Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 APRILIE. Află ce nativi se vor bucura azi de succes în absolut tot ceea ce fac

HOROSCOP 2 APRILIE. Află ce nativi se vor bucura azi de succes în absolut tot ceea ce fac

De: Cancan 02/04/2016 | 10:36
HOROSCOP 2 APRILIE. Află ce nativi se vor bucura azi de succes în absolut tot ceea ce fac

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi inima ta va învinge mintea în bătălia dintre emoţii şi logică, un lucru benefic pentru lămurirea şi rezolvarea anumitor aspecte tensionate din familie. În ultimul timp ai acordat foarte multă atenţie muncii tale şi, pe bună dreptate, ai şi fost apreciat. Însă încearcă să nu neglijezi familia şi pe cei dragi. Dacă vrei să faci un împrumut sau o investiţie, azi ar fi momentul potrivit dar, nu înainte de a face un consiliu de familie. E foarte posibil ca sfaturile acestora să te avantajeze.
Taur – Astăzi, astrele favorizează parteneriate şi colaborări noi, perfectarea acestora şi stabilitatea lor în timp. E posibil să iei unele decizii care îţi vor schimba viaţa. Tenacitatea ta proverbială te ajută să duci la îndeplinire toate sarcinile de pe ordinea de zi şi chiar îţi va face plăcere să-ţi pui în ordine toate actele. Pot apărea mari schimbări în plan relaţional în această perioadă. Ori cunoşti pe cineva dacă eşti singur, ori găseşti metode de a readuce echilibrul în relaţia de cuplu.
Gemeni – Treci printr-o perioadă foarte activă în care ar trebui să ai curajul să demarezi un proiect nou pentru care vei găsi şi susţinere din partea celorlalţi. Mintea îţi este foarte curioasă azi. Îţi pot atrage atenţia anumite informaţii care sunt noi pentru tine şi pe care vei dori să le aprofundezi şi să le foloseşti în beneficiul tău. Prudenţa este însă cuvântul cheie când vine vorba de finanţele tale. Din acest punct de vedere vei sta mult mai bine în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie.
Rac – Pentru o stare de spirit bună este indicat în această perioadă să alungi gândurile negative. De asemenea, ar fi indicat să ieşi în faţă şi să le arăţi tuturor ce ştii să faci. Imaginaţia ta şi abordarea inedită a unor aspecte legate de munca la birou îţi pot aduce recunoaştere şi chiar recompense din partea şefilor. Azi ai şanse mari să te bucuri de un partener mult mai atent şi chiar mult mai pasional. Poţi organiza o cină romantică sau chiar o ieşire la dans pentru a-i da ocazia să se manifeste.
Leu – Mintea funcţionează la cote maxime şi, cu perseverenţă, poţi rezolva probleme sau situaţii care au stagnat în ultimul timp. De asemenea, profită de acest lucru şi înscrie-te la un curs de specializare. Dorinţa de a cunoaşte noi orizonturi şi spiritul de aventură se accentuează în aceasta perioadă. Este chiar posibil să faci o călătorie. Încearcă să nu te implici în discuţii inutile şi să nu fii combativ atunci când nu este cazul. De multe ori cuvintele pot fi percepute şi interpretate greşit.
Fecioară – Orice ai avea de făcut astăzi încearcă să faci totul pas cu pas şi cu mintea focusată pe soluţii şi pe rezultat. Altfel rişti să-ţi împrăştii energia în toate direcţiile. În această perioadă te poţi aştepta la anumite evenimente neprevăzute în ceea ce-l priveşte pe partener, posibil şi discuţii legate de bani. Încearcă să abordezi cu calm eventualele conflicte. Este posibil ca cineva să-ţi ceară ajutorul şi să-ţi dovedeşti încă o dată calitatea de persoană empatică. Nu face însă un sacrificiu.
Balanţă –  Zilele acestea este posibil să comunici mai greu cu partenerii de afaceri sau colaboratorii, ori tu nu eşti foarte explicit ori aceştia înţeleg greşit ceea ce încerci tu să le comunici. E posibil să iei decizii legate de viaţa de familie, în special în ceea ce priveşte copiii. Poţi transforma căminul într-un loc mult mai armonios. Spre seară, deşi îţi doreşti să-ţi petreci timpul alături de partenerul de viaţă, părinţii sau prietenii îţi vor solicita atenţia. Invită-i pe toţi la un restaurant.
Scorpion – Dacă eşti dornic să-ţi trăieşti viaţa conform dorinţelor şi nevoilor tale, încearcă să le acorzi mai multă atenţie şi să le faci cunoscute şi celorlalţi. Astfel, te poţi elibera de stresul acumulat în timp. Atitudinea e cea care contează azi! Cu mult entuziasm vei reuşi să dai de cap tuturor situaţiilor neprevăzute, mai ales celor legate de birocraţie. Relaxează-te şi controlează-ţi eventualele ieşiri nervoase. Dacă simţi prea multă presiune, retrage-te în biroul tău şi nu interacţiona cu nimeni.
Săgetător– Este posibil să ai o zi în care să cunoşti multe persoane, comunicarea fiind la cote maxime. E important totuşi să încerci să fii selectiv în alegerile tale. Eşti într-o perioadă în care resimţi puternic urmările experienţelor neplăcute din ultimul timp. Dacă reuşeşti să te detaşezi şi să le analizezi cu obiectivitate, le vei înţelege altfel. Un eveniment social sau o întâlnire de grup îţi pot furniza informaţii interesante pe care vei dori să le comentezi şi să le foloseşti în beneficiul tău.
Capricorn – Încearcă să nu te interiorizezi sau să te ascunzi în spatele unui zid, ţine cont de faptul că discuţia cu un prieten te poate ajuta să te mai eliberezi de griji şi de tensiunea acumulată. E posibil să fii nevoit să iei unele decizii în ceea ce priveşte viitorul tău sau finalizarea anumitor proiecte. Ar fi indicat să te sfătuieşti cu cineva apropiat. E o perioadă propice unor schimbări care ţin de personalitatea şi de maturizarea ta, fiind posibil chiar să faci un pas înainte şi să te muţi singur.
Vărsător – Treci printr-o perioadă destul de oscilantă din punct de vedere profesional. Depinde mult de atitudinea ta şi de eficienţa cu care abordezi sarcinile zilnice dacă reuşeşti să echilibrezi balanţa. Fiindcă deţii foarte multă imaginaţie şi ai un spirit inovator, astăzi îţi poţi surprinde plăcut colegii şi poţi fi chiar recompensat de către şefi. Dacă în ultimul timp ai neglijat viaţa socială şi întâlnirile cu prietenii, reconsideră acest aspect fiindcă acestea pot fi un izvor de energie pentru tine.
Peşti – Încearcă să-ţi valorifici la maxim resursele şi talentele. A venit momentul să ieşi din umbră şi să ai mai mult curaj şi să pui în aplicare proiectele tale. Eşti foarte creativ şi ar trebui să profiţi la maxim de acest lucru. Pune pe hârtie orice idee îţi trece prin cap şi caută modalităţi să le pui în practică. Primeşti dovezi că nu ţi-ai ales greşit prietenii. Fie că e vorba de un sfat, de ajutor sau de distracţie, aceştia îţi schimbă în bine starea de spirit şi îţi pot face seara mai frumoasă.

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...