Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 26 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 26/04/2016 | 07:35
HOROSCOP 26 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Cele două forţe care te conduc în aceste zile sunt romantismul şi creativitatea. E posibil ca lucrurile să se mai liniştească în relaţia de cuplu. Ar fi bine să nu apelezi la sporturi extreme şi să nu-ţi neglijezi sănătatea. Nu te suprasolicita şi odihneşte-te mai mult. Încearcă să te exprimi cât mai clar când vorbeşti cu ceilalţi, mai ales cu fraţii sau surorile. Îndepărtează-te cât mai mult de întâlnirile de familie şi fă-ţi un program numai al tău în care să faci lucruri care te relaxează.

Taur

Încearcă să-ţi asculţi instinctele şi vei reuşi să treci cu bine peste anumite situaţii care îţi pot destabiliza sectorul financiar. Astăzi vei reuşi să ieşi cu bine din orice situaţie datorită determinării şi tenacităţii de care dai dovadă şi care te şi caracterizează. Ai un tonus bun care îţi permite să-ţi faci un program cât mai plin şi să petreci timpul înconjurat de copii. Fii mai prezent în relaţia de cuplu pentru că pot apărea unele confuzii care pot destabiliza relaţia. Exprimă-ţi emoţiile.

Gemeni

Încearcă să nu exagerezi cu percepţia pe care o ai vis a vis de atitudinea unor prieteni. E posibil să greşească, dar tu fii obiectiv. În ceea ce priveşte finanţele nu se întrevăd cheltuieli neprevăzute sau fluctuaţii mari. Poate doar la ieşirile cu prietenii să cheltui ceva. Fii obiectiv într-o eventuală discuţie pe care o poţi avea cu tatăl tău şi ascultă-i şi lui punctul de vedere.  Cu sănătatea nu sunt probleme, te simţi doar puţin lipsit de energie. E recomandat să te odihneşti mai mult.

Rac

Dacă eşti vulnerabil la criticile ce ţi se aduc, nu trece raţiunea prin filtrul emoţiilor. Partenerul va fi încântat dacă ajungi acasă devreme pentru că veţi avea ocazia să lămuriţi anumite neînţelegeri. Încearcă să te detaşezi de agitaţia din jur şi să petreci cât mai mult timp cu partenerul sau copiii fiindcă ai ocazia să petreci momente plăcute alături de ei. Conştientizează-ţi tensiunile interioare şi acceptă-le pentru a te putea elibera de ele şi comunica cât mai constructiv cu cei din jur.

Leu

Chiar dacă te simţi în formă din punct de vedere fizic, încearcă totuşi să eviţi excesele. E posibil să apară tensiuni cu anumiţi prieteni. Încearcă să rămâi cât mai obiectiv şi să asculţi şi punctul lor de vedere. Canalizează-ţi plusul de energie cât mai corect pentru a nu deveni irascibil cu cei din jur, activităţile sportive te ajută în acest sens. Relaţia de cuplu poate deveni puţin tensionată şi ar fi indicat să discuţi despre ceea ce te deranjează, astfel poţi evita situaţii neplăcute.

Fecioară

Fii mai blând cu tine şi nu te mai judeca. Bucură-te de această zi şi nu te încărca cu sarcini care nu sunt ale tale. Pune în balanţă ceea ce dai şi ceea ce primeşti de la prietenii tăi. Îţi place să ajuţi, însă la un moment dat s-ar putea să rămâi fără resurse. Nu intra în discuţii sau situaţii care îţi creează disconfort din start. Înţelept ar fi să te retragi şi să stai departe de bârfe. Fă lucruri care să te scoată din zona de confort şi care să te ajute să ieşi puţin din rutina zilnică.

Balanţă

E timpul să ieşi în lumina reflectoarelor şi să-i înveţi pe alţii. Astrele favorizează ascensiunea ta în carieră, primind şi susţinere de la ceilalţi. E important să foloseşti eficient energia de care dispui, astfel vei reuşi să finalizezi proiectele care au stagnat. Fă o schimbare în viaţa ta, înscrie-te la cursuri diferite de ce ai făcut până acum, poate yoga sau arte marţiale. Nu e momentul să stai în umbră aşa că sună-ţi prietenii şi mergi la un eveniment la care cu siguranţă vei ieşi în evidenţă.

Scorpion

Încearcă să-ţi conservi energia pentru a nu avea probleme de sănătate şi fii prudent. Detaşează-te de probleme şi fii mai activ în viaţa socială pentru că poţi cunoaşte persoane care să-ţi împărtăşească idealurile. Starea ta psihică nu este foarte strălucită, te simţi surmenat şi puţin neglijat aşa că n-ar fi rău să ceri o mână de ajutor unui prieten apropiat. Dedică mai mult timp partenerului de viaţă. Astrele favorizează această relaţie şi puteţi trăi momente foarte plăcute şi pline de romantism.

Săgetător

Încearcă să eviţi lucrurile şi situaţiile neclare şi comunică într-un mod diplomat ceea ce ai de spus. Canalizează corect energia pentru a rezolva unele aspecte pe care le-ai neglijat şi înconjoară-te de oameni pozitivi şi pe aceeaşi lungime de undă cu tine. E posibil să nu fii în cea mai bună formă iar acest lucru poate afecta relaţia de cuplu mai ales dacă există anumite diferenţe de gândire între voi. Nu te lăsa copleşit de gânduri negative şi caută modalităţi de relaxare şi de detaşare.

Capricorn

Fii mai atent la felul în care comunici celorlalţi ce vrei să spui, ai tendinţa de a fi destul de vulnerabil la ceea ce ţi se transmite înapoi. Dacă îţi foloseşti calitaţile şi te dedici întru totul muncii poţi încheia contracte ce îţi vor aduce un profit bun care să-ţi echilibreze bugetul. Pregăteşte-ţi casa pentru vizitele prietenilor din copilărie. Nu întotdeauna poţi controla felul în care decurg relaţiile de familie. Încearcă să te relaxezi şi să lasi lucrurile să curgă de la sine.

Vărsător

Este posibil să interacţionezi cu foarte multă lume astăzi. Te vei bucura de compania unor oameni care vor aduce un plus de calitate în viaţa ta. Dacă simţi că baţi pasul pe loc în ceea ce priveşte planul profesional încearcă să nu te descurajezi şi să-ţi foloseşti cât mai eficient calităţile. Acordă mai multă importanţă lucrurilor pozitive din viaţa ta. Astrele îţi oferă foarte mult şarm şi ai putea să te foloseşti de acest lucru pentru a revigora relaţia de cuplu sau pentru a cuceri pe cineva.

Peşti

Foloseşte-ţi creativitatea pentru a găsi soluţii care să-ţi crească veniturile şi rămâi cu picioarele pe pământ. Pune cap la cap informaţiile pe care le primeşti pentru că te vor ajuta să găseşti o soluţie care va rezolva o problemă mai veche. Nu interpreta greşit ceea ce vor cei din familie să-ţi comunice, pune accent pe o comunicare cât mai deschisă şi sinceră. Profită de timpul liber relaxându-te şi introspectându-te şi nu te lupta cu stările tale, încearcă să le înţelegi ca să te înţelegi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea