Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 20 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 20/05/2016 | 07:34
HOROSCOP 20 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Stăpânirea de sine îţi e pusă la încercare în condiţiile în care unele neînţelegeri din ultimul timp se pot transforma foarte repede în conflicte. Simţi nevoia să experimentezi lucruri noi. Nu ezita să-ţi satisfaci această nevoie fiindcă aceste experienţe vor contribui la dezvoltarea ta personală. Seara este potrivită pentru o întâlnire cu prietenii sau pentru a-ţi petrece timpul la un eveniment în care regăseşti persoane cu aceleaşi preocupări. Cu cât eşti tu mai relaxat cu atât vor fi şi cei din jurul tău.

Taur

Încearcă să fii flexibil şi să acorzi circumstanţe celor care greşesc. Nu toţi sunt înzestraţi cu tenacitatea de care dai tu dovadă. Fii atent la orice informaţie pe care o primeşti fiindcă poţi găsi o soluţie salvatoare şi vei primi laudele binemeritate. Dacă te mobilizezi şi îţi faci programul astfel încât să ai timp şi pentru partener poţi avea o zi cum nu ai mai avut de mult. Concentrează-te pe relaţie. E şi un moment potrivit pentru a vă reconfirma sentimentele şi pentru a face planuri de viitor.

Gemeni

Poţi fi puţin dezamăgit pentru că, în timp ce tu tragi pentru echipă, ceilalţi sunt focusaţi pe ei înşişi însă şefii vor aprecia asta. Bazează-te pe intuiţie şi nu ezita să intri în dezbateri. Cuvintele tale, tonul vocii te fac foarte convingător. Fii mai înţelegator cu cei care îţi solicită atenţia sau ajutorul chiar dacă tu consideri că faci prea multe sacrificii. O zi plină de evenimente şi în care poţi lua parte la multe discuţii şi schimburi de idei. Vei avea ocazia să-ţi demonstrezi calităţile.

Rac

Astăzi îţi este solicitat ajutorul pe de o parte de către familie pe de altă parte de prieteni. Încearcă să nu-ţi impui punctul de vedere chiar dacă intenţiile tale sunt bune. E posibil ca ceea ce spui să nu fie exact ceea ce oamenii vor să audă. Încarcă-te cu mai multă energie pozitivă şi nu te lăsa afectat de ceea ce spun ceilalţi fiind o perioadă în care cuvintele pot fi răstălmăcite. Ai capacitatea de a simţi ce alţii nu simt. Preţuieşte şi dezvoltă acest lucru în loc să îl negi sau să te temi. 

Leu

Să nu te mire dacă azi se ivesc conflicte din senin fiindcă este posibil ca asertivitatea ta să-i deranjeze pe unii. Oamenii reacţionează imprevizibil şi poţi fi surprins de lucruri care vin fără un avertisment prealabil. Acum că ştii abordează totul cu multă detaşare. Simţi nevoia de a fi în centrul atenţiei iar dacă familia nu îţi oferă asta mai bine ieşi cu prietenii în oras. Vei străluci. Cel mai indicat ar fi să te gândeşti la cea mai bună modalitate prin care să-ţi investeşti resursele emoţionale.

Fecioară

Dacă rămâi cu inima deschisă, calea către noi oportunităţi se va deschide şi vei primi ajutor de la cine nu te aştepţi. Pe de altă parte, e posibil să ai o zi din acelea în care cei aflaţi în spatele tău la coada de la magazin să fie iritaţi de faptul că îţi ia prea mult să te decizi. Spre seară, devii cel care calmează spiritele şi ale cărui vorbe îi determină pe ceilalţi să renunţe la dispute. Ai dorinţa de a scăpa de monotonie şi poţi aborda altfel viaţa, relaţia cu tine însuţi dar şi cu cei dragi.  

Balanţă

Chiar dacă ai impresia că situaţia scapă de sub control, linişteste-te fiindcă vei găsi cu siguranţă soluţii pentru problemele care apar. Fii mai relaxat şi încearcă să nu te mai fixezi pe detalii. Eficienţa şi deciziile luate astăzi vor fi apreciate de ceilalţi. Încearcă să te înconjori de oameni pozitivi care pot aduce puţină armonie în viaţa ta. De multe ori eşti prea critic cu tine, te învinuieşti pentru tot felul de lucruri şi nu ştii să te valorizezi. E momentul să lucrezi cu tine în sensul ăsta.

Scorpion

Dacă te simţi invadat din toate părţile de solicitări şi probleme încearcă să-ţi construieşti o nouă strategie şi să rezolvi totul pas cu pas. Poate fi una din acele zile în care ai impresia că găseşti sprijin de nicăieri. Iar dacă ai sentimentul că nu te place nimeni şi că prietenii s-au îndepărtat de tine vorbeşte-le deschis despre asta. Poate adevăratul motiv este că tu nu te mai placi aşa cum eşti. O plimbare în aer liber prin care să te reconectezi cu natura ar fi cea mai bună soluţie momentan.

Săgetător

Fii conştient de energia benefică din jur şi foloseşte asta în avantajul tău. Încearcă să te detaşezi şi să te ridici deasupra problemelor pentru că astfel vei vedea că situaţia nu a scăpat de sub control. Mai bine lucrezi cu negativitatea decât să o ignori. Abordează problema imediat cum apare fiindcă îţi va fi mai uşor să o rezolvi. Spre seară, ar fi indicat să petreci timpul alături de familie sau de persoane care îţi aduc stare de bine la o cină cu mâncare bună şi poveşti din copilărie.

Capricorn

Dacă vrei să-ţi demonstrezi valoarea profesională eşti favorizat de astre în acest sens. Dar dacă, din contră, îţi doreşti să evadezi din cotidian şi să te detaşezi de probleme mai bine îţi iei o zi liberă. Organizează o ieşire în oraş, alătură-te prietenilor pentru o plimbare în aer liber sau chiar pentru o excursie la munte. Pe de altă parte, şi timpul petrecut în familie este de bun augur iar poveştile pe care le vei afla de la bunici îţi vor aduce o stare de bine ca dintr-o lume de basm.

Vărsător

Deşi ai o stare bună astăzi pare că toată lumea din jur încearcă să-ţi pună beţe în roate dar tu nu te lăsa influenţat pentru a nu te indispune inutil sau mai mult decât e cazul. Pe de altă parte, dacă ai impresia că ai acordat prea multă atenţie partenerului şi că ai fost neglijat ţi-ar prinde bine o discuţie deschisă şi sinceră pe această temă. Spre seară, găseşte un moment prielnic pentru a petrece mai mult timp cu tine însuţi şi pentru a înţelege motivele dezamăgirilor tale din ultimul timp.

Peşti

Azi toată lumea pare că vrea să facă lucrurile pe cont propriu însă, pentru rezultate bune, cooperarea şi înţelegerea ar trebui să meargă mână în mână. Ai tendinţa să fii omul extremelor şi asta creează dezorganizare în mintea ta şi în munca pe care o faci. Fii mai atent şi ascultă oamenii la care ţii chiar dacă nu-ţi convine ce auzi. Pe de altă parte, triază persoanele din jur în funcţie de nevoile tale, amintindu-ţi să spui un NU conştient ori de câte ori simţi că lucrurile nu stau aşa cum ţi-ai dori.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...