Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 16 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 16/04/2016 | 09:08
HOROSCOP 16 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Astăzi pot apărea unele obstacole sau întârzieri cauzate de greşeli în comunicare. Este posibil să ai dificultăţi în a comunica şi a transmite ceea ce gândeşti mai ales când ai de a face cu persoane dificile sau agresive. Încearcă să-ţi alegi atent şi cu grijă cuvintele şi să nu fi ofensiv. Altfel, e posibil ca negocierile să nu aducă rezultatele dorite. Dacă apar tensiuni la muncă sau situaţii imprevizibile în privinţa banilor, încearcă să fii spontan şi flexibil. Îngrijorarea nu rezolvă situaţia.

Taur
Astăzi ai şansa să-ţi îmbunătăţeşti imaginea atât la locul de muncă cât şi în cercul de prieteni aşa că foloseşte toate atuu-urile de care dispui. Implică-te maxim în tot ceea ce faci şi fii încrezător în forţele proprii. În final, nu vor întârzia să apară recompensele mult aşteptate şi rezultatele bune în tot ceea ce întreprinzi. Astrele favorizează domeniul profesional având şansa să-ţi măreşti veniturile. Pe de altă parte, înarmează-te cu răbdare fiindcă îţi va fi foarte des solicitat ajutorul.

Gemeni
Deşi ziua se anunţă destul de furtunoasă şi pot apărea anumite situaţii imprevizibile în viaţa ta, astrele te ajută rezolvi cu bine totul. Pe plan profesional poţi avea parte de recompense şi de aprecieri. Este însă foarte important să renunţi la gândirea negativă şi la anumite temeri care, în fond, nu sunt justificate mai ales că astrele te protejează inclusiv în ceea ce priveşte aspectul financiar. Sunt şanse de câştig ce te pot ajuta să-ţi echilibrezi bugetul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Rac
Este un moment în care poţi, cu paşi mărunţi, să faci progrese în ceea ce priveşte anumite proiecte de grup sau un proiect personal demarat de curând. Încearcă să nu aştepti să vezi ce urmează să se întâmple sau să laşi lucrurile să curgă de la sine, cel mai indicat ar fi să acţionezi. E şi mai puţin stresant aşa. Se anunţă un weekend cu multe aspecte pozitive şi evenimente pentru nativii din Rac. Eşti foarte activ din punct de vedere intelectual şi nu numai, ar fi bine totuşi să nu te suprasoliciţi.

Leu
Încearcă să te focusezi mai mult pe carieră şi pe consolidarea poziţiei profesionale. E posibil să cunoşti persoane importante care te ajută să evoluezi. Această perioadă este destul de solicitantă iar pentru a reuşi să depăşeşti cu bine problemele de zi cu zi, ar fi indicat să-ţi gestionezi corect şi eficient timpul. Spiritul competitiv şi dorinţa de a domina nu te ajută prea mult astăzi. Încearcă să înveţi să lucrezi în armonie cu tot ceea ce te înconjoară şi să faci cu plăcere orice activitate.

Fecioară
Urmează o perioadă destul de plină din punct de vedere profesional, în care te poţi specializa sau perfecţiona urmând anumite cursuri. Studiile sunt favorizate în această perioadă. Deşi ai o perioadă aglomerată la muncă, poţi realiza mult mai mult decât ai făcut-o de la începutul anului până acum. Totul ţine de cum îţi foloseşti energia. Încearcă să renunţi un pic la spiritul critic şi analitic şi să te concentrezi mai mult pe aspectele pozitive şi, mai ales, pe soluţionarea problemelor.

Balanţă
Astăzi este posibil să primeşti informaţii valoroase pe care ar fi bine să le reţii, chiar dacă în primă fază nu le înţelegi prea bine sensul pentru că te vor ajuta cu siguranţă în viitor. În domeniul profesional astrele îţi pot aduce în cale persoane care să te sprijine şi de la care poţi obţine anumite beneficii financiare şi nu numai. Încearcă să fii pe fază. Defineşte cât mai clar modalitatea în care împarţi bunurile şi veniturile cu asociaţii sau partenerii de viaţă. E bine să ştii de la început.

Scorpion
Tactul nu este neapărat atuu-ul tău astăzi. Chiar dacă nu poţi empatiza cu cei din jur încearcă macar să îi asculţi. Nu vei avea nimic de pierdut. Apar situaţii care te obligă să revizuieşti anumite lucruri din viaţa ta. Ar fi bine să începi acum să pui bazele unor iniţiative/proiecte mai solide. Poţi regăsi echilibrul între tine şi lumea exterioară dacă eşti deschis să faci acest pas, să faci schimbări şi să-ţi doreşti acest echilibru.

Săgetător
Astăzi eşti susţinut să rezolvi cu uşurinţă orice problemă care apare în domeniul profesional sau în cel personal. În acelaşi timp, ai şanse mari să progresezi în carieră. Eşti foarte creativ în această perioadă, lucru care te poate ajuta să te reinventezi sau să reuşeşti să ieşi cu bine din orice situaţie. Încearcă să te încrezi în instinctele tale, să fii spontan şi să nu judeci oamenii după aparenţe. Prietenii apar la momentul potrivit şi te poţi baza oricând pe opiniile sau pe sprijinul lor.

Capricorn
Astrele favorizează orice activitate ce ţine de serviciu. Ai şansa să fii recompensat şi apreciat pentru toate eforturile depuse de la început de an până în prezent. Este un moment favorabil în care, dacă te concentrezi foarte mult pe profesie şi te bazezi pe oameni de încredere, poţi avea rezultate foarte bune. Mizează pe valorile şi principiile tale de baza şi fii mai încrezător în forţele proprii. Ceilalţi vor avea înţelepciunea ori să te urmeze ori să nu-ţi stea în drum, va fi alegerea lor.

Vărsător
Fii cât mai discret azi şi nu vorbi despre problemele personale la birou şi nici nu te lăsa afectat de felul în care te tratează unii colegi. Profită de acest weekend şi odihneşte-te mai mult fiindcă urmează o săptămână foarte activă pentru nativii din Vărsător. Ai posibilitatea să găseşti biroul potrivit pentru tine sau să-l redecorezi pe cel existent. Încearcă să nu te îngrijorezi de faptul că vei primi sarcini în plus la muncă fiindcă, astfel, ai şansa să evoluezi pe plan profesional şi să fii apreciat.

Peşti
Dacă nu demonstrezi că ai capacitatea de a te mobiliza şi, mai ales, determinarea sau voinţa de a-ţi atinge scopul, nu te poţi baza pe ajutorul celorlalţi. E posibil să apară anumite discuţii la locul de muncă dar e foarte important modul în care te raportezi tu la acestea. Încearcă să fii asertiv şi să nu te implici mai mult decât este cazul. De cele mai multe ori, lucrurile nu sunt aşa de grave pe cât sunt prezentate de aceea e indicat să nu te laşi afectat de prezentarea dramatică a unei situaţii.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție impecabilă! La brațul cărui bărbat celebru a apărut
Nadia Comăneci, apariție impecabilă! La brațul cărui bărbat celebru a apărut
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani...
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...