Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 MAI. Berbecii sunt un pic instabili din puncte de vedere…

HOROSCOP 26 MAI. Berbecii sunt un pic instabili din puncte de vedere…

De: Cancan 27/05/2016 | 08:03
HOROSCOP 26 MAI. Berbecii sunt un pic instabili din puncte de vedere...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec
Este posibil să te trezeşti confuz şi puţin slăbit. Incearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut şi să nu pui prea mare presiune pe tine. Apare oportunitatea de a participa la un proiect pe care şi-l doreşti de mult. Astazi interacţionezi cu o gramadă de oameni şi poţi primi chiar ajutorul aşteptat, reuşind astfel să scapi chiar şi de unele datorii mai vechi. Fii atent la informatiile pe care le primesti şi notează-ţi ideile fiindcă te pot duce într-o direcţie nouă şi bună.

Taur
E posibil să fi resimţit puternic fluctuaţiile financiare din ultimul timp. Trebuie să amâni achiziţiile pe care vrei le faci până restabileşti situaţia. E o zi în care ar fi bine să ajungi la un compromis în situaţiile sensibile şi să te pui şi în situaţia celuilalt pentru a vedea ambele feţe ale monedei. Presiunile puse asupra ta în ultimul timp te-au dezechlibrat şi sunt resimţite şi acum. Încearcă să rămâi neclintit şi să mergi mai departe. Situaţia de la birou începe să revină la normal.

Gemeni
Eşti stimulat intelectual de idei noi, de probleme sociale sau politice. Aglomerarea de sarcini de la serviciu te frustrează şi te determină să-ţi spui întrebări referitoare la cariera ta şi la anumite schimbări. Munca intensă din ultimul timp a creat un dezechilibru psihic şi fizic. Poate ar fi bine să schimbi direcţia profesională pentru a-ţi menaja sănătatea. Îţi pui problema unor schimbări în viaţa ta dar evaluezi prea mult situaţia materială. Urmăreşte-ţi instinctul pentru a lua cea mai bună decizie.  

Rac
Ai imaginaţie şi e posibil să petreci ore întregi scriind sau creând. Vei fi surprins de rezultat şi te vei simţi eliberat. Nu te sfii să vorbeşti despre ceea ce simţi cu partenerul sau cu un coleg. Vei descoperi că situaţia nu este atât de neagră pe cât o vezi. Ar fi indicat să te înscrii la un curs care îţi poate îmbunătăţi modul de a gândi şi de a percepe viaţa. Mintea ta e un carusel azi. Gânduri şi idei, unele contradictorii se plimbă pe acolo. Pune-le pe o foaie de hârtie, mâine vor avea un sens.

Leu
Posibil să apară un conflict între responsabilităţile familiale şi obligaţiile faţă de prieteni şi să simţi că nu mai poţi tine lucrurile sub control. Vrei să mergi la un eveniment dar trebuie să te ocupi de problemele apărute la birou. Un obiectiv pe termen lung la care ai lucrat susţinut în ultimul timp e foarte posibil să se împlinească şi curând şi cu rezultatele scontate. Se anunţă o zi plină dar şi productivă. Te poţi implica în activităţi ce ce implică abordarea unor probleme sociale.

Fecioară
Eşti nemulţumit de atitudinea unor colegi. Fii obiectiv şi discută deschis despre asta. Nu lăsa emoţiile să preia controlul asupra ta. Apar mici probleme în timpul unei călătorii dar cu prezenţă de spirit le depăşeşti. Simţi nevoia să ieşi din rutina zilnică ceea ce nu ar fi rău. Ar fi chiar bine să te mai relaxezi şi să te bucuri de micile plăceri ale vieţii. Vrei de ceva timp să dezvolţi o afacere pe cont propriu care să-ţi dea mai multă libertate de mişcare. E o zi bună pentru a începe căutarea.

Balanţă
Posibil să amâni o călătorie sau o acţiune din cauza unor temeri sau a banilor. Ar fi bine să o faci totuşi. Dacă doresti să te înscrii la nişte cursuri însă nu te poţi decide la care dintre ele, urmează-ţi instinctul. Apare la la muncă oportunitatea de a lansa un nou proiect, ocazie cu care îţi poţi demonstra experienţa şi capacităţile profesionale. Azi poţi primi informaţii utile ce te vor ajuta să înţelegi unde anume ai greşit în ultima perioadă din punct de vedere profesional şi să remediezi.

Scorpion
Azi e posibil să te simţi mai obosit decât de obicei şi cu o energie scăzuta. Nu pune presiune pe tine. Reapar emoţii din trecut care trebuie scoase la suprafaţă pentru a te putea elibera de ele. Ai incredere şi lucrează cu tine. La muncă te poţi confrunta cu situaţii conflictuale care te pot denigra. Fii cu un pas înaintea lor şi rămâi stăpân pe situaţie. Vise neobişnuite îţi pot aduce răspunsuri revelatoare despre trecut şi chiar viitor. Notează-le, pot fi mesaje transmise de subconştientul tău.

Săgetător
Probleme mai vechi legate de stima de sine ies la suprafaţă azi. Nu le evita, rezolvă-le. Rămâi obiectiv în orice situatie şi nu pierde din vedere cine eşti cu adevărat şi vei reuşi să ieşi cu bine din orice confruntare. O calatorie in interes de serviciu poate crea un inconvenient in relatia cu partenerul. Dar va înţelege până la urmă utilitatea acestui lucru. Dacă vei avea o discuţie în contradictoriu cu un prieten apropiat fii tu cel care cedează fiindcă relaţia voastră este mult prea importantă.

Capricorn
Te simţi fără vlagă dar nu încerca să pui presiune pe tine fiindcă viaţa nu înseamnă numai muncă. Ar fi indicat să încetineşti puţin ritmul de muncă şi să te relaxezi. Mişcarea de dimineaţă îţi face bine atât fizic cât şi psihic, îţi limpezeşte mintea pentru a face faţă cu brio situaţiilor de la muncă. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile tehnice, cunoştinţele despre tot ce înseamnă aparatură şi să-ţi eficientizezi munca, astazi ai ocazia aşa că specializează-te şi fă un plan de bătaie.

Vărsător
Astăzi jobul sau o altă activitate în care eşti implicat îţi pot solicita calităţile creative pentru a realiza unui proiect deosebit. Întâlniri, conversaţii inedite, veşti şi situaţii neprevăzute sunt la ordinea zilei. Ramâi focusat şi nu amplifica lucrurile. Încearcă să nu investeşti în nimic azi. Foloseşte-ţi inventivitatea pentru a-ţi echilibra finanţele. Simţi nevoia să combini abilităţile artistice cu tehnologia. Ai putea participa la un curs de fotografie fiindcă ai şanse să te specializezi.

Peşti
Un subiect delicat şi de interes pentru tine ar putea aduce astăzi la suprafaţă emoţii adânc îngropate. Cel mai indicat ar fi să nu le reprimi. Încearcă să eviţi confruntările directe sau răbufnirile emoţionale şi nu spune cuvinte pe care îţi va fi imposibil să ţi le retragi. Te simţi oarecum depăşit de situaţie. Nu ezita să ceri ajutorul unui coleg. Te aşteaptă o zi plină de evenimente şi activităţi noi. Nu stagna în starea de confort care te poate impiedică să rişti şi să avansezi de fapt.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...