Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 11 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 11/04/2016 | 07:38
HOROSCOP 11 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Deplasări multe, documente şi acte, birocraţie şi comunicare cu diverse persoane cu autoritate sunt câteva din cuvintele cheie ale zilei în curs. Chiar dacă toate acestea nu sunt pe placul tău şi ai prefera să fii în cu totul altă parte, este necesar să le rezolvi pentru buna desfăşurare a proiectelor viitoare. Implică-te în toate cu calm şi răbdare şi menţine-ţi atenţia pe agenda pe care ţi-ai creat-o. Ai destulă energie pentru a face faţă cu brio la toate situaţiile ce apar în cale!  

Taur – Mercur, planeta comunicării, îţi tranzitează zodia, marcând un moment propice pentru a dezvolta noi metode prin care să te faci auzit şi înţeles. Oportunităţile vor apărea doar dacă eşti deschis, sincer şi te axezi pe dezvoltarea ta personală! Acum poţi aduna o grămadă de informaţii pentru a lua decizii care să îţi îmbunătăţească atât sănătatea cât şi starea de bine! Nu rămâne fixat într-o singură idee şi lărgeşte-ţi orizontul cunoaşterii!

Gemeni – Fii pe fază la nevoile şi sentimentele partenerului de viaţă şi nu te lăsa indus în eroare de aparenţe sau de ceea ce declară! Este un moment propice pentru a vă apropia mai mult, pentru a clarifica unele aspecte ce ţin de viaţa în cuplu sau pentru a face pace în cazul în care lucrurile nu funcţionează aşa cum ţi-ai fi dorit! Meditează mai mult la rostul acestei relaţii şi la importanţa ei în viaţa ta, ca apoi să iei cele mai bune decizii pentru sufletul şi liniştea ta interioară!

Rac – Este posibil ca emoţiile să îţi fie exacerbate astăzi şi să exagerezi în unele reacţii pe care le manifeşti! Ca atare, menţine o armonie între gândirea obiectivă şi ceea ce simţi! Dacă sănătatea nu este în cea mai bună formă, elimină acei factori care te dezechilibrează şi caută-ţi liniştea în activităţi care îţi fac plăcere sau care te liniştesc! Responsabilităţile de la locul de muncă tind să se aglomereze, dar dacă nu reuşeşti să le faci faţă  nu este un capăt de ţară să ceri ajutorul sau să mai şi delegi!  

Leu – O neînţelegere între tine şi colegii de la locul de muncă poate ajunge la cote neaşteptate, aşa că grabeşte-te să o rezolvi cât mai repede. Reputaţia ta este în joc şi poate avea de suferit! Nu incerca să îi mulţumeşti pe toţi, va deveni foarte greu la un moment dat, iar în lipsa unui ţap ispăşitor, lucrurile se vor întoarce împotriva ta! Totodată, nu sta pe gânduri foarte mult, iar atunci când apare o oportunitate acţionează cu încredere! Rişti ca un tren să plece din gară fără tine!

Fecioară – Concentrează-te astăzi pe ceea ce vrei cu adevărat să ţi se întâmple în viaţă, continuă să visezi şi nu abandona proiectele începute. Gândurile tale vor rezona cu materia, iar dorinţele ţi se vor împlini! În plan sentimental,  dacă eşti alături de cineva, azi este un moment marcat de senzualitate şi complicitate de care ar trebui să profiţi. Dacă eşti singur, o stare de spirit pasională şi aventuroasă te poate deschide către o persoană pe care o apreciezi de mult timp!

Balanţă – Astăzi poţi primi o propunere foarte tentantă care te entuziasmează la prima vedere! Totuşi, gândeşte-te mai bine ţi fereşte-te de asumarea unor riscuri excesive, nu te angaja în operaţiuni nepuse la punct sau prea evazive, deoarece ai putea să faci o greşeală regretabilă! O vizită la parinţi, la bunici sau la rude apropiate va avea efecte emoţionale maxime atât pentru ei cât şi pentru tine. Îţi vei simti sufletul împăcat şi fericit că ai reuşit să le aduci şi lor zâmbetul pe buze!

Scorpion – Se anunţă o zi favorabilă şi foarte norocoasă, în care socializezi perfect şi în care reuşeşti să mulţumeşti şi să încânţi multă lume cu prezenţa ta. Tonusul tău jovial şi pozitiv îi atrage pe cei din jur ca un magnet, iar proiectele pe care ţi le-ai propus îţi ies din plin. Tot ceea ce este legat de viaţa sentimentală, fie că este vorba de şansa începerii unei noi relaţii sau de aprofundarea celei deja existente, se potriveşte perfect cu atmosfera zilei în curs!

Săgetator – Ceva nu iese conform planurilor şi aşteptărilor pe care ţi le-ai făcut până acum, dar nu o lua în tragic deoarece acolo unde se închide o uşă, se va deschide şi o fereastră. Lasă timpul să treacă peste această situaţie şi mergi mai departe cu încredere şi optimism! Chiar dacă nu eşti în cea mai bună formă posibilă şi nu-ţi arde de petrecere, de distracţie sau de socializare, fă un efort pentru a nu strica şi buna dispoziţie a oamenilor ce ţin la tine.

Capricorn – Astăzi eşti foarte ocupat şi preocupat de multele proiecte profesionale în care te-ai implicat, dar va trebui să renunţi la unele dintre ele dacă vrei să-ţi mai rămână timp şi pentru cei dragi. Anumite împrejurări te pot ajuta să înţelegi importanţa diplomaţiei în relaţiile cu cei din familie, astfel încât poţi deveni mai înţelegător şi mai atent cu ei. Triază-ţi priorităţile şi pune în balanţă activităţile care îţi ocupă majoritatea gândurilor!

Vărsător – Dacă la locul de muncă primeşti sarcini suplimentare, dar ţi se pare că eforturile tale nu sunt răsplătite pe masura efortului pe care l-ai depus, a venit momentul să vorbeşti deschis despre nemulţumirile tale şi să iei o decizie rapidă! În plan sentimental, este indicat să analizezi dacă vrei să continui o relaţie mai veche sau preferi să mizezi totul pe o relaţie nouă, care abia acum se înfiripă. Hotărăşte cu inima şi completează cu mintea! Nu răspunde la provocari şi nu te lăsa influenţat de bârfe!

Peşti – Astăzi îţi pot veni idei noi în privinţa căminului şi a decorării lui – poate îţi doreşti să achiziţionezi o piesă nouă de mobilier, să îl muţi pe cel existent într-o altă formulă sau să înfrumuseţezi spaţiul printr-un accesoriu inedit! Dă frâu liber imaginaţiei şi axează-te pe confort! Chiar dacă nu sunteţi mereu pe aceeaşi lungime de undă sau nu aveţi aceleaşi gusturi şi păreri, comunicarea cu ceilalţi membri din familie este vitală acum, de aceea încearcă să ţii cont şi de părearea lor!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...