Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 MARTIE! Află aici ce-ţi rezervă astrele! Zodia care va primi astăzi vestea mult aşteptată!

HOROSCOP 29 MARTIE! Află aici ce-ţi rezervă astrele! Zodia care va primi astăzi vestea mult aşteptată!

De: Cancan 29/03/2016 | 09:30
HOROSCOP 29 MARTIE! Află aici ce-ţi rezervă astrele! Zodia care va primi astăzi vestea mult aşteptată!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ar fi bine să conştientizezi faptul că cerând câteodată ajutorul nu înseamnă neaparat că eşti o persoană slaba ci, mai degrabă, că eşti o persoană destul de înţeleaptă. În acest sfârşit de lună ar trebui să resimţi efectele benefice ale astrelor, mai ales în ceea ce priveşte planul profesional şi cel financiar.

Încearcă să-ţi conservi şi să-ţi foloseşti cât mai înţelept energia de care dispui din plin, dar şi timpul, prioritizând lucrurile în viaţa ta. Un program meticulos nu strică niciodată.

Taur – Acţiune, iniţiativă, ambiţie sunt cuvinte cheie în această zi. Important este să ştii ce vrei şi, astfel, poşi obţine tot ceea ce îţi doreşti. Este bine să-ţi dai seama că anumitor persoane chiar le pasă de tine şi îşi doresc sincer ca tu să reuşeşti. Bazează-te mai mult pe înţelepciunea acumulată în timp şi pe iubire.

Joacă-te, râzi, aminteşte-ţi cum te distrai când erai copil, fă lucruri care îţi făceau atât de bine odinioară. Exprimă pozitivitate şi vei atrage şi mai multe situaţii pozitive.

Gemeni – Încearcă să te gândeşti că această perioadă din viaţa ta este temporară şi că vei ajunge să-ţi faci propriile reguli mai repede decât crezi acum. Acceptarea completă a vieţii tale este cel mai bun lucru pe care îl poti face pentru tine deocamdată pentru a putea trece mai uşor peste probleme sau griji. Câteodată anumite lucruri trebuie tolerate.

În schimb, viaţa ta socială, dar şi cea sentimentală sunt activate şi favorizate de astre. Poţi de pe acum să încerci să organizezi ieşiri pentru weekend.

Rac – Felul în care interacţionezi cu alţi oameni este influenţat şi modelat de personalitatea ta, de atuuri, de experienţă şi prea puţin de persoana din faţa ta. Încearcă să-ţi schimbi atenţia de la un model unde toate aspectele din viaţa ta sunt în conflict, la un nou model unde toate acestea cooperează.

Ar fi indicat să fii mai mult alături de partener în această perioadă şi să încerci să-i afli nevoile. Îi poţi propune o ieşire în doi în care să faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai făcut demult.

Leu – Încearcă să renunţi pentru o perioadă la spiritul combativ sau la atitudinea de lider. Şefii tăi nu agreează cu siguranţă acest lucru. Fii mai atent la felul în care îţi gestionezi bugetul.

Încearcă să aduci în viaţă ta binele, mai degrabă decât să-l ascunzi în spatele nesiguranţei. Este recomandat să te bazezi doar pe forţele proprii. Conceptul de bunătate ar trebui să rezoneze cu sistemul tău de convingeri şi principii. Poţi să fii bun cu corpul tău şi sănătatea ta se va îmbunătăţi cu siguranţă.

Fecioară – Încearcă din când în când să accepţi faptul că întotdeauna există mai multe variante de a face un anumit lucru şi, de asemenea, încearcă să fii deschis mai multor posibilităţi. Sfârşitul acesta de lună se anunţă cu ceva surprize în planul profesional şi o parte din eforturile tale la locul de muncă vor fi apreciate şi recompensate.

Gândirea şi atitudinea pozitivă te pot ajuta să treci mai uşor peste anumite situaţii din viaţa ta, într-un fel mai optimist şi mult mai benefic pentru sănătate.

Balanţă – Nu mai încerca să rezolvi toate problemele celor din jur, iar la serviciu ar fi bine să lucrezi mai mult în echipă şi să împarţi din sarcini cu ceilalţi. Comunică într-un mod care să te ajute să fii auzit şi la care oamenii să se poată raporta pentru a putea înţelege mai bine mesajul transmis. Astfel, părerile tale vor fi primite mult mai bine. 

Norocul îţi vine din partea persoanelor dragi chiar şi în privinţa chestiunilor legate de carieră. Începe o perioadă în care poţi avea satisfacţii.

Scorpion – Azi ai mai multe sarcini de îndeplinit decât de obicei, iar presiunea din partea colaboratorilor poate fi destul de mare. Încearcă să-ţi eficientizezi atât timpul cât şi resursele de care dispui. Eşti o persoană puternică, dar stresul este un factor declanşator de neplăceri, iar sănătatea ta poate avea de suferit. Ai grijă de tine!

În momentul în care decizi să gândeşti pozitiv vei vedea cum lucrurile se vor schimba in bine în viaţa ta şi relaţiile cu cei apropiaţi se vor îmbunătăţi considerabil.

Săgetător – Încearcă să fii mai atent la detalii. Concentrarea atenţiei într-o singură direcţie te ajută să rezolvi cu eficienţă sarcinile de serviciu. Astăzi poţi avea o surpriză placută la locul de muncă. Fie vei primi un bonus, fie o recompensă bănească, cert este că îţi sunt recunoscute meritele.

Este posibil să simţi nevoia să acorzi mai multă atenţie decât de obicei stării tale de sănătate. Acest lucru este chiar indicat fiindcă, în această perioadă, orice tratament este benefic şi are rezultate pozitive.

Capricorn – Încearcă să nu mai vezi viaţa ca fiind formată dintr-o serie de compartimente diferite, fiecare cu reguli diferite, fiindcă asta nu face decât să-ţi complice existenţa. Deşi, în general, ai capacitatea de a face foarte multe lucruri în acelaşi timp, încearcă totuşi să mai delegi o parte din responsabilităţi şi altora.

Lucrurile încep să devină mai clare şi mai bune în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singur, magnetismul oferit de astre poate atrage un partener pe masură.

Vărsător – Câteodată, când persoanele din viaţa ta încearcă să-ţi corecteze comportamentul o fac tocmai pentru că te iubesc şi pentru că vor ce e mai bine pentru tine. Dacă eşti prea perfecţionist, modul în care te evaluezi îţi poate influenţa starea de bine. Încearcă să apreciezi şi să te bazezi mai des pe punctele forte ale personalităţii tale.

Ai parte de o zi plină de emoţie şi romantism, lucru care te poate ajuta în demersul de a reînoi jurămintele făcute partenerului la începutul relaţiei voastre.

Peşti – Este posibil să treci printr-o perioadă destul de intensă în plan profesional. Chiar dacă ţi se pare că lucrurile se mişcă cu “viteza melcului”, ţine cont de faptul că vei construi ceva solid care va dăinui în timp.

Fii mai atent la mesajele transmise de corpul tău şi încarcă-te cu energie pozitivă pentru a-ţi îmbunătăţi starea emoţională şi relaţiile cu ceilalaţi. Dacă reuşesti să creezi o atmosferă plăcută în timp ce lucrezi îţi poţi stimula creativitatea şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Vlăduța Lupău, complexată de felul în care arată? Interviu sincer cu artista: „Mi s-a părut întotdeauna că…”
Vlăduța Lupău, complexată de felul în care arată? Interviu sincer cu artista: „Mi s-a părut...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu...
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...