarte important şi modul în care îi vei gestiona sau îi vei cheltui.

Scorpion
Se anunţă o zi plină de evenimente care pot duce la schimbări majore în viaţa ta. Trebuie să iei unele decizii importante pentru viitorul tău. Dacă eşti stresat şi irascibil încearcă să te detaşezi un pic şi să vezi partea bună din orice situaţie. Îngrijorarea nu rezolvă problema. Vei reuşi să-ţi redresezi bugetul dar caută modalităţi de a-l gestiona cât mai bine apoi. Nu cheltui pe lucruri inutile. Apreciază-i pe cei care te ajută chiar dacă uneori îţi reuşeşte mai bine, alteori mai puţin bine.

Săgetător
Nimic nu şi se pare greu şi ai spirit de iniţiativă şi pui în aplicare proiecte. E un moment benefic pentru a participa la cursuri de dezvoltare personală care să te ajute să te descoperi şi să-ţi fructifici potenţialul la maxim. Ai multe idei şi e momentul să le expui şi discuţi cu partenerii de afaceri. Vor fi cu siguranţă receptivi şi, astfel, le puteţi şi aplica. După programul de serviciu ţi-ar prinde bine o ieşire cu prietenii, recuperând astfel timpul pierdut şi aflând noutăţi despre fiecare.

Capricorn
E posibil să apară schimbări în viaţa ta însă tu oricum vroiai să iei unele decizii din punct de vedere profesional şi personal. Oportunităţile trecute sunt pierdute iar cele din viitor încă nu au venit. Prezentul are un avantaj, pune pe o foaie de hârtie ideile. Ai o stare interioară bună şi energie de a face cât mai multe lucruri, îndreaptă-te către acele lucruri care ţi-aduc ţie un beneficiu. Domeniul financiar e activat fiind posibil să primeşti o primă sau o sumă de bani pe care o aşteptai.

Vărsător
Pot apărea momente tensionate, important e modul în care alegi să le gestionezi. Priveşte partea plină a paharului. E posibil să ai anumite discuţii cu colegii iar, în această situaţie, cel mai bine ar fi să eviţi confruntarea directă. Încearcă să fii mai atent la detalii şi la ce investiţii vrei să faci. Focusează-te pe strategii viitoare care să-ţi aducă aprecierea profesională. Poţi alege să nu fi mereu disponibil pentru anumite persoane mai ales dacă asta nu face parte din sarcinile de serviciu.

Peşti
Beneficiezi de energie şi de putere de muncă. În schimb, încearcă să lucrezi un pic la comunicarea cu colegii sau partenerii. Astrele te avantajează şi ai abilitatea de a coordona munca de echipă şi de a organiza activităţi importante din punct de vedere profesional. Perioada aceasta poate aduce schimbări şi în privinţa banilor. Ar fi indicat să fii mai chibzuit cu cheltuielile şi să eviţi să investeşti fără să analizezi cu atenţie care sunt factorii de risc şi care pot fi efectele produse.