HOROSCOP 19 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Publicat: 19/05/2016 | 07:44
HOROSCOP 19 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec

Este posibil ca în această perioadă să ţi se dezvolte interesul pentru spiritualitate, filosofii de viaţă sau subiecte ce ţin de dezvoltarea personală şi de evoluţia ta, pentru concepte legate de inocenţa şi liniştea sufletului. Reanalizează sau chiar revizuieşte planurile pe care le-ai pus în aplicare cu ceva timp în urmă pentru a avea mai multă eficienţă. Deşi eşti un luptător azi ai tendinţa de a renunţa dacă consideri că oamenii nu sunt atenţi la ideile tale sau dacă nu îţi apreciază eforturile.

Taur

Este posibil ca în această perioadă energia ta să fie canalizată către ajutorarea altora, către idei umanitare şi să fii foarte receptiv la nevoile oamenilor. Încearcă să nu acorzi mai multa atenţie planului profesional în detrimentul celui familial. Dacă te organizezi mai bine poţi ajunge la un consens între cele două. E posibil, de asemenea, să ai tendinţa de a idealiza relaţiile de prietenie. Chiar şi aşa, atenţia şi empatia ta vor fi foarte de folos în anumite situaţii pentru unii dintre ei.

Gemeni

În această perioadă este posibil să-ţi reevaluezi poziţia în legătură cu facultatea pe care o urmezi sau cu cea la care ţi-ai fi dorit să te înscrii. Dacă te gândeşti la faptul ca nu ţi-ai ales bine cariera ar fi indicat să amâni luarea unor decizii pentru sfârşitul lunii. Încearcă să cauţi în interior motivele reale ale acestor gânduri. E posibil să fii mult mai maleabil în privinţa relaţiei cu autoritatea sub orice formă ar fi aceasta. Lasă mai mult de la tine pentru menţinerea armoniei în familie.

Rac

Un plan bine făcut ar fi foarte indicat în această perioadă. Canalizează-ţi energia astfel încât să fii eficient dar încearcă să-ţi şi dozezi efortul pentru a-ţi proteja sănătatea. Deşi gândurile şi intenţiile tale sunt îndreptate către călătoriile la care visezi de mult timp rămâi totuşi cu picioarele pe pământ şi achită-ţi mai întâi datoriile. Energia îţi este canalizată către studii. Dacă eşti în perioada examenelor te ajută mult inspiraţia şi intuiţia pe care astrele ţi le dezvoltă în această perioadă.

Leu

În această perioadă apar provocări de tot felul în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jur de orice fel ar fi acestea. Reevaluează-ţi abilităţile de a comunica, de a negocia sau de a coopera. Astrele îţi induc ideea de a redefini sau de a reflecta asupra a ceea ce înseamnă mândria, ego-ul sau nevoia de a fi în mijlocul oamenilor. Încearcă să fii cât mai prezent şi mai practic la locul de muncă. Concentrarea îţi poate fi afectată de o puternică nevoie de detaşare, de abandonare sau chiar de visare.

Fecioară

Astăzi ai tendinţa să fii prea serviabil cu colegii şi să-ţi doreşti să aduci, cu orice preţ, armonia la locul de muncă. Încearcă totuşi să păstrezi energie şi pentru tine. Deşi ai foarte mult de lucru ar fi indicat să faci în aşa fel încât să-ţi conservi această energie şi să o canalizezi către chestiunile cu adevărat importante. Fă totul pas cu pas. Încearcă să nu te pierzi în detalii şi să rămâi cu picioarele pe pământ fiindcă ai tendinţa să-ţi faci iluzii în privinţa colaborării cu un viitor partener.

Balanţă

Te-ai simţit foarte slăbit în ultimul timp? Încearcă să rezolvi cât mai multe lucruri astăzi astfel încât să reuşeşti să-ţi dozezi energia şi pentru weekend. În această perioadă este foarte important să te axezi mai mult pe planurile tale de viitor, să le reanalizezi şi să modifici pe alocuri ceea ce consideri că trebuie modificat sau schimbat. În altă ordine de idei, atenţia şi energia îţi sunt canalizate mai mult către ajutorarea altora, în mod special a colegilor sau a persoanelor cu care colaborezi.

Scorpion

În această perioadă astrele îţi oferă posibilitatea de a-ţi exprima adevărata natură şi, mai ales, creativitatea. Canalizează-ţi energia către lucruri care îţi fac cu adevărat plăcere. De asemenea, ar fi indicat să te concentrezi mai mult pe obiectivele profesionale deja stabilite pentru ca, în weekend, să ai timp pentru partener şi pentru copii. Poţi deveni un artist în modul în care îţi exprimi emoţiile iar inima ta poate vibra intens la orice formă de artă. Acordă atenţie hobby-urilor tale. 

Săgetător

Urmează o perioadă în care cuvintele cheie ar putea fi: organizarea gândurilor, organizarea informaţiei, organizarea discursului şi, mai ales, ordine în acte. Încearcă să mai încetineşti ritmul şi să te ocupi numai de ceea ce cunoşti sau stăpâneşti foarte bine fiindcă nu stai foarte bine la capitolul concentrare. În altă ordine de idei, parte din energia ta se va îndrepta către rădăcini, către familie dar şi către o mai bună înţelegere a locului ce ne-a fost cu adevărat destinat în Univers.

Capricorn

Treci printr-o perioadă în care ar fi indicat să încerci să priveşti lucrurile în perspectivă şi să nu te laşi blocat de fiecare problemă ce îţi apare în cale; găseşte soluţii. Fii mai echilibrat în privinţa banilor şi a felului în care îi cheltui. Îţi poţi creşte venitul făcând o specializare sau cursuri ce ţin de latura ta creativă. Azi ar fi indicat să cooperezi mai mult cu colegii sau să lucrezi în echipă şi să încerci într-o formă cât mai concisă şi clară să le comunici părerile şi ideile tale.

Vărsător

Planul financiar poate fi activat sau îmbunătăţit în următoarea perioadă dacă iei în considerare şi întreprinzi tot felul de activităţi ce presupun artă, fotografie, creativitate în general. Te afli într-un moment în care ar fi indicat să-ţi cultivi pe deplin talentele şi resursele şi să investeşti în tine şi în ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Dacă apar disensiuni la locul de muncă cel mai bine ar fi să nu le dai atenţie şi să amâni eventualele discuţii pentru sfârşitul lunii.

Peşti

Un lucru pe care ar fi bine să-l faci în această perioadă este acela de a încerca să-ţi regăseşti sau să-ţi exprimi propria identitate într-un mod cât mai valoros. În ceea ce priveşte problemele de serviciu ar fi indicat să le abordezi cu o atitudine de detaşare şi cu mult tact şi, în acelaşi timp, să rămâi şi vigilent. Influenţele astrale îţi accentuează tendinţa de a idealiza tot ceea ce se întâmplă în jurul tău iar oamenii pot avea despre tine percepţia că eşti tot timpul cu capul în nori.

 

 

Citește și...